ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
mate niekto skusenosti s mobilebankingom? ja tam mam osobny ucet. len neviem, ci je ten mobilebanking bezpecny a nakolko mam tomu verit.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mobil banking od Zuno (na Androide) je vyborny, prehladny, ma plno funkcii a dobre sa obsluhuje. Treba si na to zvyknut a pohoda. Myslim, ze dnes su vsetky aplikacie v mobiloch bezpecne, teda co sa tyka Android/iOS a banka si nedovoli vypustit aplikaciu, ktora nebude bezpecna.
-
DeJF
Addict
zdravím,
neviete mi povedať cez ktorú banku sa mi oplatí na účet vložiť peniaze? Teda cez ktorú to tam bude najrychlejšie..
Zuno v nitre bohužial nieje.
neviete mi povedať cez ktorú banku sa mi oplatí na účet vložiť peniaze? Teda cez ktorú to tam bude najrychlejšie..
Zuno v nitre bohužial nieje.
-
audiotrack
VIP
zuno nikde nie je, je to virtuálna banka. Ale môžeš si tam vložiť cez poštu pomocou poukážky alebo prevodom z akejkoľvek inej banky v ktorej máš účet. A prevod neurýchliš, vždy to bude trvať do 3 dní ako prevod medzi bankami. Ale môžeš skúsiť tatrabanku, s ňou asi majú nejakú zmluvu lebo výber z ich bankomatov je zvýhodnený
Myslíte že má zuno ako virtuálna banka šancu neskrachovať/neskončiť na Slovensku? Mám tam účet ale mám trochu obavy kedže nie je až taká rozšírená
prečo by nemala byť rozšírená? pretože je to VB a nemá pobočky? to stým nemá nič spoločné. Nie, neskrachuje, stačí sa pozrieť pod koho krídlami je
Kazda banka moze skrachovat ... V tejto dobe Ti nikto nic nezaruci ... BTW jedina nevyhoda ZUNA pre mna je vyber z bankomatu, inak pre mna bezkonkurencna
-
Soviet
Darca
Vsak vyberies si 50eur a mas pokoj. Aj ked niekedy do mesta je to ta horsia varianta. Ja som si uz ale zvykol 
-
Lord ANAKIN
Professional
pozeram banky a snazim sa vybavit nejaky uver ... najlepsie uroky som nasiel v zune ... nemam tam zalozeny ucet ale kamarat mi vravel ze im to nehorazne dlho trva co sa tyka vybavenia uveru .... mate nejake skusenosti ? dakujem
-
TommyHot
Addict
Hlavne sa neriad podla toho co maju na webe. Zvycajne dostanes najlepsi uver v banke, ktorej si klientom. Len si to treba obehat a vyjednat si dobre podmienky.
dalsie znizenie urokov od 1. jula
SPORENIE 0,9%
SPORENIE PLUS 1,3%

nam to pekne kleslo z 2% a 2,5%...
SPORENIE 0,9%
SPORENIE PLUS 1,3%
nam to pekne kleslo z 2% a 2,5%...
-
audiotrack
VIP
to všade, aj v slsp som mal na sporení 2,5 keď som ho zakladal, a teraz mám 1%. To je bežné, aby nalákali tak dali pekné percento a pomaly znižovali bez toho aby upozornili. Takže toto by som nepripisoval zunu ako mínus, to je mínus všetkých slovenských bánk
-
TommyHot
Addict
audio, uz som to tu tusim spominal.. nema to nic spolocne s nalakanim klientov.. dnes nie je do coho pichnut a banke su prebytky klientskych penazi absolutne zbytocne, preto sa snazi odradit hlavne novych klientov nizkymi urokmi.. nehladal by som za tym ziadne konspiracie, proste ked nemas kam investovat, tak je ti zbytocne sediet na velkej kope penazi.. tot vsio
na druhej strane to moze byt aj tlak z hora /NBS/ aby sa peniaze zo sporeni dostali do obehu, pretoze vyrazne klesa spotreba..
na druhej strane to moze byt aj tlak z hora /NBS/ aby sa peniaze zo sporeni dostali do obehu, pretoze vyrazne klesa spotreba..
-
ferdinand19
Medium Expert
No zase znizovanie urokov na sporeni. Ziadna slava
-
klaudia1515
Novice
Kamarátka si zakladala tento bežný účet u zuno. Keďže donedávna som používala ešte študenstké účty (síce už je tomu asi 5 rokov
)a odvtedy som mala klasický, kde mi stále niečo strhávali, tak sa chcem opýtať či naozaj u zuna nič nestrhávajú, ak stým máte niekto skúsenosti alebo je to zas len nejaká finta. Ďakujem za názory 
nic nestrhavaju. je to naozaj zadarmo. A len ak ty budes chciet, tak si prepnes ucet na ucet plus (su tam podmienky ze mozes mat aj ucet plus zadarmo- 6000 eur na ucte alebo kazdy mesiac urobis platby kartou za viac ako 200eur)
zadarmo mas 1 vyber v mesiaci z bankomatu Tatra banky
Ucet v ZUNO mam aj ja a odkedy som tam tak nic neplatim (dokonca mi dali 10eur, lebo ma odporucil kamarat)
zadarmo mas 1 vyber v mesiaci z bankomatu Tatra banky
Ucet v ZUNO mam aj ja a odkedy som tam tak nic neplatim (dokonca mi dali 10eur, lebo ma odporucil kamarat)
Ja mam ucty asi presne ako audiotrack, v ZUNE a SLSP, je tam 1% v slsp a 0,9/1,3 % v Zune, no stale je to lepsie ako nic... Banky na zapade sporiace ucty ze vraj ani nemaju alebo maju a je tam urokova sadzba okolo 0,13 % a niekde proste 0. Banky tam sluzia na ulozenie penazi a tranzakcie atd, nie na zarabanie 
-
ferdinand19
Medium Expert
sporenie v zuno po novom nic moc, peniaze idu do mbank, od 15.7. bude mozne ziskat bonusovy urok 2 %
-
Soviet
Darca
Bonusove a podobne kraviny. To tiez nebude navzdy. Kym clovek nema v banke 10K+ ,tak nad zmenou banky pre sporiaci ucet ani netreba rozmyslat.
-
t0m4s3
Admin
a ked uz nahodou ma 10k tak urcite ich nebude drzat na sporiacom ucte s 2%