Výbuch muničného skladu v Novákoch

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

v jednom meste slotov kamarat zrazil a zabil v hmle zenu na prechode. tak hovori ludova verzia, ale sudny znalec hovori, ze isla 1/2 metra od prechodu. ... ked uz sme u tych off topic tem ;)
co sa novak tyka, tusim na fore na ta3 niekto pisal, ze tam stale zvysovali normy :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

allias napísal:Uplne presne si to vystihol.
Inak mam z prvej ruky, ze banici porusili bezpecnost. Najprv sa tam zosunulo trochu zeminy a oni sa isli pozriet co sa tam robi. Podla predpisov mali okamzite vyfarat. Ked tam prisli tak sa to zosypalo uplne. Je to aj v zapise vysetrovacej komisie.
Preco potom dostali odskodne?
najjednoduchšie je zvaliť vinu na tých čo zahynuli, aby nikto neniesol zodpovednosť.
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vztah zamestnancov a firiem je tu na sk niekedy trapny.

videl som ako v supermarkete zamestnanec vesal z plosiny vysokozdvizneho vozika vianocne ozdoby. kto vie, ci by mal pracu, ak by odmietol. kamarat, co robi na zapade, ked to videl povedal, ze tam by sa mohol za to hned sudit, do coho ho tlacili.

vsetky tie okna by vam mal stat zaplatit a nie odskodnovat tych, co chceli zarobit v BMG invest a podobnych automatoch.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

zvonenie33 napísal:uz sme sice trosku OT ale je podla mna blbost aby davali tym banikom odskodne, to potom mozu dat kazdemu vodicovi kamionu co zomrie, horolezcovi co spadne, zachranarovi co ho strhne lavina...
netrep blbosti, sak ti horolezci si vacsinou za svoju smrt mozu sami, kdezto v tomto pripade to zvalit na ich vinu je fakt blbe....btw. na TA3 informuju ze minister obrany Frantisek Kasicky ponukol prezidentovi demisiu....imho dobra blbost....on za to nemoze predsa...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Drago napísal:netrep blbosti, sak ti horolezci si vacsinou za svoju smrt mozu sami, kdezto v tomto pripade to zvalit na ich vinu je fakt blbe....btw. na TA3 informuju ze minister obrany Frantisek Kasicky ponukol prezidentovi demisiu....imho dobra blbost....on za to nemoze predsa...
on mozno nie, ale nesie zodpovednost za svoj rezort
tak isto Juraj Liška podal demisiu po havarii vojenskeho lietadla AN-24
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Drago vazne? Ked sa kamionista smykne na mokrej ceste nieje to jeho chyba. Ked zachranar vo vrtulniku narazi tiez to nieje jeho chyba a vzivote som nepocul ze by dostali odskodne. Ten horolezec bol bly priklad lebo to nieje zamestnanie ale hobby ale ku ostatnym sa uz nevyjadris ze?
edit a BTW v pripade banskeho nestastia ci vybuchu? lebo pri vybuchu sa mi jedina mozna pricina vidi ludsky faktor...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

zvonenie33 napísal:Drago vazne? Ked sa kamionista smykne na mokrej ceste nieje to jeho chyba. Ked zachranar vo vrtulniku narazi tiez to nieje jeho chyba a vzivote som nepocul ze by dostali odskodne. Ten horolezec bol bly priklad lebo to nieje zamestnanie ale hobby ale ku ostatnym sa uz nevyjadris ze?
edit a BTW v pripade banskeho nestastia ci vybuchu? lebo pri vybuchu sa mi jedina mozna pricina vidi ludsky faktor...
ked sa kamionista smykne na mokrej ceste tak to nie je jeho chyba ???? neusposobil styl jazdy vozovke. Ked zachranar narazi s vrtulnikom ? no te je teda priklad....a koho je to teda vina ze narazil ? Joza z Buzice nie ? :) ale sak dost o tomto...kazdy si myslime nieco ine
sundevil napísal:on mozno nie, ale nesie zodpovednost za svoj rezort
tak isto Juraj Liška podal demisiu po havarii vojenskeho lietadla AN-24
no to mas pravdu a tiez som nepochopil preco to urobil. ja neviem ci chcu byt nejakymi hrdinami...sak Kasicky bol jediny rozumny minister obrany za poslednu dobu
RazeR
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa RazeR »

nieco strasne co sa deje poslednu dobu na svete, akoze katastrofy boli stale ale podla mna nie tak casto, prelomova situacia bola sa mi zda ked padli dvojicky (WTC) a sa vrece s katastrofami roztrhlo.... a este k tomu vsetkemu globalne oteplenie.... podla mna bol film "Deň potom" natoceny ako skutocna udalost ktora sa stane, vedci o tom urcite vedia ale pred ludstvom to ako tak taja aby nenastala panika na svete... ale moj nazor je taky ze dlho nasa zem nevydrzi :?
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

RazeR napísal:nieco strasne co sa deje poslednu dobu na svete, akoze katastrofy boli stale ale podla mna nie tak casto, prelomova situacia bola sa mi zda ked padli dvojicky (WTC) a sa vrece s katastrofami roztrhlo....
hm, v juhoslavii, a kdekolvek na svete kazdych par rokov sa udialo vzdy nieco, kde zomrelo viac ludi, ako pri wtc...ibaze tam neboli kamery, co by ti to natocili
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

roman3x napísal:hm, v juhoslavii, a kdekolvek na svete kazdych par rokov sa udialo vzdy nieco, kde zomrelo viac ludi, ako pri wtc...ibaze tam neboli kamery, co by ti to natocili
ano, okrem toho izolacia vychodneho bloku sa postarala o to, ze tu sa o vsetkych tych nestastiach ludia nedozvedeli, lebo v televiznych novinach hovorili radsej o hustosiatych obilninach :x ako o tom co sa deje vo svete
RazeR
Light Star
Light Star

roman3x napísal:hm, v juhoslavii, a kdekolvek na svete kazdych par rokov sa udialo vzdy nieco, kde zomrelo viac ludi, ako pri wtc...ibaze tam neboli kamery, co by ti to natocili
hmmm a aka katastrofa bola v juhoslavii ??? ale ja som to myslel aj tak inac.... ja som to myslel tak ze teraz su tie katastrofy jedna na druhej a niekedy to tak urcite nebolo :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kokos sak ti nezvesti co su ak boli pri epicentre tak sa museli doslova vyparit .. bude zazrak zazrakov ak ich najdu musela byt ina detonacia :cry: ...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

OMG, vybuchla jedna kadibudka, zomreli az (ano, az velke, na pomery, kolko ludi zomiera inde) dvaja ludia, dalsich 5 je nezvestnych, par zranenych. O dva tri mesiace ani nebudeme znova vediet, kde Novaky lezia a debatite tu o tom, ako keby sa zvet zrutil... Ano, katastrofy pribudaju a aj pribudat stale budu. Prisposob sa, alebo zdochni :wink: Jo, zas cele slovensko sa hra na nejaky teply krizovy stab, omg, sak neni tretia svetova... Za to, ze nejaky kar v Novakoch nevie, kde maju popolnik... :idea:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

vlastnosť , ktorá Ti síce asi mnoho nehovorí , ale väčšinou býva súčasťou normálnych ľudí je súcit , súdržnosť , pochopenie ...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

schw33k napísal:vlastnosť , ktorá Ti síce asi mnoho nehovorí , ale väčšinou býva súčasťou normálnych ľudí je súcit , súdržnosť , pochopenie ...
ser na to, to zistí až vtedy keď to bude potrebovať sám...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Tak to nie, samozrejme sucitim s tymi ludmi, chcel som len naznacit, ze keby mame lamat ruky a palakat nad rozliatym mliekom (doslova! co mozme teraz robit? nic, len dalej plakat :P ), tak cely zivot nic ine nerobime, len lamentujeme nad tym, ako je nam veeelmo zle. Co tak trosku optimizmu, resp. tvrdeho realizmu? Vybuchlo? Vybuchlo! No tak radsej <>ujte do toho, kto za to moze a nie tu placte nad osudom inych ;)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

misokgb napísal:Tak to nie, samozrejme sucitim s tymi ludmi, chcel som len naznacit, ze keby mame lamat ruky a palakat nad rozliatym mliekom (doslova! co mozme teraz robit? nic, len dalej plakat :P ), tak cely zivot nic ine nerobime, len lamentujeme nad tym, ako je nam veeelmo zle. Co tak trosku optimizmu, resp. tvrdeho realizmu? Vybuchlo? Vybuchlo! No tak radsej <>ujte do toho, kto za to moze a nie tu placte nad osudom inych ;)
ty vieš kto za to môže? Rád by som to fakt vedel... Lebo jeden vraví že šéfovia šetrili na bezpečnosti, ďalší že robotníci na to srali, ďalší zas niečo iné...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

krupica_dnb napísal:ty vieš kto za to môže? Rád by som to fakt vedel... Lebo jeden vraví že šéfovia šetrili na bezpečnosti, ďalší že robotníci na to srali, ďalší zas niečo iné...
už som to raz písal. Určite sa vina hodí na tých pracovníkov čo zahinuly aby nikto neniesol zodpovednosť. Jednoducho sa to uzavre že zlyhal ľudský faktor: neopatrná manipulácia :?
RazeR
Light Star
Light Star

misokgb napísal:OMG, vybuchla jedna kadibudka, zomreli az (ano, az velke, na pomery, kolko ludi zomiera inde) dvaja ludia, dalsich 5 je nezvestnych, par zranenych. O dva tri mesiace ani nebudeme znova vediet, kde Novaky lezia a debatite tu o tom, ako keby sa zvet zrutil... Ano, katastrofy pribudaju a aj pribudat stale budu. Prisposob sa, alebo zdochni :wink: Jo, zas cele slovensko sa hra na nejaky teply krizovy stab, omg, sak neni tretia svetova... Za to, ze nejaky kar v Novakoch nevie, kde maju popolnik... :idea:
No teraz si frajer ved jasne ty mas celu rodinu po kope, som zvedavy co by si napisal keby sa to stalo niekomu z tvojej rodiny... Akoze nehovorim ze sa to stalo niekomu z nas, ale vies co ked ??? Aj na to musis mysliet a preto sucitit s ludmi ktori teraz prezivaju kvoli tej tvojej "malej" nehode peklo... Musi to byt strasne a take nazory ako si sem napisal ty ja osobne vobec neuznavam, mozno ked budes starsi a co to prezijes, tak pochopis co to je :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

RazeR napísal:No teraz si frajer ved jasne ty mas celu rodinu po kope, som zvedavy co by si napisal keby sa to stalo niekomu z tvojej rodiny... Akoze nehovorim ze sa to stalo niekomu z nas, ale vies co ked ??? Aj na to musis mysliet a preto sucitit s ludmi ktori teraz prezivaju kvoli tej tvojej "malej" nehode peklo... Musi to byt strasne a take nazory ako si sem napisal ty ja osobne vobec neuznavam, mozno ked budes starsi a co to prezijes, tak pochopis co to je :roll:
vis si predstavit kolko ludi preziva peklo v afrike? iraku? azii? a bohzna este kde? a s nimi kto suciti.. ha? ale u nas buchne tovaren dvaja ludia umru a cele slovensko je z toho na kocky.. ale ket umre pri samovrazednom atentate x ludi tak s nimi uz nesucitis.. co? ale sak nato sme si uz zvykli ne.. sak ludia kazdy den umieraju pri samovrazednych atentatoch ta co.. ale sak preboha NA SLOVENSKU VYBUCHOL MUNICAK ta sa teras seci poskladajme
Napísať odpoveď