ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
cawko chlapci ako to je z vyberom penazi 1 krat nazaciatku mesiacia a potom su ake poplatky pri vybere ?dako som to nenasiel
-
L.A.M.E
Medium Star
tak tam je písané len prvy výber. je zadarmo ale o ostatných nieje nikde ani reč
-
audiotrack
VIP
si slepý jašter. Za 80 centov máš ďalšieL.A.M.E napísal: tak tam je písané len prvy výber. je zadarmo ale o ostatných nieje nikde ani rečalebo fakt som slepý jašter
-
L.A.M.E
Medium Star
kriste pane. musím sa liečiť .. dik audio
-
Scorpion90
King
snad ZUNO nezrusia, som s nimi velmi spokojny, maju velmi prehladny web a hlavne IB, mobilna aplikacia je super a casto ju pouzivam. Na ZUNE som nenasiel ziadne negativa.
prejst do nejakej kamennej banky (CSOB, Tatra banka, VUB a ine) to by bol urcite krok spat. to by som potom radsej isiel do mbank.
prejst do nejakej kamennej banky (CSOB, Tatra banka, VUB a ine) to by bol urcite krok spat. to by som potom radsej isiel do mbank.
-
audiotrack
VIP
práveže ten ich internet banking je dosť oničom
ja to hlavne porovnavam s internet bankingom od CSOB a oproti tomu je ZUNO jednoznacne lepsi 
s ktorym IB si spokojny ty?
s ktorym IB si spokojny ty?
-
audiotrack
VIP
tak nemám účet vo všetkých slovenských bankách. Mám iba slsp a zuno. A medzi týmito dvoma má podľa mňa slsp navrch. Je prehľadnejší, všetko pokope a hlavne nevyzerá ako keby to programovali študenti vrámci praktickej maturity. V tom od zuna som sa musel naučiť orientovať, a stále neviem kde mám niektoré veci hľadať
-
Soviet
Darca
Hmm..Clovek aby zas zacal pokukovat po novej banke
Odidem kompletne z TB a oni ma tam mozno vratia 
A co idete robit? Nechate si tie peniaze zatial tam? Viem, ze do 100k chrani peniaze stat, ale kym by som sa dostal k tym peniazom, tak to potrva vacnost
-
t0m4s3
Admin
Prave sa pozeram po alternative v podobe Airbank, ale vyzera to, ze ich premium ucet sa neda ziskat "zadarmo" za urcity obrat na karte. Takze mozno mBank
-
TommyHot
Addict
Stat ti osere hlavu, navyse banky si vylobovali vynimku, ked im fico zdanil zisky, tak je otazne ci je vobec dostatok penazi vo fonde na ochranu vkladov.Meken napísal:A co idete robit? Nechate si tie peniaze zatial tam? Viem, ze do 100k chrani peniaze stat, ale kym by som sa dostal k tym peniazom, tak to potrva vacnost
Ja uz som si prachy presnul do SLSP a mBANK a silno teraz uvazujem nad fio.sk aj s ohladom na investicne moznosti.
-
Soviet
Darca
Airbank je v CZ iba. Ako je to zatial len info bez oficialnych vyjadreni Raifky atd, takze stale sa da pockat, ale predbezne asi mBank.
Aj ked na FB niekto pravdepodobne z vnutra napisal:
"Ecaf Koob Opakovat tu istu odpovedt neustale dookola znamena asi tolko... no sme v riti, nas kindermanazment to posral, vlastne co tu robim, musim si ist najst novu pracu... Good luck. no nezabudni - Less bank, more life "
Aj ked na FB niekto pravdepodobne z vnutra napisal:
"Ecaf Koob Opakovat tu istu odpovedt neustale dookola znamena asi tolko... no sme v riti, nas kindermanazment to posral, vlastne co tu robim, musim si ist najst novu pracu... Good luck. no nezabudni - Less bank, more life "
-
typek61
Darca
tak tymto ste ma moc nepotesili
a to som si chcel zrusit ucet v slsp 
-
audiotrack
VIP
presunul som si všetko do slsp na môj druhý účet, v zuno mám momentálne zostatok 30 centovMeken napísal:A co idete robit? Nechate si tie peniaze zatial tam? Viem, ze do 100k chrani peniaze stat, ale kym by som sa dostal k tym peniazom, tak to potrva vacnost
-
typek61
Darca
odpoved na FB :
co si o tom myslite?
Kód: Vybrať všetko
Dnes je naozaj horúco. Mrzí nás, že k tomu mohli prispieť aj informácie o nás, ktoré sa objavili v médiách. Chceme vás ubezpečiť, že žiadna „revolúcia“ sa u nás nechystá. Služby, na ktoré ste si v ZUNO zvykli, sú tu stále pre vás a na tom neplánujeme nič zmeniť.-
audiotrack
VIP
myslím si o tom to, že keby mi krachuje banka, tiež ubezpečujem svojích klientov že sa nič nedeje. Ak budú fungovať naďalej, nemám problém sa k ním vrátiť. Účet neruším, iba som si presunul peniaze pre prípad istoty.
-
Soviet
Darca
Vybavim si behom tyzdna druhu banku a potom uvidim. Kedze mi tam chodi aj vyplata a spol, tak to budem musiet vsetko poprestavovat a ponahlasovat. Ked kukam na tie poplatky v inych bankach, tak mi je smutno. Premna naj banka a takto sa ide topit v srackach.