|
| Autor |
Správa |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 848 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2007, 20:43 Predmet: |
|
|
Za prve Vam chcem podakovat za mnozstvo nametov, za druhe sa chcem ospravedlnit, teda nie zeby som Vas tu klamal alebo si vymyslal, no nastala zmena. Teda ani nie zmena...proste nasa profesorka sa tak trosku sekla, cize nepride Fico, ale Dzurinda. Sme jedina trieda, ktorej bolo povedane, ze pride Fico, ostatne triedy vedia o Dzurindovi od zaciatku . Beseda je zajtra... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2684 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2007, 20:52 Predmet: |
|
|
Dzurinda? Tak to sa teš. Milujem, keď on začne o svojich prioritach samozrejme total mimo temu
..a nakoniec zistiš, že nič nepovedal |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 689 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2007, 20:55 Predmet: |
|
|
| Vigor napísal: |
Za prve Vam chcem podakovat za mnozstvo nametov, za druhe sa chcem ospravedlnit, teda nie zeby som Vas tu klamal alebo si vymyslal, no nastala zmena. Teda ani nie zmena...proste nasa profesorka sa tak trosku sekla, cize nepride Fico, ale Dzurinda. Sme jedina trieda, ktorej bolo povedane, ze pride Fico, ostatne triedy vedia o Dzurindovi od zaciatku . Beseda je zajtra... |
ze preco sa tolko strka bushovi do zadku...ale inak mu len podakuj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4971 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2007, 21:56 Predmet: |
|
|
| Vigor napísal: |
| nepride Fico, ale Dzurinda. |
lol, aspon si tu par ludi ulavilo
Pokial ide o Mikiho, priprav sa na to, ze na ziadnu otazku odpoved nedostanes ; ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2018 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 4:10 Predmet: |
|
|
TAK SA HO OPYTAJ ZE PRECO KED HO VIDIM V TELKE TAK DO KAZDEHO LEN JE*E.... A ZE SLOVENSKA MENSINA V AUSTRALII HO MA V <!>  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 4:15 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
A ZE SLOVENSKA MENSINA V AUSTRALII HO MA V <!>  |
Rovnako aj on vas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Apr 2007, 4:19 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Rovnako aj on vas  |
konieckoncov ako kazdeho ineho (okrem seba) co je dost spatne (no ako pre koho vzhladom na to ze mna sa to az tak netyka... ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Beznicku Light Star

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 27 Apr 2007, 11:49 Predmet: |
|
|
TAK SA HO OPYTAJ ZE PRECO KED HO VIDIM V TELKE TAK DO KAZDEHO LEN JE*E.... A ZE SLOVENSKA MENSINA V AUSTRALII HO MA V <!>  |
To uz reagujes po tej zmene co tu Vigor napisal alebo este stale na reagujes na na toho prveho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 27 Apr 2007, 12:21 Predmet: |
|
|
| hm, spytaj sa ho ake konkretne kroky chce urobit aby odstavil fica a ze preco to uz nerobi, kym fico fsetko nedojeb@ :o) |
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1105 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 13:53 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
hm, spytaj sa ho ake konkretne kroky chce urobit aby odstavil fica a ze preco to uz nerobi, kym fico fsetko nedojeb@ ) |
páčia sa mi tvoje otázky, toto by som sa ho rád opýtal aj ja. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4971 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 13:57 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
hm, spytaj sa ho ake konkretne kroky chce urobit aby odstavil fica a ze preco to uz nerobi, kym fico fsetko nedojeb@ ) |
S tymi preferenciami moze akurat prdiet do burky. V tejto suvislosti by som sa ho skor opytal, ako si mieni opat ziskat doveru volicov, kedze opozicia prakticky neprichadza so ziadnymi temami. Na druhej strane, z tej "odpovede" by asi nikto vela nemal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 29 Apr 2007, 11:16 Predmet: |
|
|
.... A ZE SLOVENSKA MENSINA V AUSTRALII HO MA V <!>  |
co take slovenska mensina spravila pre Slovensko? Takze aj my Vas mame .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 30 Apr 2007, 9:31 Predmet: |
|
|
| allias napísal: |
| co take slovenska mensina spravila pre Slovensko? Takze aj my Vas mame .... |
joooj, keby to tu niekoho aj sralo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 03 Máj 2007, 7:44 Predmet: |
|
|
joooj, keby to tu niekoho aj sralo  |
Nápodobne....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 03 Máj 2007, 14:15 Predmet: |
|
|
| Dair, ked tak velmi nadavas na Dzurindu a jeho prejavy v mediach...ako by si zhodnotil Fickov prejav pocas Dzurindovych 8 rokov vlady? Som naozaj velmi zvedavy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|