Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)
Re: Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)
Sú to fakty. Nemôžem nesúhlasiť. Jediné, čo by som vytkol je porovnanie Siri a S-Voice, pretože S-voice je fakt sra*ka. Na druhej strane Google Now je naozaj geniálny, a v testoch prekonáva aj Siri. Je to súčasť Androidu 4.1 (Jelly Bean), pre ktorý má S3 oficiálnu aktualizáciu.
nejdem sa zastávať samsungu ani apple (s niektorými vecami z toho obrázku súhlasím - NFC, removable battery, totally different plug), ale skúste sa na to pozrieť aj z druhej strany:
http://www.letemsvetemapplem.eu/2012/09 ... axy-s-iii/
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Toto je už vrchol imo...
Apple žaluje poľskú internetovú stránku a.pl
Apple žaluje poľskú internetovú stránku a.pl
Suhlasim, Apple isiel strasne do sraciek za posledne obdobie. Som rad ze som presedlal na Android.
-
Soviet
Darca
To mi pripomina len jednoShwollo napísal:nejdem sa zastávať samsungu ani apple (s niektorými vecami z toho obrázku súhlasím - NFC, removable battery, totally different plug), ale skúste sa na to pozrieť aj z druhej strany:
áno... presne preto som napísal, že si to treba pozrieť aj z druhej strany... pretože tak ako si to Samsung spravil podla svojho, tak to appláci prerobili zas podľa svojho.Soviet napísal: To mi pripomina len jednoAsi tolko k celej reklame a "vtipnej" prerabke applakov. Clovek si to moze naformulovat ako chce a vytiahnut prave tie funkcie, ktore druhy telefon nema..
-
seth82
Darca
Najhoršie na tom je, že appláci si to spravili po svojom na základe bludov. Napríklad u iPhone 5 sa spomína 720p predná kamera, ako keby ju Galaxy s3 nemal...Nehovoriac, že zabúdajú na jeden veľmi dôležitý fakt - S3 je starší model, S4 vyjde vo februári. Apple nevedie, Apple dobieha.
no lebo samsung nespravil to isté... shake to update, palm swipe capture, tilt to zoom - ako keby to iPhone nemal.seth82 napísal:Napríklad u iPhone 5 sa spomína 720p predná kamera, ako keby ju Galaxy s3 nemal...
toto je pravdaseth82 napísal:Apple nevedie, Apple dobieha.
Palm swipe, tilt to zoom urcite nie su v zakladnom iOS. Tiez som presiel ten obrazok a niektore veci su tam riadne bludy co popisali Apple-aci.
nie také isté... niečo podobné.
palm swipe capture = home button + sleep button
tilt to zoom = podľa toho, čo som videl na youtube je to to isté ako pinch to zoom. A pochybujem, že to nieko využíva.
narážam na to, že tá reklama od Samsungu je v niektorých veciach zavádzajúca. Netvrdím, že všetko, čo napísali appláci je pravda.
palm swipe capture = home button + sleep button
tilt to zoom = podľa toho, čo som videl na youtube je to to isté ako pinch to zoom. A pochybujem, že to nieko využíva.
narážam na to, že tá reklama od Samsungu je v niektorých veciach zavádzajúca. Netvrdím, že všetko, čo napísali appláci je pravda.
-
master23
Light Professional
keby si mam teraz vyberat medzi iphone 5 a S3, tak by to bolo fakt tazke rozhodovanie. ale u mna ma S3 jedno minus, ze je prilis velky. (i ked novy iphone sa tiez zvacsil). ale kedze nepotrebujem novy mobil, tak su to len moje hypoteticke uvahy.
otazka na android, ma android market nieco podobne ako iTunes University? ak nie, tak to by bolo u mna asi dalsie minus pre android phone.
otazka no.2 na android, je v markete nike+ running aplikacia?
kedze tieto dve aplikacie pouzivam dost casto, tak to by u mna dost rozhodovalo pri novom telefone.
otazka na android, ma android market nieco podobne ako iTunes University? ak nie, tak to by bolo u mna asi dalsie minus pre android phone.
otazka no.2 na android, je v markete nike+ running aplikacia?
kedze tieto dve aplikacie pouzivam dost casto, tak to by u mna dost rozhodovalo pri novom telefone.
-
seth82
Darca
co ludia stale narazaju na vyberatelnu baterku, alebo pouzitie pamatoviek? kazdy komu aspon raz padol mobil a musel potom jeho sucasti po tme hladat pride moznost mat telefon stale ako jedne kus lepsie. pamatove karty? uz v casoch N95,alebo jej mensej sestry N81 sa ukazalo, ze mat interny flashdisk je ovela vacsia vyhoda ako sa trapit s lacnymi kartami z cinskej trznice...
ale mne teda vyhovuje "maly" display 4S a nedam si to vyhovorit, preto nech si priznivci vytahovacej baterie a pamatovych karat robia co chcu...
ale mne teda vyhovuje "maly" display 4S a nedam si to vyhovorit, preto nech si priznivci vytahovacej baterie a pamatovych karat robia co chcu...
-
audiotrack
VIP
v čom? Mne sa už toľkokrát stalo, že niekto chcel hudbu čo som mal v mobile. Dal som mu kartu nech si zkopíruje čo chce. Prenesených 8 giga za pár sekúnd. Ty by si mu to ako dal? Posielal cez bluetooth? A pýtal sa na každý album či chce aj toto, či chce hento, čo vlastne všetko chce?jackb napísal:..sa ukazalo, ze mat interny flashdisk je ovela vacsia vyhoda ako sa trapit s lacnymi kartami z cinskej trznice...
Alebo idem na výlet, zoberiem si dve-tri karty s rôznymi hudbami. Dokopy mám hudbu (prípadne filmy) v celkovej kapacite omnoho väčšej ako pokryje tvoj iphone. Dojde mi miesto? V prvom elektre si kúpim kartu za pár šupov a môžem natáčať a fotiť donemoty. Ty musíš mazať aby si uvolnil miesto...
Prenos medzi mobilom a fotoaparátom. V tvojom prípade nereálny, v prípade karty nič jednoduchšie neexistuje. Rovnako prehratie fotiek čo som si nafotil v telke. Dnes už skoro každý televízor alebo domáce kino má čítačku na karty. Ty budeš musieť hľadať kábel (ktorý možno ani nenájdeš ak nie si doma ale na návšteve)
tak daj jednu z tých výhod, lebo ja si neviem predstaviť žiadnu
-
Soviet
Darca
"trapit s lacnymi kartami z cinskej trznice..."
Vsetko je takmer z ciny. Ale Sandisk ma este nesklamal svojimi kartami. Dokonca ma viacero variant co sa rychlosti tyka (ovsem aj cena vyssia). Tiez mi teda vyhovovuje ovela viac riesenie kariet.
Vsetko je takmer z ciny. Ale Sandisk ma este nesklamal svojimi kartami. Dokonca ma viacero variant co sa rychlosti tyka (ovsem aj cena vyssia). Tiez mi teda vyhovovuje ovela viac riesenie kariet.
napisal som z cinckej trznice, nie z ciny, lebo kedze ako zakaznik dealextreme viem, ze tam sa naozaj vyraba vlastne vsetko. narazal som na rozne noname karty, ktorych zivotnost je par stovak hodin
nevidim dovod davat niekomu svoju hudbu. hlavne v dobe, ked ju aj tak kazdy kradne z internetu
co sa tyka toho kolko nosis hudby. je to tvoja vec, teraz mam v iP niekolko tyzdnov hudby, ak realne vypocujem 10 hodin za tyzden je to vela. zvysok je balast.
fotky, ehm no mozu do telefonu zabudovat akykolvek fotak a nikdy to v realnej buducnosti nebude to co fotenie zariadenim primarne urcenym na fotenie, ci snimanie videa, preto pre mna nema vyznam sa chvalit fotkami ci videami z mobilu na telke.
disk v telefone nestratis, nezlomis, nepotrebujes na neho redukciu (ak si na navsteve ci na vylete, lebo nosti nabijaci kabel je prirodzene), len tak ti ho niekto z telefonu neukradne...
ale napisal som, ze uz 5 rokov pouzivam telefony s diskom a JA nevidim ziadnu vyhodu mat kartu. ze pre VAS je vyhoda ju mat je VASA vec, tak ju, prosim, pouzivajte
nevidim dovod davat niekomu svoju hudbu. hlavne v dobe, ked ju aj tak kazdy kradne z internetu
fotky, ehm no mozu do telefonu zabudovat akykolvek fotak a nikdy to v realnej buducnosti nebude to co fotenie zariadenim primarne urcenym na fotenie, ci snimanie videa, preto pre mna nema vyznam sa chvalit fotkami ci videami z mobilu na telke.
disk v telefone nestratis, nezlomis, nepotrebujes na neho redukciu (ak si na navsteve ci na vylete, lebo nosti nabijaci kabel je prirodzene), len tak ti ho niekto z telefonu neukradne...
ale napisal som, ze uz 5 rokov pouzivam telefony s diskom a JA nevidim ziadnu vyhodu mat kartu. ze pre VAS je vyhoda ju mat je VASA vec, tak ju, prosim, pouzivajte
Tak je rozdiel napisat, ze interny disk je ovela vacsia vyhoda a napisat, ze ty osobne kartu nevyuzijes.
Hudba, fotky icloud
-
p4ra
Redeemer
Ako clovek, ktory nedal na iPhone dopustit od doby 3G a mal som vsetky modely po 4S som teraz presiel na S3 a musim povedat, ze Android mi zatial vyhovuje viac. Pre mna, ako cloveka z IT prostredia mi pride ovela pouzitelnejsi, ucinnejsi a efektivnejsi. Lahkost, s ktorou na nom ide pracovat a skutocne si robit 100% veci po svojom su na nezaplatenie. Ano, Jailbreak riesi vela veci, ale nemat aktualny FW mesiace, kym nevyjde update na JB bolo trapenie. V sucasnosti by som na iPhone spat nesiel.
A co sa tyka konkretne S3. Chapem a beriem ine nazory, ale telefon absolutne nie je velky. Je to len sila zvyku. Tym, ze je lahky a tenky sa vo vacku strati. A zase ta obrazovka je na nezaplatenie pri pozerani videa, browsovani a pripadne aj k pracovnym zalezitostiam typu RDP, atd.
A co sa tyka konkretne S3. Chapem a beriem ine nazory, ale telefon absolutne nie je velky. Je to len sila zvyku. Tym, ze je lahky a tenky sa vo vacku strati. A zase ta obrazovka je na nezaplatenie pri pozerani videa, browsovani a pripadne aj k pracovnym zalezitostiam typu RDP, atd.