Windows 7
Nie vobec mi ta tabula nevadi, len ked som sem siel, myslel som ze mi napisete presne kde to vypnut a bude po probleme. Myslel som, ze jedna veta a staci. No ked je to take, ze to "nikto nevie vypnut", tak OKKoCi napísal:Otazne je - instalujes tak strasne casto, ze ta mimoriadne zdrzuje tabulka, ktorej nejde o nic ine ako o informaciu, ci dany krok skutocne chces ty, alebo nejaky script?
nainštaloval som si win 7 professional EN, ale neviem tam dostať slovenčinu. podľa návodu čo som našiel na nete mi to nejde. Nemám tam Display language. A neviem sa k tomu ani cez win update doklikať. Viete mi niekto poradiť?
-
vladenko007
VIP
4BX
3. Otravné okno "Upozornění zabezpeční" při otevření souboru staženého z internetu.
To je sice možná další feature napomáhající zvýšit bezpečnost systému, ale pokud při brouzdání internetem používáte hlavu, můžete si ji s klidným svědomím odpustit.
Jak na to?
Uložte si následující kód jako soubor s koncovkou *.reg a dvakrát na něj poklepejte (nebo použijte soubor IE_SecurityWarningDisable.reg z archivu v příloze). Změny se opět projeví až po restartu systému.
prevzaté z http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... ipy#p89118
3. Otravné okno "Upozornění zabezpeční" při otevření souboru staženého z internetu.
To je sice možná další feature napomáhající zvýšit bezpečnost systému, ale pokud při brouzdání internetem používáte hlavu, můžete si ji s klidným svědomím odpustit.
Jak na to?
Uložte si následující kód jako soubor s koncovkou *.reg a dvakrát na něj poklepejte (nebo použijte soubor IE_SecurityWarningDisable.reg z archivu v příloze). Změny se opět projeví až po restartu systému.
Kód: Vybrať všetko
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Download]
"CheckExeSignatures"="no"
"RunInvalidSignatures"=dword:00000001
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments]
"SaveZoneInformation"=dword:00000001
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations].
"LowRiskFileTypes"=".exe;.msi;.zip;.rar;.7z;.flac;.mp3;.wav;.wma;.wmv;.avi;.mpg;.mpeg;.divx;.mkv;.mov;.flv;.swf;.jpg;.jpeg;.png;.svg;.bmp;.gif;.txt;.pdf.;.doc;.docx;.xls;.xlsx;.ppt;.pptx;.pps;.pptx;.gadget;"
-
vladenko007
VIP
nemusí mať všetky funkcie, ale takú základnú vec ako jazykové balíky by mal mať.brm napísal:Tiež by bola blbosť, keby Professional verzia obsahovala všetky funkcie, čo aj drahšia Ultimate..
Ale už som to vyriešil.