Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Ťažko nájdeš best pvp class, ide o skill hlavne, mne sa páči najviac shadow priest. Je brutálny keď máš full veg ale chce to hlavne skill
na motiváciu:
http://www.wowarmory.com/character-shee ... oth&n=Noxn
naj sp na svete, stačí kuknúť ratingy + je to baba
na motiváciu:
je jasne ze shadow priest dava taku dmg ze vsetci sa mozu posrat ale podla mna v PvE narobi viac bordelu ako v PvPjerichoo napísal:Ťažko nájdeš best pvp class, ide o skill hlavne, mne sa páči najviac shadow priest. Je brutálny keď máš full veg ale chce to hlavne skill
na motiváciu:
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Mrk
Professional
destro je parda...akurat v arene moc neucinne...na world pvp si stazovat nemozem a tak isto ani v bg to nieje na zahodenie pokial ti nevenuju extra pozornosti...lebo vydrzis tak hovnoaruN napísal:sto ludi sto chuti,ide o to ako to za svoju classu vies.Mne sa velmi paci destro lock,samozrejme skilled,takeho si vzdy rad pozriem.
k tomu discipline priestovi sak to je tank....ako lock ho mam problem zabit....a shadow priest v arene ? ked som sl/sl lock so shadow priestom to ide paradne
-
Lord PROXI
King
Hmm , no nenapada ma uz nic ine, tak to pisem sem, Minule som nanovo nahodil win XP + SP3, vsetky srandicky okolo ( ovladace atd ) nainstalujem wowko a error, a stale to errory hadze, uz nemam paru co stym 
skusil som preinstalovat nanovo wowko ale aj tak, za den hrania mam v zlozke errors 32 zaznamou o errore, obcas to ide pohode, obcas uz hodi pri kliknuti na ico. wow. Vecsinou pise problem s kernel32, ak sa nemylim to je z grafiky, to som preinstaloval spolu s najnovsim DX9, zapnem wow, a error ...
Neviete nahodou co s tym moze byt ?
NA SP3 to facha kamaratovi a pohode, ten isty SP3 mam aj ja a nic ... neviete co by s tym mohlo byt ?
skusil som preinstalovat nanovo wowko ale aj tak, za den hrania mam v zlozke errors 32 zaznamou o errore, obcas to ide pohode, obcas uz hodi pri kliknuti na ico. wow. Vecsinou pise problem s kernel32, ak sa nemylim to je z grafiky, to som preinstaloval spolu s najnovsim DX9, zapnem wow, a error ...
Neviete nahodou co s tym moze byt ?
NA SP3 to facha kamaratovi a pohode, ten isty SP3 mam aj ja a nic ... neviete co by s tym mohlo byt ?
-
Lord PROXI
King
je tu cely "log" z erroru, dufam to dako pomoze 
to Sheep: ee predtym som SP3 nemal, slapalo to normalne, teraz sa to dako ...
to Sheep: ee predtym som SP3 nemal, slapalo to normalne, teraz sa to dako ...
- Prílohy
-
- 2008-06-10 13.36.03 Error.rar
- (5.45 KiB) 59 stiahnutí
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
tak som sformatol nanovo disk, nahodil win, zatial iba z SP1, nahodil som wowko, a hmm ... errory su stale, vecsinou iba v raidoch a BG, ale su stale
a komu sa chce stat v OG aby to error nehodilo ...
najnovsi log:
najnovsi log:
- Prílohy
-
- 2008-06-12 23.16.38 Error.rar
- (4.6 KiB) 48 stiahnutí
-
Lord PROXI
King
No SP2 zatial nemam doma, to nahodim az dneska.
Ohladne adonou, skusal som to aj bez addonou, ze som zmazal komplet WTF a adony, ale hodilo to aj tak, hoci tie iste adony mam aj v praci a tam to ide bez problemou ...
No s GM by som to rad poriesil, ale moja anglictina nieje nic extra, anglicky daco rozumiem, ale pozliepat dake zrozumitelne vety je uz problem
btw: adony aby sa nepovedalo
Ohladne adonou, skusal som to aj bez addonou, ze som zmazal komplet WTF a adony, ale hodilo to aj tak, hoci tie iste adony mam aj v praci a tam to ide bez problemou ...
No s GM by som to rad poriesil, ale moja anglictina nieje nic extra, anglicky daco rozumiem, ale pozliepat dake zrozumitelne vety je uz problem
btw: adony aby sa nepovedalo