100% úrok alebo ako totalne vytočiť pracujuci ľud ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

100% úrok alebo ako totalne vytočiť pracujuci ľud ?

Príspevok od používateľa pato83 »

http://www.rimava.sk/view.php?cisloclanku=2008022501

Práve som si pozrel správy, vlastne len toto som zachytil a ma to absolútne vytočilo. Reportáž ešte nie je na markiza.sk . Tlak mám až hroza. :evil: Kde do prdele to žijeme? Je toto normálne? Komu sa pchajú vlastne do zadku tí, ktorí to vymysleli?

Už sme si pomaly zvykli, že sa našim milým, prácechtyvim spoluobčanom stavajú baraky a oni ich do roka a do dňa rozbiju. A potom zase a zase.... stále dookola. Uvediem príklad, ktorý sa aj mňa týka a týkal už od narodenia. Otec od vojny jazdí na kamione. Je to práca, ked dieta poriadne nepozná svojho rodiča, lebo ten musí uživiť rodinu. Nikto mu nič zadarmo nedá, nikdy. Mama od rána do večera v práci za pár šúp. Alebo uvediem iný príklad, mladý pár sa chce osamostatniť, čo majú robiť, aby mali kde bývať pri dnešných bežných platoch a cenách nehnuteľností? Vycestovať, iné riešenie nevidim. Alebo rodič dietata, jeden alebo druhý musí vycestovať, kedže sám nedokáže uživiť rodinu pri matke na materskej? Dieťa nevidi svojho rodiča dlhu dobu, ani ho nepozná, žiadny kontakt, nevidi ako rastie, nič. A on do umorku kosti maká, aby sa mali dobre. Prečo si musí bežný, pracujúci, prospešný pre celú spoločnosť človek, vzdávať týchto prirodzených vecí v živote????? Takýchto príkladov je nespočetne veľa.... Kde je spravodlivosť? Kde do <> ????

Dobre, končím, bo sa musím isť schladiť, lebo ma z toho asi vystre.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

JE TO RASIZMUS...normalny rasizmus voci bielym,stavaju im domy zadarmo,este minule bol aj spot v telke ako sa cigani stazovali ze do tych novych krasnych domov im nedali chladnicku,ze jako si to predstavujeme...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nie nieje to rasizmus ... je to " " " HUMANIZMUS " " " ...

... boha jeho inák by som ich vyhnal na lúku nech sa napasú a nech si zvykajú že nič nedostanú zadarmo ... ono pokial nebude pri moci niekto kto sa neboli porusit zapadne pravidla, tak s tym vela nespravime ... ano spravanie v tejto oblasti nam diktuje zapad, ten zapad co v zivote cigana nevidel ... pripadne aj ten zapad kde vykrikuju ze sa tu cierni nemaju dobre ale sami ich potom otocia na hraniciach, ked chcu ist k nim pracovat .. ano ten zapad ktory sa drbe do kazdeho kvoli utlacaniu narodnostnych mensin a sam zakazal nosti "arafatky" na skolach, jeho mensiny podpalili nespocet aut a jeho mensiny boli tyzdne v uliciach ...

.. cigansky problém je vsak zacarovaný kruh ... cigán pre par korun nebude robit, neoplati sa mu to, vela mu nikto neda lebo nema vzdelanie, vzdelanie nema preto ze jeho predkovia nemali vzdelanie, vzdelanie nechce dosiahnut lebo vidi ze zit sa da aj "potkan stylom" ... no nagrcanie ... ano v tomto pripade som aj ja rasista ! ! ! ...

... upozornujem SLUSNI CIGANI MI NEVADIA ! ! ! ... a že su aj taki sa necham pocut ...

edit:// marky má pravdu, sam sa pozastavujem ako ma moze jedna a ta ista vec uz tolky krat po sebe vytocit :-P ...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Chovate sa ako keby sa to stalo prvy krat :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

toto bolo ohlasene uz asi pred pol rokom, takze nic nove, ja len ta politika stylu, date 1000sk a za 18 mesiacov z toho budete mat 100 000 :lol: niekto v tom zdruzeni si zrejme zabudol prasknut poslednu davku :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A potom sa stat divi, ze mladi odchadzaju z tejto "milujucej" republiky.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

nordkapp_pb napísal:nie nieje to rasizmus ... je to " " " HUMANIZMUS " " " ...

... boha jeho inák by som ich vyhnal na lúku nech sa napasú a nech si zvykajú že nič nedostanú zadarmo ... ono pokial nebude pri moci niekto kto sa neboli porusit zapadne pravidla, tak s tym vela nespravime ... ano spravanie v tejto oblasti nam diktuje zapad, ten zapad co v zivote cigana nevidel ... pripadne aj ten zapad kde vykrikuju ze sa tu cierni nemaju dobre ale sami ich potom otocia na hraniciach, ked chcu ist k nim pracovat .. ano ten zapad ktory sa drbe do kazdeho kvoli utlacaniu narodnostnych mensin a sam zakazal nosti "arafatky" na skolach, jeho mensiny podpalili nespocet aut a jeho mensiny boli tyzdne v uliciach ...

.. cigansky problém je vsak zacarovaný kruh ... cigán pre par korun nebude robit, neoplati sa mu to, vela mu nikto neda lebo nema vzdelanie, vzdelanie nema preto ze jeho predkovia nemali vzdelanie, vzdelanie nechce dosiahnut lebo vidi ze zit sa da aj "potkan stylom" ... no nagrcanie ... ano v tomto pripade som aj ja rasista ! ! ! ...

... upozornujem SLUSNI CIGANI MI NEVADIA ! ! ! ... a že su aj taki sa necham pocut ...

edit:// marky má pravdu, sam sa pozastavujem ako ma moze jedna a ta ista vec uz tolky krat po sebe vytocit :-P ...
Oni nedostanu nic zadarmo.My im to vsetko ochotne zaplatime :)
pato83
Addict
Addict

Ujo Marky napísal:Chovate sa ako keby sa to stalo prvy krat :lol:
Ano, vytoci ma to stale a coraz viac. Co mam robit ?!!!! To, ze sa to nestalo prvykrat, je samozrejme, ale tak kaslat na to? Napisal som sem, lebo ma to vytocilo..... opat !
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Na toto uz musim reagovat aj ja! Tiez sa mi "paci" ako normalny clovek musi robit pokial vladze (65 je dochodok tusim? ) Nevidi rodinu. Mlada rodina ak chce zacat spolu zit ma smolu,moze sa cely zivot topit v dlhoch a za co? za to aby mali vobec kde byvat a aby mohli vobec mat dieta?? To je na hlavu. Ale niektorym "spoluobcanom" stavame zadarmo domy, lebo asi si to nas stat moze dovolit. A do nas bude zapad je*at ze ako ich utlacame. Amerika, vrchol demokracie, nas tu zdr*ava a kde skoncili Indiani? A najviac ma vie dozrat ked nejaky "mudry" reporter rozdeli Slovakov na ,citujem, "Romov a neromov", by som ho kopal do zadku vtedy. Podme sa potom aj delit na blaznov a neblaznov, na cyklistov a necyklistov, alkoholikov a nealkoholikov. Este som nepocul aby niekto slusneho cloveka oznacil ako "nealkoholika" do prdele, som sa tiez nechal nas*at :smt009
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Oni si stále myslia: "šak nech sa o nás starajú tie gadžovské rasistické svine " :roll:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

a ze preco je potom tak vela ludi rasistami
************* :smt067

//erytrocyt: zdieľam rovnaký názor, ale kamarát, tento komentár na fórum nepatril. 24 hodín za hrubé porušenie pravidla č.6. Text scenzurovaný.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

mfp uz boli aj hroznejsie veci i ked tato atakuje najvyssie priecky...aj tak 18 mesiacov neusetria po 1000 Sk..uz ich vidim, radsej sa ozeru hned v prvy mesiac aj s detmi ako nieco usetria

ale nezabudajme na tych este ako tak normalnych, ktori sa snazia drzat aku taku uroven zivota
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Velmi dobre sa k tomuto problemu vyjadril nas primator v mestskych novinach, ak ich najdem, urcite sa podelim.

edit :
http://www.mn.ziar.sk/news.php?NewsID=1 ... 4c1f68689e
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A toto je jeden z dôvodov prečo môj najlepší kamarát urobil dnes zbohom dovidenia Slovensku. O pár týždňov ho budem aj s priateľkou nasledovať...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

censured ...

basa 24hod ...
/ob3l1x
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

odmietam sa nad tým zamýšľať = rozčuľovať, to nemá zmysel komentovať... nehorázne... prečo máme my brať šialené hypotéky, celý život robiť ako blbí, aby sme ich splatili a nakoniec živoriť na dôchodku, kým oni dostanú nový byt (ktorý aj tak zničia za pár mesiacov) bez pohnutia prsta?! rasizmus?? áno, ale voči slušným ľuďom!! keď sú leniví pohnúť prstom, tak nech skapú, mne tiež nikto jedlo do úst nenosí...
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Ja by som im dal poslednu sancu, ved ako je aj v clanku spominane, co si sami postavia, to si budu viac vazit. Ak by to nakoniec predsalen rozobrali, vysral by som sa im davat celu podporu nech zduchnu v hlade a spine.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mozno by ste si mali najskor zistit ako to v skutocnosti je a az potom diskutovat (a to plati celoplsone a nie len v tejto teme)

1) tuto aktivitu ma na svedomi nejaka neziskova organizacia takze priama iniciativa statu tam nie je
2) oni sami robili vyber ludi ktori sa mohli zapojit a napr ludia ktori mali auto, satelit a podobne veci sa zapojit nemohli
3) jedna sa o male ciastky takze by to statny rozpocet asi nezruinovalo keby to aj z neho islo
pato83
Addict
Addict

miso03 napísal:Ja by som im dal poslednu sancu, ved ako je aj v clanku spominane, co si sami postavia, to si budu viac vazit. Ak by to nakoniec predsalen rozobrali, vysral by som sa im davat celu podporu nech zduchnu v hlade a spine.
Uz tych sanci bolo viac nez dost, len vcera narodený by im dali este sancu.
qwixt napísal:mozno by ste si mali najskor zistit ako to v skutocnosti je a az potom diskutovat (a to plati celoplsone a nie len v tejto teme)

1) tuto aktivitu ma na svedomi nejaka neziskova organizacia takze priama iniciativa statu tam nie je
2) oni sami robili vyber ludi ktori sa mohli zapojit a napr ludia ktori mali auto, satelit a podobne veci sa zapojit nemohli
3) jedna sa o male ciastky takze by to statny rozpocet asi nezruinovalo keby to aj z neho islo
1. Ci je to neziskovka alebo stat, pre mna nie je podstatne. Mna zaujima ciel toho projektu a to, kedy pomoze neziskovka aj ostatným ludom, ktorý makaju a velke h...o maju.
2. Ano, viem, ze robili vyber. Ale drzim im palce, oni na nieco istotne prijdu.
3. Relativne !!!

Ako, nechcem, aby to vyznelo ako nejake stoj co stoj vyvracanie tvojich argumentov. Vyjadril si nazor a ja tiez. :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Jak rika muj tata .. Jsem rasista a sem na to hrdy. Ja je tak bitelne nenavidim ze bych udelal cokoli jen aby vymizeli z naseho mesta a vubec z cele nasi Republiky. Jediny kdo je tu utlacovany sme my ale nikdo s tim nehodla nic udelat. Je to velice smutne .. Urazky a jine neslusnosti zde pouzivat nebudu pac bych dostal BAN az do konce zivota.
Napísať odpoveď