http://www.extrawindows.cz/aerofoil-vet ... -windows-7
Windows 7
zdravim
chcem skusit win 7...mam stiahnuty eng Win7 professional...1.Aky je rozdiel medzi professional a ultimate? ci sa mi oplati stahovat to ultimate...a za 2.Je to vo formate .iso ....ako to nainstalovat?...alebo ako z toho urobit bootovacie dvd?.....................Thx za rady .........teraz mam XP-cko
chcem skusit win 7...mam stiahnuty eng Win7 professional...1.Aky je rozdiel medzi professional a ultimate? ci sa mi oplati stahovat to ultimate...a za 2.Je to vo formate .iso ....ako to nainstalovat?...alebo ako z toho urobit bootovacie dvd?.....................Thx za rady .........teraz mam XP-cko
1.tu máš rozdiely medzi verziamy:
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
ano oplatí sa ti sťahovať Ultimate najlepšie cz,sk lebo do inej verzie nenainštaluješ jazykový balíček.
2. ten ISO súbor je bootovaci takže dáš ho dáš vypálit bud cez nero,alcohol alebo ultra iso.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
ano oplatí sa ti sťahovať Ultimate najlepšie cz,sk lebo do inej verzie nenainštaluješ jazykový balíček.
2. ten ISO súbor je bootovaci takže dáš ho dáš vypálit bud cez nero,alcohol alebo ultra iso.
Nedalo by sa to spraviť aj takto .. viď. code
Mne to fungovalo.
Kód: Vybrať všetko
Inštalovať sa automaticky bude home premium, pre voľbu inej verzie treba zmazať "ei.cfg" ktorý sa nachádza v zložke sources na DVD,napríklad programom Power ISO. Graficky ovladac
Mám grafickú kartu Geforce 4 MX a windows7.Potreboval by som ovladac na tú grafickú kartu,ale nikde ho neviem nájsť pretože všetky také ovládače sú len pre windows xp.Poradite mi s tym niekto?
očujte borci
v sedmičke mi chýbajú mmntálne dve veci. ked sa hrabem cez prieskumníka na disku, tak v XP bolo dole v stavovom riadku ukázané, koľko MB majú súbory v danej zložke. teraz tam vidím akurát tak počet položiek, čo je neuveriteľne užitočná informácia
dá sa tam nejako pridať to čo chcem?
a ďalej
v XP boli hore tlačítka typu: kopírovať, vybrať, zmazať apod. kam sa podeli? ked sa mi nechce vždy sahať na klávesnicu a mačkať "delete" alebo kliknúť pravým a vybrať si, čo chcem spraviť...
a hádam nakoniec: robil som si poriadok v hudbe a neviem nájsť tlačítko "invertovať výber". niektorí to možno v živote nepoužili, ale ked som si vybral asi 10 pesničiek, otagoval a chcem pracovať so zvyškom. selektovať znova sa mi to nechce, je to porozhadzované... kto mi pomôže?
total commander a pod. nechcem 
//kto už len za toto rozdáva karmu?
a ďalej
a hádam nakoniec: robil som si poriadok v hudbe a neviem nájsť tlačítko "invertovať výber". niektorí to možno v živote nepoužili, ale ked som si vybral asi 10 pesničiek, otagoval a chcem pracovať so zvyškom. selektovať znova sa mi to nechce, je to porozhadzované... kto mi pomôže?
//kto už len za toto rozdáva karmu?
-
vladenko007
VIP
kopírovať, vybrať, zmazať
Ja pouzivam klavesove skratky zda sa mi to dost rychle.
Kopirovat: Ctrl+C
Vložiť:Ctrl+V
Vystrihnuť:Ctrl+X
Oznaciť všetko:Ctrl+A
Zmazat:Del
Ak sa naucis pouzivat tieto skratky tie tlacitka ti vobec nebudu chybat.
A ked chces oznacit viac suborov podrzis Ctrl a budes klikat na tie ktore chces oznacit.
Ja pouzivam klavesove skratky zda sa mi to dost rychle.
Kopirovat: Ctrl+C
Vložiť:Ctrl+V
Vystrihnuť:Ctrl+X
Oznaciť všetko:Ctrl+A
Zmazat:Del
Ak sa naucis pouzivat tieto skratky tie tlacitka ti vobec nebudu chybat.
A ked chces oznacit viac suborov podrzis Ctrl a budes klikat na tie ktore chces oznacit.
-
vladenko007
VIP
Takze vybranie invertovanie suborov: Pouzivam len Ctrl a mys.
- Prílohy
-
- Untitled100.swf
- (4.06 MiB) 495 stiahnutí
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mam trochu problem pri instalacii win 7
Po dlhej dobe som sa odhodlal pre prechod z XP na 7. Mam 2 HDD zapoje ako IDE. Prvy disk mam rozdeleny na 3 particie ztoho jednu systemovu.
A teraz k mojmu problemu. V instlacii som sa dostal po krok kde vyberam disk kde by sa mal naistalovat system. Zvolil som svoju staru systemovu particiu v moznostiach som dal naformatovat a spokojne si kliknem na dalej lenze vyhodi chybovu hlasku "instalacii sa nepodarilo vytvorit novu systemovu oblast "...a tam moja instalacia skoncila netusim cim to moze byt
tak ze si tam nahodim spat XP lenze mi uz dako nechcem nabootovat ine DVD ako od win 7
...prosim poradte
Po dlhej dobe som sa odhodlal pre prechod z XP na 7. Mam 2 HDD zapoje ako IDE. Prvy disk mam rozdeleny na 3 particie ztoho jednu systemovu.
A teraz k mojmu problemu. V instlacii som sa dostal po krok kde vyberam disk kde by sa mal naistalovat system. Zvolil som svoju staru systemovu particiu v moznostiach som dal naformatovat a spokojne si kliknem na dalej lenze vyhodi chybovu hlasku "instalacii sa nepodarilo vytvorit novu systemovu oblast "...a tam moja instalacia skoncila netusim cim to moze byt
tak ze si tam nahodim spat XP lenze mi uz dako nechcem nabootovat ine DVD ako od win 7
-
vladenko007
VIP
Ok, len som sa chcel uistit, ze sa to nesnazis nahodiet na nejaku mini particiu 
Tak som zagooglil a pisu, ze treba odpojit ostatne disky a nechat iba ten, kde chces win nainstalovat, snad to bude fungovat
http://episteme.arstechnica.com/eve/for ... 2006456931
Tak som zagooglil a pisu, ze treba odpojit ostatne disky a nechat iba ten, kde chces win nainstalovat, snad to bude fungovat
http://episteme.arstechnica.com/eve/for ... 2006456931