9tonda9 napísal:nie ten je zeleny a musim teda pustat ten ping?
Ping máš iba na skontrolovanie toho, či je prepojenie medzi vami v poriadku - ak ti tam vypisuje pri spustení, že nemáš žiadne straty paketov(alebo niečo podobné), tak je OK, ale ak ti vypíše, že VYPRŠAL LIMIT ŽIADOSTI, tak niečo s prepojením nie je v poriadku
Pilifo napísal:Ping máš iba na skontrolovanie toho, či je prepojenie medzi vami v poriadku - ak ti tam vypisuje pri spustení, že nemáš žiadne straty paketov(alebo niečo podobné), tak je OK, ale ak ti vypíše, že VYPRŠAL LIMIT ŽIADOSTI, tak niečo s prepojením nie je v poriadku
no ved praveze to mam v poriadku...vypisuje mi tam to oneskorenie ziadne"VYPRŠAL LIMIT ŽIADOSTI"...ja uz fakt nechapem preco mi to potom nechce ist
moze mi niekto poradti ako mam nainstalovat hamachi? lebo ked ho chcem nainstalovat tak mi hodi hlasku: "Mate stesti - Auktualizace selhala. Prosim okamzite se u nas stezujte"...plls poradte...a sry ak to tu uz niekde je..ale nenasiel som to...vopred dikes
Problem je v tom, ze nieco, pravdepodobne firewall, Ti blokuje Hamachi instalacku. Stiahni si poslednu verziu [TU]. Ta by aktualizaciu uz nemala vyzadovat.
Na tejto stranke mas komplet návod ako pracovat s Hamachi. Stranka je vsak malo updatovana.
impact napísal:Pouzivas firewall? Ak ano, povol tam CoD4.
no jasne ze mam nastaveny CoD4 ako vynimku...som skusal aj firewall uplne vypnut nepomohlo
este ma tak napadlo ci to nebude tym ze nemam CoD4 patchnuty?
9tonda9 napísal:no jasne ze mam nastaveny CoD4 ako vynimku...som skusal aj firewall uplne vypnut nepomohlo
este ma tak napadlo ci to nebude tym ze nemam CoD4 patchnuty?
Hm a skusali ste hrat na nejakom beziacom CoD4 servery?
Nasiel som torrent "COD4 Call of Duty 4 1.3 Free Hamachi Online Multiplayer Kit 1.3". Link sem nemozem dat, pretoze je to asi warez. Tak aspon pomocka.
impact napísal:Hm a skusali ste hrat na nejakom beziacom CoD4 servery?
Nasiel som torrent "COD4 Call of Duty 4 1.3 Free Hamachi Online Multiplayer Kit 1.3". Link sem nemozem dat, pretoze je to asi warez. Tak aspon pomocka.
dik sa pomoc skusim to...dufam ze to uz konecne pojde
Nechcel som vytvarat novu temu tak som to napisal sem..
Chcem hrat s kamosmi cs 1.6 cez hamachi ked sa prepojime asi 6 tak asi 4 seka hra...Vsetci mame hamachi basic...Preto by som poprosil ci by mi niekto nevedel dat licencny kod na hamachi aby sme mohly mat premium...dakujem
t0m4s3 napísal:Nemyslis si, ze toto je sposobene hamachi, ale skor pomalou (rozumej vysoka latencia - pingy) linkou.
nie nie podla mna je to v hamachi chyba lebo vtom basicu je urcena maximalna velkost prenesenia dat a pri premiu je rychlejsie prenesenie dat preto by som potreboval ten lincencny kod...
bart1234 napísal:nie nie podla mna je to v hamachi chyba lebo vtom basicu je urcena maximalna velkost prenesenia dat a pri premiu je rychlejsie prenesenie dat preto by som potreboval ten lincencny kod...
Myslis, ze Ti niekto da ten plateny kod ? Pochybujem