Zalúbil som sa do kamošky, teraz trpím ja...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hokusfokus
Novice
Novice

Re: Zalúbil som sa do kamošky, teraz trpím ja...

Príspevok od používateľa hokusfokus »

Chalani, viem presne o com pisete. :) Ja nieco podobne poznam uz dost dlhu dobu (su to roky). Sme super kamosi, perfektne si rozumieme atd atd atd. Ale vedzte, ze ak vas berie naozaj "len" ako kamosa, tak to nezmenite. A cim vacsim kamosom pre nu ste, tym mensia je sanca. Napriek tomu ze vsetci okolo vravia aky super parik by ste boli, a nechapavo sa pytaju preco sa vy dvaja nedate dokopy. Neni to o peniazoch ani o velkosti bimbasa ako pise kolega nizsie. :D Tam chyba ta chemia, iskra, proste ju po tejto stranke nepritahujete a to ze si super rozumiete jej jednoducho ku vztahu nestaci. Nestacilo by to vacsine ludi, musi tam byt aj ta fyzicka pritazlivost a ak tam neni od zaciatku tak uz tazko sa len tak objavi. Viem ze je to tazke, ale zmierte sa s tym a uzivajte si aspon to priatelstvo (a kto vie, mozno jedneho dna...). Zatial lovte v inom rybniku, nestracajte v tomto cas, mozno stretnete inu, taku s ktorou tie city budu vzajomne. Sanca ze vo vas odrazu zbada nieco viac ako "len" vyborneho kamosa je minimalna.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

A potom sa to deli ze pozriete inde ale zase u druhej mozu byt tie city ale nebude taka dobra ako ta kamoska. Po inej stranke si zase nesadnete tak dobre v porozumeni, zalubach atd.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Super, ze si obnovil temu z roku 2016. :aasmile29:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je jeho, moze
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

MayDaySK napísal:A potom sa to deli ze pozriete inde ale zase u druhej mozu byt tie city ale nebude taka dobra ako ta kamoska. Po inej stranke si zase nesadnete tak dobre v porozumeni, zalubach atd.
Tak ty čo furt vyplakávaš, že ženské s tebou nechcú mať vzťah, keď tu si priznal, že si tiež vyberáš a nebral by si každú?

Vzťah nemôže byť len o jednostrannej náklonnosti. Proste pokiaľ tú babu nepriťahuješ, tak je lepšie, keď ti to povie hneď na začiatku, ako by ťa mala ťahať za nos nejaký čas a povedať ti to až po pár týždňoch/mesiacoch...
Napísať odpoveď