Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
bart1234
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

heh ja som robil vodicak 3,5 mesiaca kvoli tomu ze som este nemal 18, ale nestazujem sa...testy som si kukal len den pred skuskou, a uplne mi to stacilo.......tak to nakonieco dopadlo ze som spravil hned na prvy krat...odvtedy ma uz raz namerali 52 km/h v obytnej zone no potesi nastastie som vyviazol len s 1000sk pokutou teraz by to bolo zopar krat viacej hehe tak uz si davam pozor... :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

bart, predstav si, že by Ti v takej rýchlosti vybehlo nejaké decko pred auto, nabral by si ho v plnej rýchlosti, ani by si nestihol zareagovať. Je to bežný prípad a raz sa to stalo aj mne, keby som nešiel 25 km/h, tak ho zrazím. Tá 20 km/h tam nie je pre nič za nič...
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Pilifo napísal:bart, predstav si, že by Ti v takej rýchlosti vybehlo nejaké decko pred auto, nabral by si ho v plnej rýchlosti, ani by si nestihol zareagovať. Je to bežný prípad a raz sa to stalo aj mne, keby som nešiel 25 km/h, tak ho zrazím. Tá 20 km/h tam nie je pre nič za nič...
ja viem viem ze to tam neni len tak vsak moja chyba to bola....len skratka som to prehnal no....bolo aj take pocasie ze zima bola ani ziva dusa nebola a zrazu klik a za zakrutou policia.....tak co uz....teraz uz radsej dodrzujem znacky a ustanovenia :)
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

jaj mam vodicak 3 a pol roka.. jazdim na starych vetrieskach... raz ma zastavili... radsej nejdem pisat ze co mi nesedelo na tom carachu porazenom, ale ak mam pravdu napisat, tak som tlacil fizlovi do ruky liter a on ani za prd... aj rodny list mi chceli vziat. nakoniec som zavolal sefovi na firmu a vyriesilo sa to...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zdravim, robil tu niekto vodicak Acko? Prave som volal do jednej autoskoly, kde som si pred casom robil Bcko, a vravel ze by som mal chodit aj na teoriu.. :? Zaaas??

Na tych jazdach maju motorku s predlzenymi riadidlami cize riadi aj instruktor, to je v kazdej autoskole?

Nejake postrehy? Skusenosti?
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

neviete niekto ako je to s preskusanim ked mi bol odobraty vodicak?
proste mi za istu dubu vyprsi zakaz a maju mi vratit vodicak (dufam) a chcel by som vediet ako prebieha to preskusanie. Proste pridem k policajtovi, da mi test a hotovo?
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Je tu niekto kto si robil vodicak v Ziline??? CHystam sa teraz v lete robit ci nemate niekto typ na dobry autoskolu - aby nebola predrazena + normalny instruktory. Ak niekto vie tak povedzte dik.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

aughostino napísal:neviete niekto ako je to s preskusanim ked mi bol odobraty vodicak?
proste mi za istu dubu vyprsi zakaz a maju mi vratit vodicak (dufam) a chcel by som vediet ako prebieha to preskusanie. Proste pridem k policajtovi, da mi test a hotovo?
Nazory sa lisia ... Mne bol odobraty na 2mesiace ... A poslali ma do Autoskoly na "Rekondicne" jazdy a Pisomny test.
Rekondicne spocivali v tom ze som si zaplatil asi 2500Sk a odjazdil par jazd stylom povozime sa po meste.

Zas kolegovi z prace vzali za sposobenie dopravnej nehody a po roku mu bol vrateny bez nicoho.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja mám vodičák len pár mesiacov... robil som skúšky presne vtedy, keď sa zmenila vyhláška :x Večer pred skúškami sa mi dostalo do ruky CD s novými testami, taže to bolá rušná noc. :playboy: Testy som robil s kruhmi pod očami a zíval som ako hroch :D Akurát pred jazdou vo mne napätie premohlo únavu a chvíľu som sa sústredil. No keď mi oznámili, že to mám v suchu, namiesto tešenia sa som sa zmohol len na jedno veľké ZÍÍV a bolo..
No ale potom som to samozrejme patrične oslávil :pivko:
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Chcem sa opytat,vodicak na motorku sa od kolkatich rokoch moze? od ??? na skutra 50?!kolko to stoji?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

od 15, hruby odhad 80-130 €
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

smejo napísal:od 15, hruby odhad 80-130 €
Aha,130 nieje nejak malo?diky za priblizne info :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tu mas cennik jednej autoskoly:

TYP KURZU DOSPELÝ(18+)
A<25kW 163.00 €
A<25kW+B 420.00 €
B 350.00 €
B - Mesačný rýchlokurz 430.00 €

skus sa pozriet na nete po cennikoch autoskoly, ktora ta zaujima, pripadne im napis/zavolaj, ak nenajdes exaktne informacie
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

marsi napísal:na teorii na zaciatku si mozme spravit test ale ja tam chodim akurat na cas (lebo mam tak spoj-bus) cize ja tam testy nerobim , a doma na mna brat s ocom tak povediac kaslu :D a na tej teorii tak tam nam vysvetluju tu teoriu :D
No a keď budeš mat vodičák tak spoj-bus čo máš v zátvorke už nebudeš musieť písať. :D No ak budeš mať auto to je druhá vec. :D
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

no ja za chvilku robim zaverecne skusky, pomaly sa ucim.. a robil som si aj taky test... lenze niektore otazky su tak tupe, ze to neni ani mozme...
napr tato otazka..

ved to je blbost.. pri odbocovani musim davat hlavne pozor, napr ked odbocujem do lava, davam prednost protiiducim... tam musim davat pozor aby som niekoho neohrozil... no a to je len jedna z takychto blbych otazok..
vid. priloha
Prílohy
autoskola.JPG
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

pri odbocovani hlavne do lava ..nesmies obmedzit aj toho ktory je za tebou.. popripade ta chce predbehnut..na to treba davat tiez pozor..
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Treba si dávať pozor na tie pojmy ako obmedziť a ohroziť :wink:
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

Point napísal:pri odbocovani hlavne do lava ..nesmies obmedzit aj toho ktory je za tebou.. popripade ta chce predbehnut..na to treba davat tiez pozor..
no ved chapem... su aj taky "soferi" ktory obiehaju pred sebou auto, aj ked ma zapnutu smerovku a odbocuje...
no ale na niektorych tych otazkach je najhorsie to, ze su postavene tak, ze vsetky odpovede su podstate spravne... a teraz mozem tipovat... zvycajne je to ta najdlhsia, pri ktorej to je cele rozpisane co a ako.. no natrafil som aj na take, z ktorych som sa len za hlavu chytil...
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

Point napísal:pri odbocovani hlavne do lava ..nesmies obmedzit aj toho ktory je za tebou.. popripade ta chce predbehnut..na to treba davat tiez pozor..
podla mna je odpoved B spravna preto lebo tam o odbacani do lava nie je nic napisane a ked odbacas do prava tak ti je jedno co sa deje v protismernom pruhu kedze by is tam nemal vozidlom ani zasahovat. a pri odbacani do lubovolnej strany musis davat pozor na to co sa deje za tebou a ci tych vodicov neohrozis.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

podla mna ide skor o to, ze je len zle polozena otazka.. pretoze ma v podstate 2 spravne odpovede..ja som len cel ozrejmit preco pravdepoodbne je uznana "spravna" odpoved ako "nespravna"
Napísať odpoveď