Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Hmm zaujimava tema.
Ja osobne ked budem zomierat budem kricat nieco ako "Chrrrrrrrrrrrrrrr" ale tak kady ma ine pluca...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Gangy napísal:Hmm zaujimava tema.
Ja osobne ked budem zomierat budem kricat nieco ako "Chrrrrrrrrrrrrrrr" ale tak kady ma ine pluca...
dobre tu každy vie, že je to len blbá fráza ale aj tak 1/4 príspevkov je o tom ako si nikto na punk nespomenie pri smrti...to naháňate príspevky alebo ako tomu chápať? :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Proste mi ten nazov temy pride znacne stupidny.
A kedze som ho obchadzal uz x-ty krat tak som sa proste neudrzal.

To ze je tu o tom stvrtina prispevkov naozaj neviem, necital som tu ani jeden.
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

mno osobne mi pride chore nejake clenenie medzi tzv. "nackov" a "punkacov"... par dajakych chuliganov do 26 rokov si o sebe myslia ze su neviem jaky praviciar a pritom ani nechapu co to znamenal nacizmus v pravom slova zmysle... to iste aj nejake futbalove fankluby ktori si vravia "nacisti" len pre to ze maju vytetovane hakenkreuze a vyholene hlavy (a zaujimave ze hitler plesinu nemal.) tolko k "nackom"

k punku nemam moc vyhrad, kazdy si pocuva to co chce, pride mi vsak divne zbadat na ulici nejakeho fafrnka s vlasmi jak keby sa chytil van de graaffovho generatora :D
este k tomu punku a elektrike dodat: predstavte si ze by odsudili nejakeho punkera v amerike na smrt elektrickym kreslom. no neviem si predstavit ako by reval "Punk's not dead!" pod 2000 voltmi :lol: ani papulu nebude moct otvorit ;)
Napísať odpoveď