Výbuch muničného skladu v Novákoch
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
nejakymarko
Addict
Ja som si veselo prepinal telku a nejak som sa prepracoval k ta3 a tam dole citam ze vybuch v novakoch... Som najpr myslel ze len nejake auto buchlo, ale ked som cital dalej, taq mi normalne zimomriavky prebehli po chrbte!
Si predstavte jak sa museli citit ti ludia co boli priamo v centre vybuchu.....veď to horeli a trhali sa zaziva (ty dvaja mrtvy
) jaky to musel byt hrozny pocit! a potom cele novaky a okolie.....strach, panika, newedomost....Veru nechcel by som to zazit!
Rodinam obeti vyjadrujem uprimnu sustrast! A myslim ze to mozem powedat za cele hojko.com
Si predstavte jak sa museli citit ti ludia co boli priamo v centre vybuchu.....veď to horeli a trhali sa zaziva (ty dvaja mrtvy
Rodinam obeti vyjadrujem uprimnu sustrast! A myslim ze to mozem powedat za cele hojko.com
-
Danny_Vin
Expert
Re: Výbuch muničného skladu v Novákoch
Mas ty vobec chrbtovu kost? trocha sucitu s rodinami tych, ktori tam pracovali a samozrejme aj so samotnymi zamestnancami. Suhlasim, ze to malo byt zabezpecene, ale stalo sa a niekto za to ponesie zodpovednost, ale mysli aj na tych pracujucich ludi.qwerty-xyz napísal:No boze,buchlo tak buchlo.
-
geoge046
Star
Tu vam posielam video, co som natocil na zaciatku Lehoty pod Vtacnikom
(asi 2 km od nehody Municneho skladu). Je tam vsetko zachytene a je to vo formate 3GP, teda pre istotu vam posielam aj prehravac:
http://ppc.tvorbawebu.eu.sk/moe/nokia_m ... yer_en.exe
video:
http://ppc.tvorbawebu.eu.sk/moe/MOV00076.3gp
Co na to hoforite? Hrôza!!!
(asi 2 km od nehody Municneho skladu). Je tam vsetko zachytene a je to vo formate 3GP, teda pre istotu vam posielam aj prehravac:
http://ppc.tvorbawebu.eu.sk/moe/nokia_m ... yer_en.exe
video:
http://ppc.tvorbawebu.eu.sk/moe/MOV00076.3gp
Co na to hoforite? Hrôza!!!
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
no kua... je to strasne.. akoze som zvedavy preco to buchlo.. ti co boli v centre vybuchu to mali 100%-ne rychlo za sebou... taka diera ked ostalaStilo napísal:Najprv zasypaní baníci a teraz muničný sklad v Novákoch.. Úprimnú sústrasť rodinám zosnulých... Tí čo to prežili majú obrovské štastie.
ja som raz bol na radioamaterskom stretnuti v tatrach , presne vtedy kde tie stromy padali.nieco hrozne prave vysielackou mi volal jeden kamarat ze sa nevie dostat s autom lebo padaju stromy skoro jeho detsko v aute zabilo.musel sa prerezat motorovou pilou. ja som to videl na vlastne oci.este aj pomahat som bol vysiel som von a vietor ma odfukol ako obal od cokolady.malo prist asi 400ludi a prislo mozno asi 150.vratane mna a otca.sak ked som bol v telocvicni tak tie okna sa hybali skoro sa zosypali svetlo bolo vypnute telefony nesli.ten kto to nezazil tak mu to neprajem
-
Andi_Cibula
Addict
-
audiotrack
VIP
a vrcholom irónie je, že Nováky nemajú vlastnú nemocnicu. Šak načo aj keď tam majú muničné sklady, chemické závody, elektráreň, bane.. to sú všetko úplne bezpečné pracoviskáRacius napísal:Tuším sa nejak hovorí:
Kto mečom bojuje, mečom aj zomrie.
Starostovia okolitých obcí protestovali dávnejšie proti zriadeniu tochto komplexu ale nie "šak to nie je nebezpečné". A máme výsledok.
Už len čakám, kedy sa niečo stane v NCHZ.(Novácke chemické závody)
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ale čo . V novakoch su 2 Polikliniky ci ak sa to vola . Na Bani a tam ta taka pri parku ci co to je . ta pri parku je velmi blizko a amma znameho (taky ujo ) co si vedla postavil dom a to je hned vedla doliny a im iba zatriaslo domom ani nic nerozbilo . (kvalitne okna )
Ja som z Oslian absolutne nemam predstavu kolko km to je od nas ale do pd je to cista rovina a k nam same kopce ale buchlo u nas . ani sme nevedeli co sa deje iba vecer na TA3 sme zistili . 
-
qwerty-xyz
JE TO VOJENSKY SKLAD.taketo veci sa stavaju.To ze tam niekto zomrel mi je luto.Ale musis tiez uznat ze je to rizikove pracovisko a treba pocitat aj s tym ze to tam moze vybuchnut-ved sa tam zneskodnuju vybusniny.Danny_Vin napísal:Mas ty vobec chrbtovu kost? trocha sucitu s rodinami tych, ktori tam pracovali a samozrejme aj so samotnymi zamestnancami. Suhlasim, ze to malo byt zabezpecene, ale stalo sa a niekto za to ponesie zodpovednost, ale mysli aj na tych pracujucich ludi.
Nieco ako ked havarovalo nase lietadlo s vojakmi.Tiez sa z toho robilo halo ako keby neviem co sa stalo.ANO stalo sa.Zahynuli.Ale ako? Pri vojenskej misi a navrate domov,boli to vojaci,boli vo vojne,kludne sa mohlo stat zeby ich v iraku vsetkych dakde postrielali. To su vojaci,oni vedeli ze sa moze stat aj toto.Smola bola akurat ze sa zdrbali tesne pred tym ako dorazili.
To nebolo až také rizikové prcovisko. Ten vojenský závod je tam už desiatky rokov a nikdy sa nič nestalo. Mnoho ľudí nikdy nečakalo, že by sa niečo také stalo. Keby si videl tie ohnivé hríby naživo ako aj ja, tak by si nepísal, že sa z toho robí zbytočné halóqwerty-xyz napísal:...boli to vojaci,boli vo vojne,kludne sa mohlo stat zeby ich v iraku vsetkych dakde postrielali. To su vojaci,oni vedeli ze sa moze stat aj toto.Smola bola akurat ze sa zdrbali tesne pred tym ako dorazili.
Tu som vám upol reportáž o tom (Markíza):
Kód: Vybrať všetko
http://data2.edisk.cz/stahni/98588/playlist-1-.wvx_161B.html