Windows 11
-
Daniel9911
Professional
Re: Windows 11
Ahojte, nainštaloval som Windows 11 na notebook, všetko som nastavil nainštaloval antivírus ESET, a neustále mi beží na pozadí Windows defender presnejšie : antimalware service executable berie to cca 160 MB z ramky, a nejde to vypnúť. Skúšal som podľa návodov na internet, vypnúť v Task Schulderi, alebo prepísať v regedit ale nič nepomohlo. Viete mi poradiť ? vyzerá to ak keby to bol bug , lebo na stolnom pc mi ten proces nebeží a tiež tam mám Eset.
Skúsil si toto :
1. Spusť register ,klik na kávesu win a napíš:regedit
2. Prejsť a rozkliknuť záložku HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender
3. V pravej časti klik na Default, zadať údaj hodnoty Value data 1 a potvrdiť OK
1. Spusť register ,klik na kávesu win a napíš:regedit
2. Prejsť a rozkliknuť záložku HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender
3. V pravej časti klik na Default, zadať údaj hodnoty Value data 1 a potvrdiť OK
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Riesil som to cca pred rokom, takuto mam k tomu poznamku (na vlastnu zodpovednost - moze to vypnut aj sluzby, ktore ESET nenahradzuje):
Cez safe boot (msconfig) nastavit kluc "Start" v HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Service servicam Sense, WdBoot, WdFilter, WdNisDrv, WdNisSvc, WinDefend na "4" (Disabled)
Cez safe boot (msconfig) nastavit kluc "Start" v HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Service servicam Sense, WdBoot, WdFilter, WdNisDrv, WdNisSvc, WinDefend na "4" (Disabled)