Problemy s hamachi? Rieste tu!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

trochu inak to co napisal dej:

1.) otvorte si sietove pripojenia
2.) kliknite na Spresniť (hore v ponuke kde je subor, upravy atd.) a potom Rozšírené nastavenie a v prvej ponuke vyklikajte Hamachi na 1. miesto.
Kamaratko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kamaratko »

dokelu, nainstaloval som si to hamachi po dlhom case zasa a vôbec ma to nechce prihlasit, neviem co s tym :( aspon keby sa to dalo úplne odinstalovat aj s pridelenou ip alebo co..
dede5
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Battlefield Vietnam a hamachi

Príspevok od používateľa dede5 »

mame takýto problem , chceme zahrat 2ja po nete Battlefield Vietnam mame tu istu verziu 1.21 a vypnute všetky firewalli a rozlične cdkeye.na sieti sme len my davaja
jeden s nás chce vytvorit server cez dedicates server do general vypiše ze chceme buď internet alebo network zvolime network ako (hamachi) a IP dame hamachi 5.xxx.xxx.xxx ... a aj tu istu verzui hamachi ten kto vytvori ten vidi iba svoju hru v multiplyer-local ale druhy nevidi PLS ludia ja fakt netušim čo s tym je

kto to vyrieši ja machr !!!

neviete niekto ako mam nadradiť v miesta sieti 1.hamachi a 2.network adapter ak sa to dá.
Prílohy
3.JPG
2.JPG
1.JPG
Speed99
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Speed99 »

Mam taky problem, nainstaloval som hamachi. Som zosietovany cez neho s jednym kamosom. Status pri nas oboch je zelene kolecko. On ma moze pingnut ale ja jeho nie. skusali sme uz vypnut aj firewally obaja al stale nic. A vobec ma nevidi v hre. kto poradi ?
daffon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa daffon »

pls poradi niekto ako zahrat age of mythology cez hamachi
johnz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johnz »

Pomohol by mi niekto?
Chceme hrat s kamaratmi CSko 1,6 po Hamachi sprawili sme vsetko podla nawodu co som nasiel tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.bside.sk/index.php?page=CounterStrikecezHamachi
mame spraweny server ale ked sa chceme pripojit vypisuje to
VALVE validation rejected
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

PROSIM POMOC

Príspevok od používateľa stejko »

PROSIM POMOZE MI NIEKTO?CHCEM HRAT S KAMOSOM WARCRAFTA 3,CEZ HAMACHI A NEJDE TO.SKUSALI SME AJ INE HRY,ALE VZDY NIC.
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

kdokoliv kdo umí hrát Counter Strike: Source přes hamachi, mohl by mi prosím poslat soukromou zprávu?

Mám sice STEAM, ale kamarádi ne a tak jsem si kvůli ním stáhl Digital verzi, nahodil patche: 16,17 a 18 no a samozřejmě jsme ve stejné místnosti na hamachi, oni mají také tu samou verzi hry co já.

Ví tedy někdo kde by mohla být chyba, že nevidíme naše založené servery a nebo popřípadě jak postupovat dále?

Děkuji mnohokrát za každou soukromou zprávu
rann14
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rann14 »

po dlchsej dobe som isiel spustit tento porgramcek a napisalo mi ze sa neda pripojit k serveru?? neviete preco

//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 22:43 )
vypisuje ze sprostredkujuci server odmitl vas pozadavek na prihlaseni

//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 18:25 )
uz som na to dosiel, keby ste mali niekto podobny problem tak odynstalujte hamachi a potom v aplication data vymazte zlozku hamachi a znovu nainstalujte
Hormon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hormon »

caute ked instalujem hamachi tak sa to v srede sekne, skusal som vsetky verzie a nic neslo!!! co mam s tym robit??? nemate dakto instal key??? prosim :( :(
dushman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dushman »

prosim vás nema tu niekto servery na nfsu2 cez hamachi?
ejo6
Expert
Expert

Hranie hier po zamachi v EA hrách.

Príspevok od používateľa ejo6 »

Zdravim. Mám problém pri hraní Red alert 3 ale robilo to napríklad aj pri Lotro Battle for middle earth, proste sme ja aj súper v jednej sieti v hamachi ale v hre ja súpera nevidím a on mna hej. Skúsim aj vytvoriť ale nedá sa na mna pripojiť. Neviete čo tým môže byť?? Nemôže to byť dačo so sietou alebo niečo také??

//GothaR: temy spojene
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s Hamachi

Príspevok od používateľa travis661 »

Po zapnuti Hamachi mi piše tuto chybu:
Selhalo nastaveni sitoveho adapteru Hamachi.

Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu? :evil: :evil: :evil: :twisted:
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s Hamachi

Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?
s čim je problem?
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s Hamachi

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?
s čim je problem?
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Hamachi

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu? :evil: :evil: :evil: :twisted:
lOlIl
Novice
Novice

Re: Hranie hier po zamachi v EA hrách.

Príspevok od používateľa lOlIl »

ejo6 napísal:Zdravim. Mám problém pri hraní Red alert 3 ale robilo to napríklad aj pri Lotro Battle for middle earth, proste sme ja aj súper v jednej sieti v hamachi ale v hre ja súpera nevidím a on mna hej. Skúsim aj vytvoriť ale nedá sa na mna pripojiť. Neviete čo tým môže byť?? Nemôže to byť dačo so sietou alebo niečo také??

//GothaR: temy spojene
Môžem ti poradiť, ako to bolo v mojom prípade:
Zapol som hru a išiel som hrať s kamošom, ale ja som ho nevidel. Prešiel som do Winu a vypol som firewall (a aj na antivíry) a už iba užíval hru.

Skúsim napísať čo najvšeobecnejší návod:
1) Rovnaká verzia
2) Možnosť pingovania - ten kto vytvára, musí mať odozvu voči tebe
3) Vypnutie všetkých firewallov - mal by ťa pingnúť už aj tvoj kamoš
4) A už iba hranie po sieti

Možno tento návod už kdesi bol, mne to podľa toho ide....
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

hamachi

Príspevok od používateľa pinguin11 »

Ahoj mam s kamosom problem na hamachi mame zelene gulicky obaja sa mozme pingnut mame vypnute antivirusi aj firewall a v hre: ked jeden znas vytvory ten druhy hru nevidi :cry:
BroncekAndy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BroncekAndy »

čaute,

Nemám ani nejaký problém s hamachi, ale vadí mi jeho rýchlosť. hrávam CaC : Generals, pri jednom hráčovi ešte celkom postrádateľné, ale pri 3-4 výrazné lagy. GG klient neobsahuje CaC. Čo by ste odporučili ? Akého klienta ?
SawyeRo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa SawyeRo »

Mam problem pri hre LOTR BFME2 kamarati vsetci ma vidia ale ja nevidim nikoho PLS som zufaly pomozte..... firewall mam vypnuty a su rovnake verzie hry pomozte

p.s - ked zapnem tu ciernu tabulku tak mi napise ze cas poziadavky uplynul ako to mam zmenit aby to slo dobre???
Napísať odpoveď