Zalúbil som sa do kamošky, teraz trpím ja...
Zalúbil som sa do kamošky, teraz trpím ja...
Zalúbil som sa do kamošky, ona chce byť kamoška ale zase keď ju ja lúbim a tak len pri nej trpím... Čo radíte?
Myslím čo by som mal urobiť? Vy čo ste to zažili a poradili si stým napíšte ako? Proste je to pekné že byť kamaráti ale zase ak je jedna strana zalúbená tak... Ups...
Už sa mi dlhšie páči lebo máme toho vela spoločného, aj ona je rada že ma má, ale nieje tam žiaľ tá chémia... Ale ako praktickosť je super.
Myslím čo by som mal urobiť? Vy čo ste to zažili a poradili si stým napíšte ako? Proste je to pekné že byť kamaráti ale zase ak je jedna strana zalúbená tak... Ups...
Už sa mi dlhšie páči lebo máme toho vela spoločného, aj ona je rada že ma má, ale nieje tam žiaľ tá chémia... Ale ako praktickosť je super.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No to ti mozem poradit lebo presne toto sa teraz v posledných mesiacoch deje aj mne ...no už aj dlsiu dobu ale kedye som mal aj ine "znamosti"tak som sa nad tym tak netrapil ....
Jedine čo sa da v tomto pripade je sa s tym zmierit ako to je proste nemas to čo nu pritahuje.....ja viem vzdy ked jej pozres do oči tak tvoje srdce zahorí laskou tak to bolo a je aj u mna a hned vzapetí na to zabolí strašnou bolestou lebo si uvedomí že ta laska nebude opätovaná ... treba sa s tym proste zmierit....i ked v duchu ju budes lubit stale ....
Jedine čo sa da v tomto pripade je sa s tym zmierit ako to je proste nemas to čo nu pritahuje.....ja viem vzdy ked jej pozres do oči tak tvoje srdce zahorí laskou tak to bolo a je aj u mna a hned vzapetí na to zabolí strašnou bolestou lebo si uvedomí že ta laska nebude opätovaná ... treba sa s tym proste zmierit....i ked v duchu ju budes lubit stale ....
-
triple
Guru wannabe
Re: Zalúbil som sa do kamošky, teraz trpím ja...
no May ty si strašný lovec hhh. ... no dost srandy vec sa má taktoMayDaySK napísal:Zalúbil som sa do kamošky, ona chce byť kamoška ale zase keď ju ja lúbim a tak len pri nej trpím... Čo rodíte?
som bol v tej situácií síce neviem koľko máš rokov.. ja som bol na strednednej --- v prváku som sa hned zahladel do jednej holky a aj som ti ju začal baliť (spolužiačka)samozrejme ona to isto videla že som sa do nej zalúbil ale nejako to neriešia a našla si priateľa s ktorým bola mimochodom 5 rokov.. ale boha toľko sme toho mali spoločného že až a tak.. a ja som si uvedomil že radšej budem pri nej ako kamarát ako by som ju nemal vôbec... a tak sme najlpeší frendovia aj doteraz... aj ked už nemá chlapa a v pdostate by bola cesta voľna pre mna ale už je to iba najlepšia kamarátka vživote som s nou nikdy nič nemal.. prvé dievča o ktoré som mal zaujem a vživote som ju nepobozkal.......
proste rada? uvedomiť si v hlave skutočnosti ako sa veci majú a na základe toho sa lobicky zariadiť
som v rovnakej situacii lenze ona by aj ale ... zamotane no vysledok je kamaratstvo a to je pre mna neprijatelne.
tak som to nechal tak a otocil som hlavu na inu stranu a dnes mam druhe rande s jednym dievcatom. proste klin klinom vybijam a snazim sa prist na ine myslienky.
myslim ze ak si zacnem s tym druhym tak sa aspon pokusim prist na ine myslienky.
viem ze je to povrchne ale asi najlepsie co sa da robit...
(life is too short, to be fool, do what you feel, whatever is cool)
chapes nie?
tak som to nechal tak a otocil som hlavu na inu stranu a dnes mam druhe rande s jednym dievcatom. proste klin klinom vybijam a snazim sa prist na ine myslienky.
myslim ze ak si zacnem s tym druhym tak sa aspon pokusim prist na ine myslienky.
(life is too short, to be fool, do what you feel, whatever is cool)
chapes nie?
triple: pred par dnami mi matka (54 r.) zahlasila vetu "zeny su vacsie svine nez chlapi" takze mas recht. Bol som nasraty kvoli jednej situacii co mi nastala s holkou, ktora si myslela, ze somnou chodi, ale ja som to tak nebral a a ja som si nasiel frajerku
Tak mi ta "predosla" narobila mierne peklo a su teraz s mojou fraajou docela ze kamaratky. 
-
triple
Guru wannabe
jo ty wole takéto trubky mám veľmi rád... trošku podobnú situacion som zažil .. holka si myslela že sme spolu.. ale ja som bol na tom tak ako ty.. a pak ked som spával s inými tak tejto som dosť ublýžil lebo ma lúbila...ale peklo mi nespravilaMaRmAR napísal:triple: pred par dnami mi matka (54 r.) zahlasila vetu "zeny su vacsie svine nez chlapi" takze mas recht. Bol som nasraty kvoli jednej situacii co mi nastala s holkou, ktora si myslela, ze somnou chodi, ale ja som to tak nebral a a ja som si nasiel frajerkuTak mi ta "predosla" narobila mierne peklo a su teraz s mojou fraajou docela ze kamaratky.
No, ja mam dajme tomu rovnaku situaciu. Pacim sa jednej babe, uz sa "kamaratime" dost dlho, ja ju mam rad, a ona ma rada mna. Stale mi pise ze jej chybam a ona chyba aj mne ! Shit, poviete si, dobre a co ? No a to, ze ona ma 2 roky frajera a nemieni ho nechat. Hoci sa stale hadaju a ma rada mna, a nie jeho, nechce ho nechat. Stale argumentuje, ze nemoze, lebo je snim uz dlho, a nevie ako by si zvykala na mna......K*rva ludia, ja ju mam strasne rad, sme spolu skoro stale...tiez neviem co s tym, ci to obmedzit alebo celkom skoncit, alebo to posunut vyssie... uz ma chce jej frajer dokonca bit..shit, v sobotu
no uvidime....
-
triple
Guru wannabe
energy00
ako som už spomenul v inej téme... kámo a ty by si bol spokojný s tým že ho nechá kôli tebe? jo na prvý pohlad sa môžeš zdať ako King jo to ti nikto neberie... ale zober si to z toho pohladu.. sakra ked to dokázala spraviť raz.. kde máš istotu že to isté nespravi aj tebe? príde další "King" a ten strarý už dovládne a bude zosadený
ako som už spomenul v inej téme... kámo a ty by si bol spokojný s tým že ho nechá kôli tebe? jo na prvý pohlad sa môžeš zdať ako King jo to ti nikto neberie... ale zober si to z toho pohladu.. sakra ked to dokázala spraviť raz.. kde máš istotu že to isté nespravi aj tebe? príde další "King" a ten strarý už dovládne a bude zosadený
podla mna ma triple pravdu ... co mame riesit na tom chlapikovy ?? i ja by som bol nastvany keby mi niekto balil babuenergy00 napísal:POZOR POZOR, nasla si ma ona, nie ja ju... ale neriesme tu mna ale toho chlapika
//edit
energy00 ..
to slavo :
SHIT...nie TOHO chlapika ale MAYDAYa ... tato tema nieje o mne ale o nom, ja si riesim po svojom, lebo tu je tazko davat rady druhym ludom, ked neviete ako sa spravaju k vam, a ake to je, je tazko nieco rozoberat a niekomu radit ze ona je taka a taka, alebo ze chalani su svine.... ked ich vobec nepoznate...
SHIT...nie TOHO chlapika ale MAYDAYa ... tato tema nieje o mne ale o nom, ja si riesim po svojom, lebo tu je tazko davat rady druhym ludom, ked neviete ako sa spravaju k vam, a ake to je, je tazko nieco rozoberat a niekomu radit ze ona je taka a taka, alebo ze chalani su svine.... ked ich vobec nepoznate...
no co buddy...stava sa to bezne...je to smutne, ale je to fakt
mas viac moznosti....
-bud ju budes dlhsi cas uhanat a mas sancu, ze sa podvoli alebo je mozne, ze na teba absolutne zanevrie...
-alebo to nechas plavat a ostanete kamarati, co byva casto tazka cesta...
"To give a friendship to somebody who needs love is like being given a glass of water when you're starving"
-alebo mozes cakat...cakat kym sa jej city nezmenia...mozno raz...
ja osobne som bol uz viac krat v tejto situaci...a nejako som skombinoval druhu a tretiu moznost...dako som sa z toho dostal...ale ak je to skutocna laska tak si bud isty, ze to nebude lahke...
skus si najst druhu...je to voci nej trochu nefair, ale...tebe to pomoze
mas viac moznosti....
-bud ju budes dlhsi cas uhanat a mas sancu, ze sa podvoli alebo je mozne, ze na teba absolutne zanevrie...
-alebo to nechas plavat a ostanete kamarati, co byva casto tazka cesta...
"To give a friendship to somebody who needs love is like being given a glass of water when you're starving"
-alebo mozes cakat...cakat kym sa jej city nezmenia...mozno raz...
ja osobne som bol uz viac krat v tejto situaci...a nejako som skombinoval druhu a tretiu moznost...dako som sa z toho dostal...ale ak je to skutocna laska tak si bud isty, ze to nebude lahke...
skus si najst druhu...je to voci nej trochu nefair, ale...tebe to pomoze
-
jin
VIP
Som na otm úplne takisto, ako Enduro3333, iba s tým rozdielom, že u mňa je to o dosť dlhšie. Aj osm sa o niečo pokúšal, niečo vyšlo niečo nie a tak...Ale teraz si väčšina mojich kamarátov vrátane nej myslia, že k nej už necítim to, čo voľakedy a všetkým to vyhovuje. Vtedy to vážne robilo v partii zlú krv. Som s ňou stále veľmi dobrý kamarát, nemám si s ňou problém o ničom pohovoriť, som šťastný, pokiaľ môžem byť s ňou a akosi som sa už zmieril s terajším stavom...čas nakoniec ukáže...
Presne tak. Ale najväčšia bolesť je keď ten pohlad alebo pohyb ona odmietne a vedy je to taký šok. Proste nemám to čo ju priťahuje ale velmi dobre si rozumieme, a zase môže prísť taká čo ju priťahujem alebo nebudem si sňou tak rozumieť. Ešte boli aj tvrdenia že tá iskra môže preskočiť časom, ale to nie lebo to je od prírody že ak nezahorí v srdci ten plameň tak to už je stratené, mám kamošky 5-6 rokov a za ten čas sa nezalúbili domňa. Raz sa kamošovi stalo že jedna jeho kamoška sním chcela chodiť ale potom to radšej odvolala že predsa bude lepšie ak ostanú kamarátmi... A to je vtom proste ho nechce, možno sa sklamala a hlava jej hovorí že to je perfektný človek, ale srdco je chladné a nechce ho...Jedine čo sa da v tomto pripade je sa s tym zmierit ako to je proste nemas to čo nu pritahuje.....ja viem vzdy ked jej pozres do oči tak tvoje srdce zahorí laskou tak to bolo a je aj u mna a hned vzapetí na to zabolí strašnou bolestou lebo si uvedomí že ta laska nebude opätovaná ...
Toto je skôr dobré ak sa zalúbiš do náhodnej baby z výletu alebo tak. Na tú skôr zabudneš ale si predstav že máš niekoho kto ti je ako najlepší kamoš, že stále a všade ste spolu... A teraz sa musíš trápiť lebo ak si pri nej trápi ťa to že ju lúbiš a neopätuje, ak si sňou neni tak ťa zase trápi to, že musíš prísť o takú osobu...som v rovnakej situacii lenze ona by aj ale ... zamotane no vysledok je kamaratstvo a to je pre mna neprijatelne.
ALL: Proste chcel som povedať toľko že sňou zle, ale beznej ešte horšie
Na toto ani odpovedať netreba. Je to úplne jasné, a toto bude férové. Odtiahnem si ju nabok, a poviem jej ako sa veci majú. Proste nemôžem byť kamarát stým koho lúbim... A tým pádom by sa nemala hnevať ani ona.Nemozes byt kamarat s niekym, koho lubis.
Toto ale nechápem ani ja. Proste ak ma nelúbi prečo behá stále somnou? A medzitým už ona mala frajerov a všetko ale vždy skončí pri mne...otazne vsak je ci ho este ma rada asi uz az tak moc nie ked beha za tebou
Toto som už písal. Mám kamošky že sa poznáme od základnej a teraz už majú vážneho priatela, to skôr skončilo naše kamarátstvo ako ona mňa lúbiť...alebo mozes cakat...cakat kym sa jej city nezmenia...mozno raz...
Vravím odpovedie hore, kukni vyššie...alebo byť s ňou kamarát s tým, že by to eventuelne mohlo prerásť v niečo viac?
Ale tu mám ja problém nie ona, tu ide o to že ja nedokážem pri nej byť ako kamarát keď ju lúbim.Mohlo a nemuselo, ale mal by si dobrú kamarátku.
Ano klasika, tu je len ten problém že ja som zalúbený, ináč nič. Budem to musieť prečkať tak ako keď mi dajú košom, že proste 3 mesiace ma to trápi a potom je OK. Len keď dajú košom je to také že s dotyčnou sa už človek nebaví, nemá prečo, ale keď sme stále spolu to je ako keby večne prikladala drevo na oheň, a nenechá ho zhasnúť...Som s ňou stále veľmi dobrý kamarát, nemám si s ňou problém o ničom pohovoriť, som šťastný, pokiaľ môžem byť s ňou a akosi som sa už zmieril s terajším stavom...čas nakoniec ukáže...
-
P3Bo
Guru wannabe
Vieš may-day ...ty si strašný egoista ....ty vidíš len seba . A chceš všetko dosiahnuť za každú cenu
....až keď si uvedomíš že si tak stratil veľa osôb vo svojom živote
....... až keď si uvedomíš že si celú dobu pozeral na seba a neuvedomoval si ako pre teba trpia ostatny
......až vtedy keď ich skutočne raz stratíš .
Vieš ty vôbec čo by si robil keby si bol na jej mieste ?! Si jej kamarát a tak to aj ostane a buď rád že si si to ešte neposral .
Pred pár dňami som mal podobný problém a povedali sme si že to tak nemôže byť keď ma neľúbi a že si dáme pauzu ale po pár dňoch som zistil že som prišiel o viac než som mohol získať ..tak som sa to potom snažil napraviť len tak cez net našťastie nebolo neskoro .
....... až keď si uvedomíš že si celú dobu pozeral na seba a neuvedomoval si ako pre teba trpia ostatny
Vieš ty vôbec čo by si robil keby si bol na jej mieste ?! Si jej kamarát a tak to aj ostane a buď rád že si si to ešte neposral .
Pred pár dňami som mal podobný problém a povedali sme si že to tak nemôže byť keď ma neľúbi a že si dáme pauzu ale po pár dňoch som zistil že som prišiel o viac než som mohol získať ..tak som sa to potom snažil napraviť len tak cez net našťastie nebolo neskoro .
mozno pozerava prison break aj tam to dako takto fungujeP3Bo napísal:Vieš may-day ...ty si strašný egoista ....ty vidíš len seba . A chceš všetko dosiahnuť za každú cenu
sry za OT