Maki napísal:mishenko: byt videny... to je pekne... ja nevravim ze vobec... za znizenej viditelnosti ok, ale za jasneho dna - blbost... a odjazdene uz co to mam... ak sa niekomu cca 8000km zda malo tak potom sorka ze som nestihol viac ale je to viac ako skoro vsetci moji spoluziaci maju dokopy a to maju aj dlhsie vodicaky ako ja... ale to je jedno... co sa rakuska tyka, zije mi tam aj brat, aj sestra... obaja tvrdili ze to je blbost ten zakon, obaja su dobri soferi, obaja toho maju najazdeneho dost - hlavne brat ktory robil v autodoprave isty cas... a ked on povie ze to je kravina, tak mu verim a ked si priratam statistiky tak co mi z toho vyjde? tie pripady co tu napisal Frikso - budiz... ale kolko je takych? zopar...
a nezabudnite ma ukamenovat k- zasa lebo mam odlisny nazor ako vy...

lol, 8000tis kilometrov a robis zo seba kaaapa, pana sofera, clovece, ked budes mat najazdenych viac ako 100 000 a zoderes dve auta, potom si mozes povedat ze si skuseny vodic a mas co to najazdene, niekto tych tvojich 8000 najazdi za menej ako mesiac, tak sa prosimta verejne nestrapnuj
tak preco to rakusania uz zrusili ze je este viac nehod... okrem toho za jasneho dna svietit je taka blbost az to boli.... co sa rychlosti tyka - ok, bude kratsia brzdna draha, ale aj tak nemyslim,ze to prave pomoze... tento zakon by som osobne jeho navrhovatelom narval do riti... ked tak nech aspon na vsetkych dialniciach daju 160, nielen medzi PO-KE...hlavne ze oni si po meste budu ficat 80, po dialniciach 250, lebo maju imunitu, ale nas budu obmedzovat.... kkti
no a ktomuto ti poviem len tolko, odhadujem ta na maleho zasrana ktory sa moze vozit na fotrovom aute, a na fore pise aky dobry vodic s neho je... keby si mal mensie ego a viac skusenosti, tak by si celerocne svietenie privital, pretoze na cestach z ktorych sa v lete odraza svetlo, sa ti dost tazko predbieha, hlavne pri autach svetlych farieb, na dialku a vo vacsich rychlostiach sa to tazko odhaduje,... so zapnutymi svetlami cez den sa da situacia pred tebou ovela lahsie odhadnut a orientacia je lepsia.
Imho podla tvojich silnych reci sudim ze k tym 8000 si prisiel asi tak ze si 1000 vynasobil 8....

Mr. Pro-evo supreme driver....