Beseda s panom premierom...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Za prve Vam chcem podakovat za mnozstvo nametov, za druhe sa chcem ospravedlnit, teda nie zeby som Vas tu klamal alebo si vymyslal, no nastala zmena. Teda ani nie zmena...proste nasa profesorka sa tak trosku sekla, cize nepride Fico, ale Dzurinda. Sme jedina trieda, ktorej bolo povedane, ze pride Fico, ostatne triedy vedia o Dzurindovi od zaciatku
. Beseda je zajtra...
-
jamess
Light Professional
ze preco sa tolko strka bushovi do zadku...ale inak mu len podakujVigor napísal:Za prve Vam chcem podakovat za mnozstvo nametov, za druhe sa chcem ospravedlnit, teda nie zeby som Vas tu klamal alebo si vymyslal, no nastala zmena. Teda ani nie zmena...proste nasa profesorka sa tak trosku sekla, cize nepride Fico, ale Dzurinda. Sme jedina trieda, ktorej bolo povedane, ze pride Fico, ostatne triedy vedia o Dzurindovi od zaciatku. Beseda je zajtra...
S tymi preferenciami moze akurat prdiet do burky. V tejto suvislosti by som sa ho skor opytal, ako si mieni opat ziskat doveru volicov, kedze opozicia prakticky neprichadza so ziadnymi temami. Na druhej strane, z tej "odpovede" by asi nikto vela nemal.deblasco napísal:hm, spytaj sa ho ake konkretne kroky chce urobit aby odstavil fica a ze preco to uz nerobi, kym fico fsetko nedojeb@)
-
dair
Guru wannabe
tazko povedat lebo mi to akosi nebilo tak do oci ako to co rozprava Dzurinda. Nemozem povedat ze stojim za Ficom alebo som za Dzurindu, ide mi len o to ze Dzurinda ako clovek stylom ako rozprava je pre mna absolutne nedoverihodny a k tomu ten styl prejavu ako NIKDY neodpovedat na to co sa clovek pyta (cisty Meciaros stylos)....killa_bee napísal:Dair, ked tak velmi nadavas na Dzurindu a jeho prejavy v mediach...ako by si zhodnotil Fickov prejav pocas Dzurindovych 8 rokov vlady? Som naozaj velmi zvedavy.
Mne osobne sa pacilo ako Fico nastupil do politiky a posobil ako cerstvy clovek (no bez skusenosti) a je smutne ze sa to zvrtlo smerom k Meciarovi...
Ako som povedal nestojim za ani jednym ale subjektivne (aj ked zle vyzerajucimi prostriedkami) mi Fico posobi ako ze sa fakt aj o nieco REALNE snazi.....
(pre ludi co by mi tu chceli zacat nadavat, prosim nech si najdu slovnik cudzich slov, konkretne slovo SUBJEKTIVNY, tj moj nazor)