Aka vysoka skola ?
tak tak
Retne>>
ale tak, z toho co citam, nemas sa zle. A cloveku ked chyba nieco tak aspon virtualne sa rozveseli tym ze si neico dopraje, haha. Nehodou ti fandim, ked to cele budes mat za sebou tak aspon budes vediet ze si to dosiahol len svojimi silami a to je viac ako cokolvek ine. Plus budes mat zivotne skusenosti ktorymi ini neprejdu ani pocas celeho zivota.
Takze seth82 aj Retne, obaja mate u mna K+, uz len za to aky zivot vediete a ze nie kazdy si len robi prelezaniny na v skolskej lavici a po skole party. Ja som rozhodne za to, ze by VSkolaci aj pracovali, minimalne nejaka brigadicka. Ked niekomu prachy tecu do vrecka z rodinnych zdrojov, tak sa aj potom k financiam tak sprava.
Tiez som studoval 2 semestre (v cudzom jazyku) a tiez popri zamestnani. A potom som zas cestoval. Viem o com vypravate. Po tych rokoch od skoncenia strednej, som aspon pobral 2 cudzie jazyku na komunikativnej urovni plus pracovne skusenosti a referencie. Mozno ked budem mat raz vystarane (a blizim sa k tomu) tak si spravim tu skolu uz len pre "dobry pocit" heh.
ale tak, z toho co citam, nemas sa zle. A cloveku ked chyba nieco tak aspon virtualne sa rozveseli tym ze si neico dopraje, haha. Nehodou ti fandim, ked to cele budes mat za sebou tak aspon budes vediet ze si to dosiahol len svojimi silami a to je viac ako cokolvek ine. Plus budes mat zivotne skusenosti ktorymi ini neprejdu ani pocas celeho zivota.
Takze seth82 aj Retne, obaja mate u mna K+, uz len za to aky zivot vediete a ze nie kazdy si len robi prelezaniny na v skolskej lavici a po skole party. Ja som rozhodne za to, ze by VSkolaci aj pracovali, minimalne nejaka brigadicka. Ked niekomu prachy tecu do vrecka z rodinnych zdrojov, tak sa aj potom k financiam tak sprava.
Tiez som studoval 2 semestre (v cudzom jazyku) a tiez popri zamestnani. A potom som zas cestoval. Viem o com vypravate. Po tych rokoch od skoncenia strednej, som aspon pobral 2 cudzie jazyku na komunikativnej urovni plus pracovne skusenosti a referencie. Mozno ked budem mat raz vystarane (a blizim sa k tomu) tak si spravim tu skolu uz len pre "dobry pocit" heh.
-
VanilA.Geno
Amateur
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Bývalý spolužiak chcel ísť na veterinu. Spomínal niečo, že sa musí našprtat z biológie a celkove si fandil okolo toho. Neviem ako dopadol, ale podľa mňa nemusí to byť až tak strašné (odhliadnúc od tej biológie)VanilA.Geno napísal:Chcel by som sa opytat, chodim na SPSE - elektrotechnicka skola, je moznost ked spravim skusky, dostat sa na medicinu ? Vopred dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
možno na veterinu stačila biologia, no na medicínu sa okrem nej robia skúšky aj z chémie. To sú teda už dva náročné predmety čo na spše nemal.fikus-kukis napísal:Bývalý spolužiak chcel ísť na veterinu. Spomínal niečo, že sa musí našprtat z biológie a celkove si fandil okolo toho. Neviem ako dopadol, ale podľa mňa nemusí to byť až tak strašné (odhliadnúc od tej biológie).
-
maturantka
Amateur
-
audiotrack
VIP
-
maturantka
Amateur
-
Stoporko
VIP
2 roky na prírodovedeckej v Ba, teraz som prestúpil na študijný odbor chémia. Ak niečo potrebuješ, spýtaj sa.maturantka napísal:Študuje tu niekto chémiu KDEKOĽVEK?
-
audiotrack
VIP
mal anorganickú chémiu tuším, už je ale na doktorantúre a teraz má fyzikálku.maturantka napísal:Ktorý študijný program má? Vie o skúsenostiach iných ľudí na rôznych chemických školách? VUT v Brne CVUT v Prahe STU v Blave MUNI v Brne? Čo je najlepšie? Je spokojný s STU?
a som druha v NRJohnyy napísal:Ma niekto skusenost s oborom Geografia v regionalnom rozvoji? Tusim to je v BA v Nitre a v BB.
Chodi tam niekto, skusenosti, odporucania?
Planujem si podat prihlasku na takyto obor.
Mal som ist do druhaku na TnUni, ale niako nemam chut pokracovat..
Dakujem.
prvak a mapy tusovym perom boli na nic, ale v letnom sa dali doktorky prehovorit aj na mapy robene vo photoshope
dalo sa to zvladat
-
Alex481991
Medium Star
-
audiotrack
VIP
mapy vo photoshope? no loljackb napísal:a som druha v NR
prvak a mapy tusovym perom boli na nic, ale v letnom sa dali doktorky prehovorit aj na mapy robene vo photoshope
dalo sa to zvladat
lebo GIS ako predmet mam len od druhaku, a ked som s tym nechcel kaslat tusom ako v stredoveku tak som si pomahal ako sa dalo...audiotrack napísal:mapy vo photoshope? no lolprečo na to nevyužívate nejaké GIS?
pekne podla mapy staihnutej z geoporatalu a polepenej do celku v PS obkreslit hranice, vodne toky, vrstevnice a potom uz len vyplnat farbou...
no robit to pastelkami a tusom a musiet to cele od nuly prerabat by sa mi urcite nechelo...
na ten GIS mam skripta, len nemam tutorialove subory na ktore odkazuju, takze GIS mi je zatial ako mrtvemu zlate zuby
-
zeto750
Medium Star
Zdravim mal by som na Vas jednu otazocku..
Aku VŠ by ste vybrali cloveku ktory zboznuje informatiku ale strasne ho laka medina ale nenavidi chemiu
?
Je nejaky odbor mediciny kde chemiu netreba a aj platovo to bude dobre potom? myslim taky psycholog alebo psychiater? alebo podobne poradte nieco ak tue je niekto kto sa vyzna zaujala ma aj bioinformatika ale to by bolo na mna asi vela...
tak nieco ako psychologia alebo nieco ako informatika ale nie aby som cely den sedel a programoval ale nieco kde sa vyuziva informa..
dufam ze chapete ...
diki
Aku VŠ by ste vybrali cloveku ktory zboznuje informatiku ale strasne ho laka medina ale nenavidi chemiu
Je nejaky odbor mediciny kde chemiu netreba a aj platovo to bude dobre potom? myslim taky psycholog alebo psychiater? alebo podobne poradte nieco ak tue je niekto kto sa vyzna zaujala ma aj bioinformatika ale to by bolo na mna asi vela...
tak nieco ako psychologia alebo nieco ako informatika ale nie aby som cely den sedel a programoval ale nieco kde sa vyuziva informa..
dufam ze chapete ...
diki