Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
no neviem tak na skusanie by som asi dal toho druida je celkom dobry podla mna....ma vela foriem....bear to si ako warrior....potom cat to si zase ako rogue....dire bear lepsia forma warriora, ked mal full equip tak sa da dat aj cez 20K armor s tym...tak celkom slusny tank...potom je moonkin tu som neskusal lebo som len lvl26
a este sa vie aj celkom uhealit.....Moze byt dobry aj hunter toho som neskusal....Warlocka som neskusal ale v pvp mam problem s druidom na neho
....Je to uz len na tebe koho si vyberies...najlepsie je ist na daky fun server a vsetkych si vyskusat a ten co ti najviac sekne s tym budes potom hrat....To je asi vsetko co som chcel napisat
-
aruN
Professional
poznam take deticky,naprikad vcera v Crossroads prislo asi 8 70 alikov po 10 minutach dostali na prdel a zacali nam tam spamovat aky sme ko*ot,takto sa fakt ukaze charakter clovekaStorm Keeper napísal:je to 70 70 01![]()
odskusane
// k tomu healu,ja mam rozohraneho teraz sp priesta a chodim ako heal na dungy takze v pohodicke,otazka koho vziat ako heal je podla mna dost zlozita mas resto shamana/druida,holy palata/priesta kazdy ma nejake to svoje +,ale kto z nich je najlepsi na heal sa neodvazujem trvrdit
da sa to ked mas kamarata Game Mastra, inak sa to neda, no sice da sa, ak hras na RP serveroch tak tam byvaju lekcie cudzych jazykovSchYzo napísal:ja len dodam ze skoda ze neni moznost pre alika naucit sa napr orcish language a pre hordaka napr common, by bola prdel, aspon by funkcia Yell bola aj k niecomu dobra
-
xH4wK
-
xH4wK
ako paladfinovi mi pri pokusoch o väcsie healovanie vzdy dochádzala mana. ale zase nemal som talenty v holy tak nvm no...Hovniak napísal:ja ako warriov v HC dungoch mam rad holy paladina ako healera tie jeho overhealy su imba nedochadza mu skoro manna vela toho uhealuje ked sa nahodou nejaky creep odtrhne nelahne hned ako priest alebo druid v tedy je to uz wipe
-
aruN
Professional
kvoli comu tu bude vsak ^_^,pamatam si na jeden dung to bolo este pred patchom kde sa nedali pozriet targetove talenty,tak palat mal na sebe nejaky ten heal equip dal 3x holy light najvacsi rank a bol skoro bez many,takze Holy urcite nebol.To sa potom necuduj ze vela nehelaujes,Holy palat je dobry healer,staci mat vysoky + healing a vyhealujes Flashom.Sepiroth napísal:ako paladfinovi mi pri pokusoch o väcsie healovanie vzdy dochádzala mana. ale zase nemal som talenty v holy tak nvm no...
najsilenjšie healy mam resoration Druid ..som na offiku tak to viem a ten idiot co pisal ze paladin neuhealuje BT a CoT: Summit tak dobry kkt pretoze jediny kto dokazal uhealoval Kungena bol Awake...(btw. GM a officier najlepsej PvE guildy Nihilum)ak maju nejaky nooby dotaz k WoW tak mi kludne posielajte SS aj ked sa chce niekto vyplakat ze WoW prekona ostatne MMO vo vela veciach (samozrejme porovnatelne MMO ako L2 GW...) a este jeden dotaz pre tych co by chceli pi*ov*** na WoW a ohrnat sa tu inymi MMO hry ako L2 a GW atd..toto vsetko robili ludia ktori odisli z Blizzardu ...takze su to ty isty ludia co sa podielali aj na vyrobe WoW a hier predtym vyrobenych
nehnevajte sa na mna, ale je to potrebne hadat sa ako deti o tom kto je lepsi healer, ale musim uznat ze tvrdenie ze priest je nalepsie omg .... je fakt infantilne
Hram priesta, disc na pvp je imba, holy do raidov je imba ked sa niekto nasere tak padneme na par ran a palachovia nas strcia do vrecka
Kazdy healer je dobry zalezi od skillu a gearu ...
Na pvp ako disc v mojom okoli nikdy nic nechcipne ale healingu mam menej ako paladinovia...
Hram priesta, disc na pvp je imba, holy do raidov je imba ked sa niekto nasere tak padneme na par ran a palachovia nas strcia do vrecka
Kazdy healer je dobry zalezi od skillu a gearu ...
Na pvp ako disc v mojom okoli nikdy nic nechcipne ale healingu mam menej ako paladinovia...
-
Sparko
-
Hotwire
Addict
a ukaz mi ako priest vydrzi viac nez dva zasahy od bossa. jasne ze tank musi vediet udrzat agro ale obcas sa to proste neda, v gilde kde som bol sme mali dobreho MT ale aj jemu obcas boss usiel a aj ked v zapati ho s5 naagroval ale medzitym stihol dobehnut k priestovi, bum a priest lezal.Sparko napísal:Vam sibe alebo co ? je jasne ze najlepsi healer je priest ...ovsem treba mat spravne talenty...ukazte mi jak da napriklad paladin 13k healom....
-
Sparko