Hmm zaujimava tema.
Ja osobne ked budem zomierat budem kricat nieco ako "Chrrrrrrrrrrrrrrr" ale tak kady ma ine pluca...
Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead
dobre tu každy vie, že je to len blbá fráza ale aj tak 1/4 príspevkov je o tom ako si nikto na punk nespomenie pri smrti...to naháňate príspevky alebo ako tomu chápať?Gangy napísal:Hmm zaujimava tema.
Ja osobne ked budem zomierat budem kricat nieco ako "Chrrrrrrrrrrrrrrr" ale tak kady ma ine pluca...
mno osobne mi pride chore nejake clenenie medzi tzv. "nackov" a "punkacov"... par dajakych chuliganov do 26 rokov si o sebe myslia ze su neviem jaky praviciar a pritom ani nechapu co to znamenal nacizmus v pravom slova zmysle... to iste aj nejake futbalove fankluby ktori si vravia "nacisti" len pre to ze maju vytetovane hakenkreuze a vyholene hlavy (a zaujimave ze hitler plesinu nemal.) tolko k "nackom"
k punku nemam moc vyhrad, kazdy si pocuva to co chce, pride mi vsak divne zbadat na ulici nejakeho fafrnka s vlasmi jak keby sa chytil van de graaffovho generatora
este k tomu punku a elektrike dodat: predstavte si ze by odsudili nejakeho punkera v amerike na smrt elektrickym kreslom. no neviem si predstavit ako by reval "Punk's not dead!" pod 2000 voltmi
ani papulu nebude moct otvorit 
k punku nemam moc vyhrad, kazdy si pocuva to co chce, pride mi vsak divne zbadat na ulici nejakeho fafrnka s vlasmi jak keby sa chytil van de graaffovho generatora
este k tomu punku a elektrike dodat: predstavte si ze by odsudili nejakeho punkera v amerike na smrt elektrickym kreslom. no neviem si predstavit ako by reval "Punk's not dead!" pod 2000 voltmi