Ano, neslo o vela uprav a da sa povedat, ze neboli ani nijak prevratne, ale preco ma zablokoval? Ako som si vsimol, stalo sa to viacerym.Aryan Angel napísal:Michal zaujimave, ale neslo o velmi zasadne upravy..
http://sk.metapedia.org/wiki/Hitler_a_holokaust
Moj zaver je ten, ze pan Vilkas nestrpi na svojej encyklopedii nic co by kazilo image jeho oblubenych "revizionistov". Napriklad to, ze David Irving hlasa uplne ine ako vacsina inych "revizionistov". Taktiez tam nesmu byt udaje kritizujuce tvrdenia "revizionistov" atd. Samozrejme nic neuviedol ani neupresnil, ze preco to maze, ze preco ma cenzuruje. Tento moj clanok som mu hned po publikovani poslal resp. link nan a do dnesneho dna neodpisal. Ironicky potom zneju niektore nadpisy casti jeho clankov (ako si mozno vsimnut slov. metapediu robi prakticky Vilkas sam) dost ironicky:
"Ak je oficiálna verzia v poriadku, prečo tlmiť diskusiu?"
Ak je "revizionisticka" verzia v poriadku, preco cenzurovat a blokovat fakty vyvracajuce revizionisticke tvrdenia?
a podobne. (len pre upozornenie, ja sa stotoznujem s prof. Lipstadt, co sa tyka zakonov o Osviencimskej lzi, t.j. nesuhlasim s nim a odmietam ho)
Co sa tyka toho linku, ktory niekomu posielas, tak myslim, ze podobne ako vacsina inych clankov z metapedie, postrada akekolvek zdroje. Tym nechcem pochybovat o autenticite tam uvedenych citatov, lebo nie som az takym znalcom hitlerovych prejavov, ale v kazdom pripade ten clanok bez zdrojov nemozno brat moc vazne.