Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Teoria kamaratok
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Vigor
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 23:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podla mna clovek nemoze sudit daco, co nezazil, teda nemoze vediet, ci lutuje, ze nieco nespoznal alebo nie. Ale ono je to podla mna jedno, prava kamaratka, ci kamarat, tu je jedno o ake ide pohlavie. Akurat, ze teda priatelstvo muz-zena je menej caste, ale inak v tom nevidim rozdiel. Je to zrejme aj individualne, mne viac vyhovuje mat dievca ako najlepsiu priatelku, pretoze sme si sadli ako ludia.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 23:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

to ze si pisem s holkou neznamena ze sme priatelia..ja vravim o priateloch typu takeho v ktorom je to o niecom viac...je to hlbsie....problemi sa riesia spolocne, zdoverovanie,proste utesujuce chvilky a tak, poznam par pripadov no je viditelne ze to priatelstvo je iba zasterka toho co ti dvaja citia no ani jeden si to nechce pripustit....ono toto je tema stranse hakliva na slovicka..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 23:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Suhlasim, ze je vela pripadov, mozno aj vacsina, kde je to priatelstvo iba zasterka...ale to co tu vravim ja je, ze nie je to tak vzdy Wink .
Návrat hore
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Stav: Prihlásený
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 0:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
to ze si pisem s holkou neznamena ze sme priatelia..ja vravim o priateloch typu takeho v ktorom je to o niecom viac...je to hlbsie....problemi sa riesia spolocne, zdoverovanie,proste utesujuce chvilky a tak, poznam par pripadov no je viditelne ze to priatelstvo je iba zasterka toho co ti dvaja citia no ani jeden si to nechce pripustit....ono toto je tema stranse hakliva na slovicka..
Tak v mojom prípade to zástierka nie je, pretože mám priateľku, ktorú veľmi milujem.. a to dievča je moja kamarátka.. dokážeme si pomôcť.. zdôveriť sa.. ale je to len kamarátka.. a milujem niekoho iného..
Návrat hore
JCM01
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 17.06.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 10:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Priatelstvo medzi muzom a zenou nemoze byt? A to je co za blbost? Mam frajerku ktoru nenormalne milujem a nikdy by som jej neublizil a mam jednu veeeelmi dobru kamaratku s ktorou si hovorime vsetko,ona ma tiez frajera..V nasom vztahu nejde o nic ine len o to si pokecat,vyliat srdce ked niekoho nieco trapi..
Návrat hore
sharky-no
Expert
Expert

Založený: 31.10.2006

PríspevokZaslal: 19 Máj 2008, 2:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

a čo v prípade keď obaja nie sú zadaný?
podľa mňa vtedy "priateľstvo" vždy preraste k niečomu väčšiemu.. aspoň u jedného
Návrat hore
triple
Professional
Professional

Založený: 15.02.2007

PríspevokZaslal: 19 Máj 2008, 7:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si myslím že len tak to nikdy neni.. minimálne niečo z jednej strany... aj ked nevedomé..
spal som so svojimi kamarátkami a vychádzame spolu dobre.. ja v tom problém nevidím.. s jednou sme si povedali bola to chyba a hotovo a s druhou zase sme to zopakovali kým nás to prestalo "baviť" .. preto v úvodzovkách že nie tak "už si ma omrzela", ale uvedomili sme si, že je to také umelé iba aby bolo.. neboli v tom žiadne city.. ted si zavoláme fakt keď už je strašne zle..(väčšinou to nezvládnem ja Smile )
ale hned ako by prišla priateľka alebo priateľ tak to končí
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
qwerty-xyz
Light Professional
Light Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 25 Máj 2008, 19:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

triple napísal:
ja si myslím že len tak to nikdy neni.. minimálne niečo z jednej strany... aj ked nevedomé..
spal som so svojimi kamarátkami a vychádzame spolu dobre.. ja v tom problém nevidím.. s jednou sme si povedali bola to chyba a hotovo a s druhou zase sme to zopakovali kým nás to prestalo "baviť" .. preto v úvodzovkách že nie tak "už si ma omrzela", ale uvedomili sme si, že je to také umelé iba aby bolo.. neboli v tom žiadne city.. ted si zavoláme fakt keď už je strašne zle..(väčšinou to nezvládnem ja Smile )
ale hned ako by prišla priateľka alebo priateľ tak to končí
Rolling Eyes Lidi tato tema je uz nebezpecna. Zase si ju pozeraju ludia o ktorych sa to jedna su tu zaregistrovani a ani sa k tomu nevyjadruju ale rovno mi zavolaju. Chvalabohu mi nikto nic nemoze lebo tu je to ako teoria bez mien a bez miesta a casu. Vyzera to asi tak ze zalozim na holku novy nick a budem pisat z neho. Very Happy
Návrat hore
Diestro
Expert
Expert

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 26 Máj 2008, 14:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

qwerty-xyz, z vlastnych skusenosti viem ze taketo nieco nefunguje. S kamaratkami sa proste nespi, to kamaratstvo uz potom neni ako predtym. Je rozdiel vyspat sa s nejakou znamou s ktorou sa moc nestretavas, ale s dobrou kamaratkou urcite nie Wink
Návrat hore
omen
Amateur
Amateur

Založený: 20.05.2008

PríspevokZaslal: 27 Máj 2008, 14:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak by to malo byt Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
will.i.am
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 27 Máj 2008, 15:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

mi-chau napísal:
Myslim si ze by to neslo. Pri sexe laska byt nemusi (aj ked mna to bez nej velmi nebavi) ale to neznamena ze je bez emocii. Tak ako ty sa mozes naviazat na nu, moze aj ona na teba. Ked si neskor jeden z vas najde partnera, bude ten druhy ziarlit. Resp. Zuza od susedou zisti ze mas maleho a ked ju naseries pusti obeznik.
ked som to docital, chcel som napsiat presne to iste...
mas za to K+, zdielam nazor Smile
aj ked teoria je to zaujimava a lakava Wink
a ja mam kamosku, ktora sice nie je najlepsia, ale mame dohodu, ze v pripade najvacsej nudze si takto pomozeme Very Happy
Návrat hore
SchYzo
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.06.2007

PríspevokZaslal: 27 Máj 2008, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako vas tu tak citam....ja holkam nejak nerozumiem tak si neviem ani predstavit zeby moj naj kamos bola holka no Laughing ...ale nevravim ze u inych to neni mozne...a ani vela peknych dievcat co by stali za to nepoznam (holt na holky mam zatial smolu no) a aj tych par (mozno by sa dali ja prstoch jednej ruky spocitat Laughing ) je zadanych apod. takze asi nic z toho Wink

/edit:az teraz jak som si to spatne precital vidim jak dementny prispevok to odo mna je Shocked . asi mi to ucenie uz lezie na mozog Confused boze nech uz su tie skusky prec..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Jake44
Light Expert
Light Expert

Založený: 10.02.2008

PríspevokZaslal: 27 Máj 2008, 17:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Osobne sex bez lasky neuznavam, sam by som to asi nedokazal, no na druhej strane ho ani neodsudzujem. Je to kazdeho osobna vec. A co sa tyka tejto teorie...mnoo ak uz, tak s nie az tak dobrou kamaratkou...predsalen, mozete si tvrdit co chcete, ale ten vztah sa aj tak zmeni. Netvrdim, ze musi nutne k horsiemu, no zmeni sa. A obetovat dobre kamaratstvo za par, aj ked mozno vzrusujucich chvil sa myslim, neoplati.
Návrat hore
qwerty-xyz
Light Professional
Light Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 27 Máj 2008, 22:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jake44 napísal:
Osobne sex bez lasky neuznavam, sam by som to asi nedokazal, no na druhej strane ho ani neodsudzujem. Je to kazdeho osobna vec. A co sa tyka tejto teorie...mnoo ak uz, tak s nie az tak dobrou kamaratkou...predsalen, mozete si tvrdit co chcete, ale ten vztah sa aj tak zmeni. Netvrdim, ze musi nutne k horsiemu, no zmeni sa. A obetovat dobre kamaratstvo za par, aj ked mozno vzrusujucich chvil sa myslim, neoplati.
By ste sa cudovali kolko dievcat by takuto moznost ako spat s naj kamaratom prijalo. Wink A inak aspon tu mame o com pisat. Embarassed
Návrat hore
marteenka.s
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.09.2006

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 19:32    Predmet: O tom ani neuvazuj :) Odpovedať s citátom  

Keby mal moj priatel najlepsiu kamatku tak ho roztrham v zuboch Very Happy strasne by som ziarlila aj keby mozno nebolo na co, ale je to iny pocit mat kamaratku a NAJLEPSIU kamaratku. SOm rada ze mna sa to netyka. a som rada ze mne priatel povedal ze ja som jeho najlepsia priatelka, kamatatka aj milenka UFF Razz
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: