Výbuch muničného skladu v Novákoch

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

myslim ze ta municia je uz zneskodnena.. dajaky mako si chcel urychlit robotu.. no sa mu to aj podarilo
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skenner napísal:myslim ze ta municia je uz zneskodnena.. dajaky mako si chcel urychlit robotu.. no sa mu to aj podarilo
ale ešte mu 3000 delostreleckých granátov ostalo
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ja som si veselo prepinal telku a nejak som sa prepracoval k ta3 a tam dole citam ze vybuch v novakoch... Som najpr myslel ze len nejake auto buchlo, ale ked som cital dalej, taq mi normalne zimomriavky prebehli po chrbte!
Si predstavte jak sa museli citit ti ludia co boli priamo v centre vybuchu.....veď to horeli a trhali sa zaziva (ty dvaja mrtvy :cry: ) jaky to musel byt hrozny pocit! a potom cele novaky a okolie.....strach, panika, newedomost....Veru nechcel by som to zazit!

Rodinam obeti vyjadrujem uprimnu sustrast! A myslim ze to mozem powedat za cele hojko.com
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Výbuch muničného skladu v Novákoch

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

qwerty-xyz napísal:No boze,buchlo tak buchlo.
Mas ty vobec chrbtovu kost? trocha sucitu s rodinami tych, ktori tam pracovali a samozrejme aj so samotnymi zamestnancami. Suhlasim, ze to malo byt zabezpecene, ale stalo sa a niekto za to ponesie zodpovednost, ale mysli aj na tych pracujucich ludi.
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Tu vam posielam video, co som natocil na zaciatku Lehoty pod Vtacnikom
(asi 2 km od nehody Municneho skladu). Je tam vsetko zachytene a je to vo formate 3GP, teda pre istotu vam posielam aj prehravac:
http://ppc.tvorbawebu.eu.sk/moe/nokia_m ... yer_en.exe

video:
http://ppc.tvorbawebu.eu.sk/moe/MOV00076.3gp

Co na to hoforite? Hrôza!!!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

co sa to deje so svetom.padaju nam lietadla,horia zavody,znicene tatry,vybuchuju municne sklady som zvedavy kde tato smolna seria az zajde...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Najprv zasypaní baníci a teraz muničný sklad v Novákoch.. Úprimnú sústrasť rodinám zosnulých... Tí čo to prežili majú obrovské štastie.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Stilo napísal:Najprv zasypaní baníci a teraz muničný sklad v Novákoch.. Úprimnú sústrasť rodinám zosnulých... Tí čo to prežili majú obrovské štastie.
no kua... je to strasne.. akoze som zvedavy preco to buchlo.. ti co boli v centre vybuchu to mali 100%-ne rychlo za sebou... taka diera ked ostala :nono: boze.. tela lietali vzduchom :cry: akoze krute
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

proste toto co sa stalo je hroza ,nechcel by som byt na mieste toho vybuchu ked sa to stalo :smt017
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ja som raz bol na radioamaterskom stretnuti v tatrach , presne vtedy kde tie stromy padali.nieco hrozne prave vysielackou mi volal jeden kamarat ze sa nevie dostat s autom lebo padaju stromy skoro jeho detsko v aute zabilo.musel sa prerezat motorovou pilou. ja som to videl na vlastne oci.este aj pomahat som bol vysiel som von a vietor ma odfukol ako obal od cokolady.malo prist asi 400ludi a prislo mozno asi 150.vratane mna a otca.sak ked som bol v telocvicni tak tie okna sa hybali skoro sa zosypali svetlo bolo vypnute telefony nesli.ten kto to nezazil tak mu to neprajem
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Skolacik napísal:.....veď to horeli a trhali sa zaziva
pri tak silnom vybuchu si to ani nestihli uvedomit ze co sa to deje.

ale fasa ze som sa to dozvedel az teraz. vcera som bol v meste. hmm
zaujimali by ma priciny kedze municak len tak sam od seba nevybuchne.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tuším sa nejak hovorí:
Kto mečom bojuje, mečom aj zomrie.
Starostovia okolitých obcí protestovali dávnejšie proti zriadeniu tochto komplexu ale nie "šak to nie je nebezpečné". A máme výsledok.
Už len čakám, kedy sa niečo stane v NCHZ. :roll: (Novácke chemické závody)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

a to je stigro ze buchli len tri sklady, lebo podla mojich info je ich tam asi 40...keby bola retazovka tak Novaky uz nie su na mape...btw. uprimnu sustrast 2 rodinam, ktori urcite stratili svojich pribuznych a tym nezvestnym drzim palce.. :( Novaky maju hold smolu...najprv banici a potom toto
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Racius napísal:Tuším sa nejak hovorí:
Kto mečom bojuje, mečom aj zomrie.
Starostovia okolitých obcí protestovali dávnejšie proti zriadeniu tochto komplexu ale nie "šak to nie je nebezpečné". A máme výsledok.
Už len čakám, kedy sa niečo stane v NCHZ. :roll: (Novácke chemické závody)
a vrcholom irónie je, že Nováky nemajú vlastnú nemocnicu. Šak načo aj keď tam majú muničné sklady, chemické závody, elektráreň, bane.. to sú všetko úplne bezpečné pracoviská
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

audiotrack lol , hh .mas pravdu .no je to somla co sa stalo
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ale čo . V novakoch su 2 Polikliniky ci ak sa to vola . Na Bani a tam ta taka pri parku ci co to je . ta pri parku je velmi blizko a amma znameho (taky ujo ) co si vedla postavil dom a to je hned vedla doliny a im iba zatriaslo domom ani nic nerozbilo . (kvalitne okna ) :) Ja som z Oslian absolutne nemam predstavu kolko km to je od nas ale do pd je to cista rovina a k nam same kopce ale buchlo u nas . ani sme nevedeli co sa deje iba vecer na TA3 sme zistili . :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Danny_Vin napísal:Mas ty vobec chrbtovu kost? trocha sucitu s rodinami tych, ktori tam pracovali a samozrejme aj so samotnymi zamestnancami. Suhlasim, ze to malo byt zabezpecene, ale stalo sa a niekto za to ponesie zodpovednost, ale mysli aj na tych pracujucich ludi.
JE TO VOJENSKY SKLAD.taketo veci sa stavaju.To ze tam niekto zomrel mi je luto.Ale musis tiez uznat ze je to rizikove pracovisko a treba pocitat aj s tym ze to tam moze vybuchnut-ved sa tam zneskodnuju vybusniny. :?
Nieco ako ked havarovalo nase lietadlo s vojakmi.Tiez sa z toho robilo halo ako keby neviem co sa stalo.ANO stalo sa.Zahynuli.Ale ako? Pri vojenskej misi a navrate domov,boli to vojaci,boli vo vojne,kludne sa mohlo stat zeby ich v iraku vsetkych dakde postrielali. To su vojaci,oni vedeli ze sa moze stat aj toto.Smola bola akurat ze sa zdrbali tesne pred tym ako dorazili.
8)
russ1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa russ1 »

Uf videli ste zabery na TA3 z vrtulnika??? Ta dolina vyzera strasne kde boli povodne budovy tak tam je teraz iba zem a zaklady :cry:
Mato.y
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mato.y »

qwerty-xyz napísal:...boli to vojaci,boli vo vojne,kludne sa mohlo stat zeby ich v iraku vsetkych dakde postrielali. To su vojaci,oni vedeli ze sa moze stat aj toto.Smola bola akurat ze sa zdrbali tesne pred tym ako dorazili. 8)
To nebolo až také rizikové prcovisko. Ten vojenský závod je tam už desiatky rokov a nikdy sa nič nestalo. Mnoho ľudí nikdy nečakalo, že by sa niečo také stalo. Keby si videl tie ohnivé hríby naživo ako aj ja, tak by si nepísal, že sa z toho robí zbytočné haló ;)
EXlama
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa EXlama »

Tu som vám upol reportáž o tom (Markíza):

Kód: Vybrať všetko

http://data2.edisk.cz/stahni/98588/playlist-1-.wvx_161B.html
Napísať odpoveď