skus si nastudovat niekde podstatu socialneho statu .... pomahat socialne slabsim treba (este raz zdoraznujem ze nesuhlasim so vsetkymi tymi vyhodami co romsky spoluobcania dostavaju zadarmo) ... komukolvek sa moze stat ze sa stane vlastnym zavinenim invalidom ... tomu by si tiez odoprel vsetku podporu?jozinko napísal:Mne to je jedno ci beries ako zavist alebo nie, ja len s apytam kde je spravodlivost? A ked u teba volanie po spravodlivosti = zavist, to uz moj problem nie je. Navyse Tvoji rodicia (mozno aj Ty) pravdepodobne pracuju. Dostali za to nejaku odmenu zadarmo? Byt? auto? Asi tazko. Vsetko si musi slusny clovek kupit z vlastneho, makat do zodretia a je rad ked sa aspon do smrti stihne zbavit dlhov. A niekto toto voobec riesit nemusi lebo nezaplati, znici si byt a co sa stane? pstavia mu novy barak.. Neviem ci si slepy alebo hras doleziteho
v tvojom ponimani by som by som sa tu mohol rozculovat preco musim ja zo svojho platu platit dane, ked niekto kto je, dajme tomu, nedostatocne inteligentny, aby robil nieco ine ako pracu za minimalnu mzdu, dane platit nemusi
a este otazka: byval by si ty v takom byte ako romovia dostali? to len tak na okraj
aj tak si stale myslim ze tu z tejto konkretnej veci robite prilis velke halo