a tu je irenka - sice nist moc ale staci
Vodné fajky
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodne fajky
fajcim, nie dlho, mozno 2 mesiace... tabaky mam najradsej visnu, jablko, melon, marhulovy tabak... viac som zatial neskusal, zajtra vyskusam zas nieco nove...Traktorista napísal:Tak co, fajcite?
mate radi?
ake tabaky mate najradsej?
Ja osobne vodne fajky zboznujem, je to moj zivot, bez nich si ho nevie predstavit,..
ponukaju mi absolutny relax a uvolnenie, dobre sa da pri nich pokecat,...
ale napr. vanilkovy mi vobec nechuti... dost slabe je to, nic moc. ale fajku doma nemam, chodim len do cajovne
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
olololwtfomg
Expert
-
jin
VIP
Cicicok: Najnovšie týmto, a neviem si to vynachváliť, ajkeď tým preplachujem len telo. Mám doma jednu starenku z mosadzným telom a to ste mali vidieť tú vodu, čo z nej tiekla...tmavozelená...Mierny problém mi robia šlauchy, nakoľko v jednom sa mi postupne mixujú silnejšie chute, ako škorica, mäta, laebo vanilka. Budem to riešiť novým šlauchom.
Retne: Vpravo nádhera
fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent
Retne: Vpravo nádhera
fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jin
VIP
Čerešňa hnusná?brainwirm napísal:neda mi nehodit sem taky koment. najde sa tu dakto komu chuti ceresna? to je tak hnusny tabak ze to je daco nenormalneto nakladame ket si chceme zrobit srandu z nekoho.. poznam 4och ludi co z ceresne grcali ale este ani jedneho co by mu to chutilo
No neviem akú značku / kvalitu / vlhkosť tabaku máte, ale mne čo mám doma chutí veľmi. Napr s mätou alebo kardamónom, lae aj samotná