Rozdiel je v tom že 32bit WIN vyuzije maximalne 3,2 GB pamete RAM.
A ked chces mat 64bit OS musi ti to podporovat aj procesor.
Takze pozri na stranke vyrobcu toho tvojho ci tam je podpora 64bit a ak ano nevahaj.
Rozdiel je v tom že 32bit WIN vyuzije maximalne 3,2 GB pamete RAM.
A ked chces mat 64bit OS musi ti to podporovat aj procesor.
Takze pozri na stranke vyrobcu toho tvojho ci tam je podpora 64bit a ak ano nevahaj.
tak je to na tebe ale podla mna je to uplna pi... ja mam Win7 64bit a ešte sa mi NESTALO že by som mal problém s nejakou 32bit aplikáciou
//a este k tomu ze na 64bitovy OS treba zhanat 64bitovy SW tak potom naco by si system pri instalacii vytvaral Program Files x86 keby nepodporuje 32bit aplikacie?
dynamics2 napísal:ja som zasa počul že nie, že treba zhánať 64 bitove verzie programov lebo 32 nepojdu
Blbost. Treba zhanat iba ovladace pre 64b systemy, s aplikaciami nie je ziadny problem. Fungujem na 64b systeme uz viac ako 2 roky a vzdy mi vsetko islo bez problemov. Ale zas je pravda, ze pouzivam vacsinou volne siritelne a AKTUALIZOVANE aplikacie a nie nejake cracknute verzie z roku 2004.
Uplne zbytocne diskusie o 64-bit systeme. Problemy boli len v prvych mesiacoch pri prichode 64-bit verzie XPcka, problemom boli ako niektore aplikacie, tak najma ovladace. Dnes sa uz nie je coho bat a jasna volba je ist do 64-bit systemu. A dalsiu diskusiu na tuto temu asi zacnem rovno mazat.
Nj, MS to zaseraz dosral, ze staaaale umelo udrzuje 32bit na trhu a brzdi tym pokrok. 32bit uz mala byt zabudnuta minulost spolu s WinXP. Miesto toho stale viac ako 80% ludi pouziva a aj bude pouzivat 32bit, kvoli comu sa vyvojari na prechod k 64bit aplikaciam privelmi nehrnu
KoCi napísal:Nj, MS to zaseraz dosral, ze staaaale umelo udrzuje 32bit na trhu a brzdi tym pokrok. 32bit uz mala byt zabudnuta minulost spolu s WinXP. Miesto toho stale viac ako 80% ludi pouziva a aj bude pouzivat 32bit, kvoli comu sa vyvojari na prechod k 64bit aplikaciam privelmi nehrnu
tak potom je problem zohnat nejake aplikacie v 64 bit ne?
64bit aplikacii je ako safranu. Necudo, ked pod 64bit systemom funguje 32bit bez problemu, kto by prechadzal na nove. Ale verim, ze s rozsirenim W7, sa dostupnost 64bit aplikacii zvysi. Ono je sice pekne, ze windows 64bit vie pouzivat viac ako 3.5GB RAM, ale co z toho, ked 32bit aplikacia z nich nedokaze vyuzit viac ako 2GB?