!!!! Zaruka na telefony u operatora !!!!

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
amd_sk
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: !!!! Zaruka na telefony u operatora !!!!

Príspevok od používateľa amd_sk »

Vsetko zalezi od toho na koho natrafite :)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

ShepDog napísal:Vcera som bol v t-mobile reklamovat Iphone 3g. zarucak nebol na mna a bez problemov.
Asi si cital zle, v T-Mobile s tymto problem nebyva. Vylucne v Orange, tam ta poslu, kade lahsie.
alfo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alfo »

preco by si mal ist do Orangeu ??? :roll:
do Nokia servisu ked uz TAk - tam nie je problwm:!:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Lenže na Slovensku Nokia pravdepodobne zruší dve servisné strediská (CMS, Mobilask) a autorizovaný servis bude iba v zahraničí... Drobné závady sa dajú riešiť v Nokia Care points, ale záručné opravy nie...
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa KamzikPP »

Filipito napísal:Juicy, ale problem je v tom ze clovek musi mat na kazdom mieste znamost :wink:
Juicy a Filipito, absolútne to nezáleží od toho, či máš alebo nemáš niekde známosť. V Nokia autorizovanom servise trvá vždy tak nanajvýš 2 dni, kým Ti telefón dajú dokopy. Mne sa tiež rozlial displej a normálne som prišiel do Nokie (vôbec som neriešil, že telefón je z Orange) povedal som, že aký je problém, a opýtali sa či chcem zálohovať dáta z telefónu. Tak som povedal, že nie, pretože som si to už urobil sám doma. A chlapík povedal, že mám prísť za 2 dni, ale že určite mi príde zajtra SMS. A tak aj bolo. Hneď ráno mi prišla SMS, že telefón je hotový, vzal som auto a šiel som po ňho, takisto mi nahrali nový FW a ešte mi dali aj ochrannú fóliu a šnúrku.

Ale to nie je to, čo som chcel povedať. Veľa ľudí je v tomto ale ešte neuvedomelých a nielen čo sa týka mobilov. Takisto aj notebookov, ale to už je offtopic :smt006 Takže žiadni operátori, pekne so všetkým do autorizovaných servisov, jo? :smt033

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 8:53)
Kibo napísal:Lenže na Slovensku Nokia pravdepodobne zruší dve servisné strediská (CMS, Mobilask) a autorizovaný servis bude iba v zahraničí... Drobné závady sa dajú riešiť v Nokia Care points, ale záručné opravy nie...
Ale ale Kibo, v tomto Ti musím odporovať. Nokia Care vie vyriešiť opravy a závady každého druhu. Sú to špeciálne vyberané a často školené firmy, ktoré vedia, čo robia a takisto majú za každú záručnú opravu nie málo peňazí, pretože keby to mal robiť všetko T-mobile a Orange, tak by to trvalo veeeeeľmi dlho.. To čo si povedal, že Nokia zruší tie dve strediská, neviem čo je na tom pravdy, ale dajme tomu, že áno, v Poprade je jedno servisné stredisko, v Banskej Bystrici ďalšie, v Žiline dokonca dve servisné strediská. Teda všetko sú to Nokia Care pointy, ale uisťujem Ťa, že vo všetkých Ti vybavia reklamáciu. Takže sa neboj. :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

KamzikPP: Dovolim si oponovat, pretoze som daval na jesen reklamovat Nokiu v Orange. Kamarat (veduci pobocky) to dal este v ten den priamo v meste do autorizovaneho servisu Nokie, tam bol telefon od piatku do stredy ci stvrtka. Vratili ho s tym, ze nic s nim nie je a ze je v poriadku. Vravim mu, ze to je zbytocne mi ho davat, tak to dal poslat do Bratislavy, tam to bolo asi 2-3 tyzdne, potom sa telefon vratil. Tam chybu nasli, okrem toho mi dali posledny nebroadbandovany firmware a telefon sa mi vratil spat.
icefiresr
Addict
Addict

@hojko: vidis ukazkovy pristup reklamacie u operatora. Zariadenie je chybne, ale chybu nikdy nedokazu najst. Preto to treba odniest do Care pointov, kde sa o to postaraju ako maju. Toto zial plati iba u Nokii, u inych znaciek to zial take jednoduche nie je.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

icefiresr - Telefon bol v autorizovanom servise, podla popisu na nokia.com ide o Nokia Care + Nokia Care
Premium Service. Kedze tam sa chyba nevyriesila, telefon putoval do BA na servis.
icefiresr
Addict
Addict

Chyba sa tam nevyriesila, lebo maju zmluvu s operatorom (skus hadat, preco sa asi tych chyb tak vela nevyriesi, insider look ti hadam podavat nemusim, o kvotach tiez hovorit nebudem). Servis, ktory nie je zmluvny s Orange dostava financie za opravu na zaklade opravy, u Orange servisu je to trosku inak :)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Re:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

KazikPP napísal: Ale ale Kibo, v tomto Ti musím odporovať. Nokia Care vie vyriešiť opravy a závady každého druhu. Sú to špeciálne vyberané a často školené firmy, ktoré vedia, čo robia a takisto majú za každú záručnú opravu nie málo peňazí, pretože keby to mal robiť všetko T-mobile a Orange, tak by to trvalo veeeeeľmi dlho.. To čo si povedal, že Nokia zruší tie dve strediská, neviem čo je na tom pravdy, ale dajme tomu, že áno, v Poprade je jedno servisné stredisko, v Banskej Bystrici ďalšie, v Žiline dokonca dve servisné strediská. Teda všetko sú to Nokia Care pointy, ale uisťujem Ťa, že vo všetkých Ti vybavia reklamáciu. Takže sa neboj. :wink:
Ako záručný servis pre značku NOKIA je možné využiť len spoločnosť Mobil ASK Slovakia, s.r.o.
Spoločnosť CMS už servis nevykonáva z dôvodu zrušenia zmluvy zo strany Nokie.
davidian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davidian »

chcem sa opytat ohladom t-mobile ci ma niekto skusenost s tym, ze ako riesia ked som kupil telefon v kosiciach a chcel by som ho reklamovat v t-mobile napr. v poprade zreklamuju ho ? a druha vec ci zreklamuju aj telefon, ktory bol blokovany na t-mobile ale som ho odblokoval ci kontroluju aj to? dakujem ....
icefiresr
Addict
Addict

O aku znacku a model sa jedna? Pokial viem, odblokovanie vobec nekontroluju (aspon mne ho nekontrolovali na 4 reklamaciach co som mal u nich za sebou).
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

s reklamaciou v inej predajni by nemal byt problem
co sa tyka blokokovania, tak zalezi od konkretneho pracovnika (vacsinou su ale lenivy to kontrolovat)
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Re:

Príspevok od používateľa Weblink »

bb5unlock napísal:Ako záručný servis pre značku NOKIA je možné využiť len spoločnosť Mobil ASK Slovakia, s.r.o.
Spoločnosť CMS už servis nevykonáva z dôvodu zrušenia zmluvy zo strany Nokie.
Mobil ASK je na slovensku len do konca roka potom sa uz nokie na slovensku opravovat nebudu (teda zarucne opravy) :)
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

Neviete mi povedať ako je to momentálne u orange ? momentálne je 8.7.2010 a už by operátori mohli byť normálnejší ... rozmýšľam totiž to nad kúpou iPhone 3GS z Orange (cez bazár kúpený v orange) a viem ze sú neblokované čiže pôjdu na O2, otázka je že ak sa vyskytne reklamácia či mi ju ako 2 majiteľovu uznajú, neviete ako je to momentálne s orange a zárukou ?
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbarossa »

myslim ze sa nic nezmenilo :) ale da sa to nejako spisanim porucnickeho listu alebo tak nejak ze ti povodny majitel da suhlas na narabanie s jeho telefonom a to overi notar.
pepo30
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepo30 »

Myslim, že na to budeš potrebovať spisať u notara splnomocnenie na takuto prípadnú raklamáciu. Inak je to na hlavu postavene, ked robia taketo obštrukcie. Ide im len o to čo možno najviac kresať množstvo reklamácii aj za cenu nespokojneho klienta. T-Mobile zase stale tvrdohlavo blokuje telefony. To maju dohodnute, každý je v niečom naprd, v konečnom dosledku to vyjde nastejno.
Inak aby som nebol uplne od temy, kupoval som pre dceru mobil LG KF700 (kupovaný v Orange) no a bol som ho reklamovat tu v predajni Orange v Seredi a prve čo sa ma opytala panicka, či som ho bral/kupoval ja. Akonahle doznela moja odpoved "nie", bolo po reklamácii. To sa mi stalo minuly víkend, takže stale a nič nezmenilo. No a ona spomínala to splnomocnenie.
fuller
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fuller »

Nemá niekto skúsenosti s posielaním mobil. telefónu (s nejakou závadou) Orangu kurierom (samozrejme v záruke a ako 2., 3. ... majiteľ)?
icefiresr
Addict
Addict

Nevyreklamuju ti ho, musis byt povodny majitel/mat splnomocnenie. Ak nesplnas ani jednu podmienku, tak ho nereklamuj. Ak je to Nokia, tak zbehni do autorizovaneho servisu, tam to neriesia (zatial).
poisondart
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poisondart »

nuž čo sa týka t-mobilu pred rokom som si kúpil nokiu e66 na inzerát ... telefón došiel v poriadku ale po čase užívania sa pokazil sám od seba sa začal vypínať tak som ho niesol do servisu bol ešte v záruke takže mi ho v servise bez problému opravili lenže aj po oprave telefón toto isté robil zase a takto sa to opakovalo ešte dvakrát ... niekde som počul že ked sa telefón tri krát pokazí tak ho vymenia za nový tak som volal kamošovi do t-mobilu že reku mám takýto problém a dostal som odpoveď , že pokiaľ nie som ten kto je prvý majiteľ telefónu tak že mám proste smolu ... ale ako z rozhovoru som pochopil že je to len preto že kým ešte paušál neskončil tak toakéto veci musí riešiť len majiteľ , prípden mat splnomocnenie . takže nakoniec som to vyriešil tak , že som ho zaniesol naspak do servisu a tam mi vymenili komplet celu zakladovu dosku .
Zamknuté