TAK KONECNE TO ZACINATE CHAPAT LUDIA!!! TOTO je kur*a rasizmus voci bielim! Bodaj by si to zacalo uvedomovat viac ludi!pishta napísal:JE TO RASIZMUS...normalny rasizmus voci bielym,stavaju im domy zadarmo,este minule bol aj spot v telke ako sa cigani stazovali ze do tych novych krasnych domov im nedali chladnicku,ze jako si to predstavujeme...
100% úrok alebo ako totalne vytočiť pracujuci ľud ?
Tie stredoveky v okoli Spiša som mal česť vidieť cestou z Košíc. Pekne to dopĺňa Spišský hrad na pozadí, ktorý je z toho istého obdobia.
No hľadať pre nich východisko je ťažke. Rozmýšlal som, že keby sa podtrhla následujúca generácia a tie deti by sa odchovávali v dobe "o 1000 rokov neskôr" tak by to možno šlo, no vážnym problémom je tu príbuzenská plemenitba.
No hľadať pre nich východisko je ťažke. Rozmýšlal som, že keby sa podtrhla následujúca generácia a tie deti by sa odchovávali v dobe "o 1000 rokov neskôr" tak by to možno šlo, no vážnym problémom je tu príbuzenská plemenitba.
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
kolko mas rokov, ak to nieje tajomstvo? predpokladam, ze max 15...marian152 napísal:Skoda ze tu teraz neni Hitler...ten by si poradil...bol to inteligentny clovek, len tu inteligenciu vyuzil na nespravnom projekte
PS: predpoved pocasia na dnes a na zajtra: ocakavame prudke prilivy K-, popritom prehanky vyhrazok...kazdopadne vsetkym egoistom srdecne dakujem...dufam ze Vas bude co najviac
dovod? ak by si nebol este decko, co sa hra na mudreho, tak by si musel asi trpiet debilitou alebo podobnou chorobou... zdravy clovek by nikdy nezveleboval Hitlera a genocidu... (odporucam si najprv spravit vylet do koncentracneho tabora... malo ich nebolo, mas si z coho vyberat)
Odkaz pre toho zakomplexovaneho chudaka, co mi dal K- za to, ze som si dovolil nesuhlasit s nadavkami na rasu za to, ze sa im snazia nejake socialne citiace skupiny pomoct: nabuduce sa skus podpisat a tak vyjadrit, ze si stojis za slovom bezohladu na nasledky... navyse K- nevrciam, bo berem kazdy nazor, ale nazvat ma obmedzenym primitivom za moje presvedcenie.. hmmm... fajn... hovori to o dotycneho IQ...
-
erytrocyt
VIP
Tento článok venujem človeku s nickom marian152. Inak pekný deň všetkým 
toto rozvíja problém do väčšej hĺbky...erytrocyt napísal:Tento článok venujem človeku s nickom marian152. Inak pekný deň všetkým
k samotnému príspevku - ešte pochopím, ak niekto ohodnotí Hitlera ako vojenského / vodcovského génia, pretože tá paseka, čo dokázal narobiť on, stojí za zmienku (tuším zabil najviac ľudí v histórii, ak nerátame katolícku církev)... ale ľutovať, že tu nie je (a nedabože pri moci), to môže povedať naozaj len niekto, kto nemá šajnu o tom, čo je to vojna, utrpenie, smrť... hento keby si povedal niekomu, kto bojoval v II. svetovej vojne a nedajbože bol aj zajatý (ako môj dedo), ten by ťa tak prefackal, že by si nevedel, ako sa voláš...
-
erytrocyt
VIP
11 rokov. Je to vek, v ktorom je človek buď:
1. Značne ovplyvnený svojimi rodičmi, a v diskusii bezhlavo kompletizuje sieť názorov, ktoré počul od svojho otca eventuálne matky, no s absenciou poznatkov okolností daného problému.
Alebo je tu možnosť č. 2
A to je práve zanedbanie výchovy rodičmi a ovplyvnenie televíziou, médiami, internetom, kamarátmi, atď.
Do ktorej skupiny kamarát patríš ty?
1. Značne ovplyvnený svojimi rodičmi, a v diskusii bezhlavo kompletizuje sieť názorov, ktoré počul od svojho otca eventuálne matky, no s absenciou poznatkov okolností daného problému.
Alebo je tu možnosť č. 2
A to je práve zanedbanie výchovy rodičmi a ovplyvnenie televíziou, médiami, internetom, kamarátmi, atď.
Do ktorej skupiny kamarát patríš ty?
To ide o to, na aku poziciu ho prijimas. Ak ti pride nejaky spinavy a smradlavy rom a k nemu cisty biely a chcu robit dajmetomu pozemne prace, tak radsej vezmes bieleho, lebo vidis, ze sa snazi aspon vyzerat dobre a pravdepodobne len potrebuje peniaze.awtt napísal:no ja som to myslel skor vysoku aj ked je pravda ze ak by velmi chcel dalo by sa urcite
no ci uz si to prizname ci nie v dnesnej spolocnosti plnej predstudkov je rom znevyhodneny pretoze postavit vedla seba dvoch ekvivalentnych ludi rom a biely kazdy uprednostni bieleho a mam taky pocit ze aj ja by som
Ale ja to teraz citim tak nejak, ze ak by som mal prijimat cloveka na poziciu, kde treba robit hlavou a pridu mi dvaja ludia s rovnakou vzdelanostou a jeden je rom a druhy biely, tak skor vezmem roma, pretoze on sa pravdepodobne musel viac snazit, aby dane referencie dosiahol a preto bude aj lepsim zamestnancom.
//marian152: tiez tieto neprisposobive skupiny nemam rad, ale vyvolavat kvoli tomu Hitlera je trochu vela. On chcel vyhladit vsetky narody okrem svojho, takze keby ostal pri moci dlhsie, tak by tu pravdepodobne nikto z nas nebol.
-
addictor
Medium Star
chod na vylet do osviencimu... uvidis, ako sa tam zilo (lepsie povedane prezivalo) a umieralo... je to hrozne miesto... a potom sem prid a napis mi, ci by si to prijal zazit niekomu... hoci aj ciganom...marian152 napísal:do ani jednej....nemam 11...a ani 15...a ohladom mojho veku a v tejto teme uz nebudem vyjadrovat a ani nebudem reagovat na narazky ohladom mojho veku, je to irelevantne
marian152:Možno keby sa ti pozrel na zúbok dr. Mengele, by si zmenil názory a prehodnotil priority.
Gothar:Zaujímavá teória, niečo pravdy na tom bude. Ono som už videl takú rómsku rodinu, kde otec bol šikovný, našiel si slušnú prácu a i keď to bol šmelinár a nemal problem aj kamarátovi predať nejakú vec vysoko nad cenu. Jeho deti mu idu v pätách a s tými asociálmi sa to nedá porovnávať. ..
Gothar:Zaujímavá teória, niečo pravdy na tom bude. Ono som už videl takú rómsku rodinu, kde otec bol šikovný, našiel si slušnú prácu a i keď to bol šmelinár a nemal problem aj kamarátovi predať nejakú vec vysoko nad cenu. Jeho deti mu idu v pätách a s tými asociálmi sa to nedá porovnávať. ..
-
den333
Professional
presne toto som si toto hovoril pretoze vcera som si pozrel v archive tu spravu s 100% urokom a hned nato isli spravy a tam to bolo ze biely diskriminuju ciernych no neviem ci to nahodou nieje naopak....JV napísal:Este vcera tusim bolo na mojej "oblubenej" tv markiza ako nejaka organizacia za ludske prava nam vyčita že ich socialne utlačujeme a podobne kktiny skoro som sa dogrcal