ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
skrachovať, to je také retro 
Po tomto vyjadrení je každý, kto tam nechá viac ako 5€ hlupák. Banka padne. Ak by to bolo, čo i len trošku udržateľné, tak médiá k tomu ani nepričuchnú. A povedzme si pravdu, takýto článok = ďalší nezanedbateľný presun peňazí inam = ešte horšia situácia.
Niekto pekne napísal: Slovensko je malý trh, dopyt po online banke vyplnila mBanka a na viac nie je priestor. Pokiaľ viem, mBank je v zisku, takže tak.
Niekto pekne napísal: Slovensko je malý trh, dopyt po online banke vyplnila mBanka a na viac nie je priestor. Pokiaľ viem, mBank je v zisku, takže tak.
-
Soviet
Darca
Si pamatam, ze tam p4ra pracoval/je ..Ale pochybujem, ze bude moct prezradit nieco viac.
-
Scorpion90
King
ja som už tiež radšej presunul peniaze k priateľke na účet vo VUB a nebola to malá suma, keďže šetríme na auto..nechal som si tam len cca 500 eur..už len dúfať, že prevod nebude zablokovaný a peniaze v poriadku prejdú
Kriste pane. Prečo by bol prevod zablokovaný? Čo tu robíte paniku. ZUNO nieje Bank Of Cyprus.
Slovac ma hlavne strach z kombinacie "internet+peniaze". Narokozy a hnoje ju chovaju tym, ze vsetko v tejto kombinacii su ojepodvody, preto internetove cestovky ziskavaju priaznivcov pomaly, hovorit o ebay, DX a celkovo platbami cez PP ci rovno kartou pred vacsinou mojich znamych je na hranici herezy... preto bola podla mna odvaha, ze Reifreisen do toho u nas isli...begbeee napísal: Niekto pekne napísal: Slovensko je malý trh, dopyt po online banke vyplnila mBanka a na viac nie je priestor. Pokiaľ viem, mBank je v zisku, takže tak.
V prvom rade, cestu e-bankingu u nás preorala mBank. Zuno si myslelo, že úspech zopakuje.
-
rastikbart
Medium Star
to moze byt rovnaky hoax ako s postovou bankou pred par mesiacmi.
ty co ste odtial previedli prachy, maly ste aj terminaky ??
ty co ste odtial previedli prachy, maly ste aj terminaky ??
-
audiotrack
VIP
ja som tam nemal nič, bol to iba môj sekundárny účet. Žiadne trvalé príkazy, inkasá, termínové vklady, sporenia a neviem čo. Takže to bola u mňa otázka pár sekúnd (aj samotné rozhodovanie aj prevod)
inak termiňáky sa ešte niekde vôbec oplatia? To je prežitok z čias komunistov. Dnes tam máš v porovnaní so sporením nebadane lepší úrok (napríklad v slsp sporenie 1% p.a., termiňák 1,2% p.a. čo je pri vklade napríklad 3000€ na jeden rok rozdiel smiešnych 6€) a si viazaný že tie peniaze nemôžeš vybrať skôr, kým na sporiacom účte sú ti k dispozícii stále. A mbank má tuším na sporiacom tiež 1,2%
inak termiňáky sa ešte niekde vôbec oplatia? To je prežitok z čias komunistov. Dnes tam máš v porovnaní so sporením nebadane lepší úrok (napríklad v slsp sporenie 1% p.a., termiňák 1,2% p.a. čo je pri vklade napríklad 3000€ na jeden rok rozdiel smiešnych 6€) a si viazaný že tie peniaze nemôžeš vybrať skôr, kým na sporiacom účte sú ti k dispozícii stále. A mbank má tuším na sporiacom tiež 1,2%
-
rastikbart
Medium Star
ja som stihol terminak este za 4% takze to aspon trochu pokryvalo inflaciu. v zuno pripisuju uroky raz rocne alebo za kazdy den? napr ked skoncim terminak v polke dostanem nejaky urok alebo nie?
-
audiotrack
VIP
neviem ako pripisujú, a v podstate je to jedno lebo ide len o psychologický jav že vidíš ako ti pribúdajú peniažky. Pokial je to termiňák a nie sporiaci účet, tak na 99% za predčasné zrušenie prídeš o všetky úroky (aj spätne)
-
Soviet
Darca
Pokukoval som sa po tej Fio Banke, ale na slovensku to nieje az tak vyhodne ako kukam.
Mesacne platit za to, ze clovek pouziva kartu + za kazdu platbu kartou a vyber z bankomatu je kravina. Vyslo by ma to hadam aj viac ako daky ucet inde.
Takze podobna banka jedine ostava mBank ako volba.
Mesacne platit za to, ze clovek pouziva kartu + za kazdu platbu kartou a vyber z bankomatu je kravina. Vyslo by ma to hadam aj viac ako daky ucet inde.
Takze podobna banka jedine ostava mBank ako volba.
Táto aférka, nech už skončí akokoľvek, bohovsky posilní mBank.
-
Soviet
Darca
Akurat som bol v mBanku zradit si ucet a veru su si tam vedomi, ze odkial ludia k nim prichadzaju teraz
Hned sa ma nato pytal a debatil o Zune..
Uz tam smeruju tiez vsetke moje prasule. Za 1hod clovek dokaze mat vsetko nahodene v novej banke a ponastavovane ako v starej (prikazy/inkasa). Az sa mi paci ta jednoduchost. Jedine cakanie na kartu potrva.
Uz tam smeruju tiez vsetke moje prasule. Za 1hod clovek dokaze mat vsetko nahodene v novej banke a ponastavovane ako v starej (prikazy/inkasa). Az sa mi paci ta jednoduchost. Jedine cakanie na kartu potrva.
-
ferdinand19
Medium Expert
Objavili sa uz skor spravy ze ZUNO je taky pokusny kralik, ktory robi veci na Slovensku najprv ako skusku, že ako sa to uchopi, a potom to budu aplikovat v zapadnej europe a na Slovensku to zrusia.
-
ktozesomja
Medium Star
ak mali v ZUNO uz doteraz problemy, ze neboli zisky, tak po tom ako terza zacali ludia presuvat svoje peniaze od nich niekam inam a odchadzaju od nich pretoze sa dozvedeli o moznom zaniku, tak toto ich ozaj dorazi podla mna
Pokiaľ viem, takúto stratégiu má Teléfonica s O2. Myslím, že viac ako úspešne.ferdinand19 napísal:Objavili sa uz skor spravy ze ZUNO je taky pokusny kralik, ktory robi veci na Slovensku najprv ako skusku, že ako sa to uchopi, a potom to budu aplikovat v zapadnej europe a na Slovensku to zrusia.
kua ludia... nestraste. to si vazne presuvate peniaze prec?
Len blbec by ich tam nechal. Sorry.
-
TommyHot
Addict
Jop. Ono hlupaci co sa nad tym nedokazu zamysliet by si ich odtial aj tak vytiahli, takze radsej ich dam skor prec ako potom nariekat...Shwollo napísal:kua ludia... nestraste. to si vazne presuvate peniaze prec?