je lepsi nez BB ovela..ceky lognem sa na xfire...H@wk napísal:Why ? server je full dokonca uz ma free transfery niekam
Vy podte na BB
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Ludia len co vam poradim nikdy nechodte na niektory zo serverov might and magic uplne debilny gm a nestabilita (dnes bol off asi 7hodin s coho mi z postavy ubrali 21 levelov a asi 200g ) plus sice je tam vela ludi ale vecina su "majstri" z nacheatovanim swp gearom (KJ este nebol sundany za historiu servra hlavne ze tam seci behaju z vecami ktore dropuje neviem ci im to nepride blbe a gmom divne ale neham tak)
si na free serveri, nemozes mat ziadnu zaruku ze sa daco nestaneJV napísal:Ludia len co vam poradim nikdy nechodte na niektory zo serverov might and magic uplne debilny gm a nestabilita (dnes bol off asi 7hodin s coho mi z postavy ubrali 21 levelov a asi 200g ) plus sice je tam vela ludi ale vecina su "majstri" z nacheatovanim swp gearom (KJ este nebol sundany za historiu servra hlavne ze tam seci behaju z vecami ktore dropuje neviem ci im to nepride blbe a gmom divne ale neham tak)
-
xH4wK
neboj nepojdemeJV napísal:Ludia len co vam poradim nikdy nechodte na niektory zo serverov might and magic uplne debilny gm a nestabilita (dnes bol off asi 7hodin s coho mi z postavy ubrali 21 levelov a asi 200g ) plus sice je tam vela ludi ale vecina su "majstri" z nacheatovanim swp gearom (KJ este nebol sundany za historiu servra hlavne ze tam seci behaju z vecami ktore dropuje neviem ci im to nepride blbe a gmom divne ale neham tak)
uz nikdy freecko po tom co som okusil sladkost ofiku
a paci sa mi jednanie GMiek ked som mal problem ze som padol do textur , proste na urovni a nie ako na freecku
dalej komplet vsetko funguje , no kua len keby som mal viac casu na hranie
ja len keby nejaky novacikovia chceli tam ist teraz sa totiz hromadne lanaria ludia na MaM kua tiez akoze adminy uzasny napisem mu ticket ktoreho obsah sa da zhrnut asi do troch pismen:WTF a on len ze kazdemu sa nieco zmazalo tak drz hubu ked nechces ban :-/ ale nevadi urobil som si novu postavu priesta a je ppci 
-
Wishmaster
Medium Professional
radsej z toho serveru odid lebo bude wipe totalny a budes plakat potomJV napísal:ja len keby nejaky novacikovia chceli tam ist teraz sa totiz hromadne lanaria ludia na MaM kua tiez akoze adminy uzasny napisem mu ticket ktoreho obsah sa da zhrnut asi do troch pismen:WTF a on len ze kazdemu sa nieco zmazalo tak drz hubu ked nechces ban :-/ ale nevadi urobil som si novu postavu priesta a je ppci
-
Royalflush
Guru wannabe
No .. ty asi pill alpuJV napísal:ja len keby nejaky novacikovia chceli tam ist teraz sa totiz hromadne lanaria ludia na MaM kua tiez akoze adminy uzasny napisem mu ticket ktoreho obsah sa da zhrnut asi do troch pismen:WTF a on len ze kazdemu sa nieco zmazalo tak drz hubu ked nechces ban :-/ ale nevadi urobil som si novu postavu priesta a je ppci
pozname tie "original" raidy na swp lol seci kamarati to tak robia lol a to su len ti co ich poznamPok3R napísal:No .. ty asi pill alpuv SWP nikdo nic nebuguje.. a uz aj ja s raidom som niekolko krat dal Kila tak neviem co tocis.. ty si uplne mimo
a WIPE na Equlibrium nikdy nebude
btw.. podla mna to bude zavist ze ty nemas ten SWP equip a niektory ostatny ano
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Dexter_Two
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
xH4wK
Nauc sa citat , pisalo sa uz davnejsie ze prechadzali na BB.Dexter_Two napísal:V poslednej dobe som zaznamenal obrovský pokles aliantskej populácie na Drak Tkule. Vyhľadal som si na webe populačný graf servru a zistil že na servri je už len asi 700 alíckych charakterov. Neviete kde sakra zmizli? Nemám tu už čo zabíjať.
-
Fatall
Medium Star
od patchu 3.0.1 mam latency permanentne 150-300, pred patchom som maval 50-80H@wk napísal:Mam otazku kluci , ake mate latency na ofik serveroch , mne sa zda cudne ze mam 100-300ms na Burning Blade ked server je ako low-med population
Pripadne neviete ako latency znizit ? Viem ze su na to nejake nastavenia no na ofic forach sa tazko hlada ...
tak pozri poslednu stranu a hned to zistisDexter_Two napísal:V poslednej dobe som zaznamenal obrovský pokles aliantskej populácie na Drak Tkule. Vyhľadal som si na webe populačný graf servru a zistil že na servri je už len asi 700 alíckych charakterov. Neviete kde sakra zmizli? Nemám tu už čo zabíjať.
-
Mrk
Professional
DT je uz mrtvy realm..pomer tam bol vzdy zly a teraz je uz totalne naprd, odporucam ist niekam inamDexter_Two napísal:V poslednej dobe som zaznamenal obrovský pokles aliantskej populácie na Drak Tkule. Vyhľadal som si na webe populačný graf servru a zistil že na servri je už len asi 700 alíckych charakterov. Neviete kde sakra zmizli? Nemám tu už čo zabíjať.
suhlasMrk napísal:DT je uz mrtvy realm..pomer tam bol vzdy zly a teraz je uz totalne naprd, odporucam ist niekam inamkto chce aspon trochu world pvp, inak ak clovek vyhladava len pve a silnu cz/sk komunitu, sice pozostavajucu z velkej casti namyslenymi ko*ot, popripade detickami, ale najdu sa aj fajn ludia
Odisli na Dentarg a Burning Blade, to mate zato lebo kazdy ko*ot tu isiel ku horde, skutocne pocitacove hry niesu pre tento narod, nepamatam zeby nejaky server dopadol tak ako DT, samy noob, samy ganker, samy slacker, same decko neznale nafarmit 10g na training, celkovo ignoracia zahranicnych hracov, vkuse na vsetko pi*ov***, tipek nedostal loot tak sa z neho stal druhy AGK, malokto si uvedomuje ze hra nie je otom byt prvy v tabulke ale drzat akusi rovnovahu, nemoze kazdy hrat za imba dps, musi byt niekto kto bude hrat aj za slabsiu alianciu, aj za healera alebo tanka, mnohi si WoW vytykaju v tom ze tam ide oto ako najrychlejsie zabijes neprijatela ale to je hovadina, ak ano tak chodte hrat CSko, Crysis, BFko alebo Half-Lifa , RPG hry su uplne o dacom inom a prave preto som z DT odisiel pretoze vsetko co riadi cech alebo slovak je nahovno, ako dokym este neexistovali ruske servery tak rusi tam zdruzovali aj anglicky hovoriacich hracov, ale teraz uz vsetci odisli, ako vazne aj tych 700 postav co tam este je tak to budu asi uz len prachom zapadnuti alti a postavy neaktivnych hracov, neviem ako to tam je ale tie alicke mesta musia byt skutocne mrtve a hordacke preplnene. Uz len treba pockat dokym sa na serveri nastavi deathmatch PVP a pozabijate sa sami medzi sebou.Dexter_Two napísal:V poslednej dobe som zaznamenal obrovský pokles aliantskej populácie na Drak Tkule. Vyhľadal som si na webe populačný graf servru a zistil že na servri je už len asi 700 alíckych charakterov. Neviete kde sakra zmizli? Nemám tu už čo zabíjať.