Prave som o tej malej bestii vycital vsetko co sa vycitat dalo a nebolo mi do smiechu velmi,pretoze niektore fotky co najdete su iba nakreslene obrazky ale niektore foto co som nasiel dakde zahrabane boli akoze fakt zvlastne a v skutocnosti to zviera malo velkost neakej malej opice a vyzeralo to ako pes skrizeny s dykobrazom (tie ostne ci oc na chrbte) a neakym klokanom alebo neviem s cim. A ako som tak cital a cital tak tam vazne bolo kopec pripadov ze to vycucalo kozy,macky,sliepky za ziva. No fuj,aj sa pisalo ze to raz odchytili a ze pri tom aj niekto zomrel ale ze zviera si prevzalo NASA: dokonca tam niekto vravel nieco aj o tom,ze to je vysledok nejakych genetickych pokusov a im to uslo.
No akoze stretnut take daco v noci v lese ako mi to cumi zo stromu do ksichtu tak sa asi poseriem strachom...
Len nechapem niktorym veciam. Napr. ked vedia ze to je v tej a tej oblasti PRECO nevytvoria naozaj skupinu ktora by tu potvoru chytila. Ved nech urobia pasce a okolo nich kamery s termoviziou,nech to nalakaju ku dajakej koze a z dialky zastrelia,alebo nech cakaju v noci ,kazdu noc iny clovek s puskou.
Bol by som rad keby tu malu "svinu" uz niekto chytil aby sme vedeli co to je...