chodte už do pi*e s tymi vašimi členeniami na hip hoperov,punkačov atd ked je človek hovado tak bordel robi a nemusi ho robit len preto ze je clenom tej onej hocijakej stupidnej skupiny imho zas ale myslim ze nackovia su nackami len aby mohli robit bordel
tiež ide nejak začleňovanie sa do nejakého štýlu mimo mňa... dosť ma už zaškatuľkováva okolie, ešte si sám okolo seba stavať steny, to by mi chýbalo....
Pohlavie: Stav: Založený: 07.03.2006 Príspevky: 890 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma:
Zaslal: 03 Máj 2008, 12:51 Predmet:
M142 napísal:
ehm a nemal si náhodou pred dvoma rokmi práve 14?No neviem nebolo to tak dávno ako si tu písal o "svojom" punku a tak?No si sa asi trochu sekol nie Smile
Nie, pred tromi(teda o chvíľu budem mať 17) a chceš mi povedať, že človek za tri roky musí byť rovnaký?.. nesranduj.. čím sme starší, tým sa názory menia.. a tak sa zmenil aj ten môj.. ale stále som ostal so svojimi kamarátmi a stále chodím na koncerty.. a stále robím to, čo ma baví..
Ja nesom punker ale mam ich okolo seba ale suhlasim zo vsetkym co robia a pocuvam ich hudbu a hlavne som za odboj proti nackom takze punk not dead a ANTIFA do toho
Hmm zaujimava tema.
Ja osobne ked budem zomierat budem kricat nieco ako "Chrrrrrrrrrrrrrrr" ale tak kady ma ine pluca...
dobre tu každy vie, že je to len blbá fráza ale aj tak 1/4 príspevkov je o tom ako si nikto na punk nespomenie pri smrti...to naháňate príspevky alebo ako tomu chápať?
mno osobne mi pride chore nejake clenenie medzi tzv. "nackov" a "punkacov"... par dajakych chuliganov do 26 rokov si o sebe myslia ze su neviem jaky praviciar a pritom ani nechapu co to znamenal nacizmus v pravom slova zmysle... to iste aj nejake futbalove fankluby ktori si vravia "nacisti" len pre to ze maju vytetovane hakenkreuze a vyholene hlavy (a zaujimave ze hitler plesinu nemal.) tolko k "nackom"
k punku nemam moc vyhrad, kazdy si pocuva to co chce, pride mi vsak divne zbadat na ulici nejakeho fafrnka s vlasmi jak keby sa chytil van de graaffovho generatora
este k tomu punku a elektrike dodat: predstavte si ze by odsudili nejakeho punkera v amerike na smrt elektrickym kreslom. no neviem si predstavit ako by reval "Punk's not dead!" pod 2000 voltmi ani papulu nebude moct otvorit
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre