Ake mate Teploty??

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
cumilko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 695
Registrovaný: 23 júl 2008, 16:02
Bydlisko: BL

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa cumilko »

[email protected] Arctic Freezer A30
x4 960T default 3ghz + undervolt 1,232v burn max 39°C
x6 1605T default 3ghz + undervolt 1,232v burn max 46°C
x6 1605T clocked 3,6ghz default voltage 1,360v max 49°C

(teplota na X6 v OCCT ukazuje 0 netuším prečo ale AMD má zväčša pošahané teplotné čidla (ukazuje mi teploty iba Easy tune 6 ktoré sú zväčša o 4°C väčšie ako iné programy )
Prílohy
X6 3,6ghz burn.jpg
dafter
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 116
Registrovaný: 24 nov 2009, 16:51
Bydlisko: Rakusko/Tirol/Aschau

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa dafter »

vcera som zlozil CPU cooler aby som prepastoval, a na CPUcku a aj na platnicke od chladica, bola po okrajoch voda, resp tekutina, je to normalne? resp ako sa to tam mohlo dostat?






update:
len sa chcem spytat ci tu toto normalne teploty pre notebook, (DELL-Inspiron 15r)

a ake su maximalne znesitelne tepltoy u notebooku pre CPU,GPU a HDD?
Prílohy
DELL.jpg
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 958
Registrovaný: 04 aug 2010, 14:30
Bydlisko: NR

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa iWin »

Tak ja som na mojom Lenove G555 (pri záťaži) mával 80+ a max čo to malo bolo cca 101-102 (CPU)
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5979
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa typek61 »

iWin preboha to si si tam mohol vyprazat rezne na tom :D

//dafter stupne mas akurat
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 958
Registrovaný: 04 aug 2010, 14:30
Bydlisko: NR

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa iWin »

asi hej no... ale bolo to len chvíľkové... ako náhle to bolo v takých teplotách tak som to radšej hneď vypol...
dafter
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 116
Registrovaný: 24 nov 2009, 16:51
Bydlisko: Rakusko/Tirol/Aschau

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa dafter »

to znamena ze si ho asi ani moc nepouzival co? omg vsak keby si spravis nejaky generator, ktory by si pohanal teplom z notebooku, tak bi si si spravil perpetummobile(ci ako sa to pise :D ) :D
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 6013
Registrovaný: 24 apr 2011, 0:53
Bydlisko: Zvolen

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa Hensym »

Perpetuum mobile by to bolo, keby to vyprodukovalo viac energie, než čo ten notebook spotrebuje. A to sa stať nemôže. :D
Ale som OT.
dafter
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 116
Registrovaný: 24 nov 2009, 16:51
Bydlisko: Rakusko/Tirol/Aschau

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa dafter »

nikdy nehovor nikdy :D
MeanSeriously
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 430
Registrovaný: 14 apr 2012, 15:07

Teploty sa dajú?

Príspevok od používateľa MeanSeriously »

Ako som na tom s teplotami?

Kód: Vybrať všetko

Win9x:NO  64Bit:YES  GiveIO:NO  SpeedFan:YES
I/O properly initialized
Linked ISA BUS at $0290
Linked Intel 5/3400 Series SMBUS at $4000
Scanning ISA BUS at $0290...
Scanning Intel SMBus at $4000...
Found Hitachi HTS545050B9A300 on AdvSMART
Found ACPI temperature
Found Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @ 2.13GHz
P.S. a tom som na NB asi pol hodinku

//autoeditácia príspevku (23 Apr 2012, 16:30)
all only ignore?
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5979
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa typek61 »

daj teploty z everestu :wink:
detrox
Light Professional
Light Professional
Príspevky: 816
Registrovaný: 11 júl 2011, 16:09

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa detrox »

detrox napísal:neviete ako mam zapričinit to aby mi ukazovalo teploty na procaku ked mam aktivovanych 6jadier ??
procak :
amd phenom ii x4 960T

v evereste a v hw monitor mi stale ukazuje 0stupnov

tak nikto nič ? :D ziadna rada
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 6121
Registrovaný: 13 júl 2010, 9:05
Bydlisko: Košice

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nedá sa to
soson00
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 40
Registrovaný: 14 apr 2012, 11:38
Bydlisko: Kysucký Lieskovec

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa soson00 »

Mám 45min pustený prime 95 a zatiaľ mám takéto teploty (myslím že sú v pohode)
Prílohy
Bez názvu.jpg
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5979
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa typek61 »

na dvojjadro hej :)
soson00
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 40
Registrovaný: 14 apr 2012, 11:38
Bydlisko: Kysucký Lieskovec

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa soson00 »

tu beží prime už asi 5 hod. a stále stabilné btw cpu je clocknuté na 3,3GHz a chladič mám Scythe katana 3
Prílohy
Bez názvu.jpg
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2055
Registrovaný: 01 jan 2008, 12:20
Bydlisko: SC:\
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa Andrew007 »

MB: MSI P67A-GD65 B3 CPU: I52500K 4,7Ghz 1,35V CPU Cooler: Corsair H60 RAM: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600Mhz GPU: MSI 6950 unlocked to 6970 + Accelero Xtreme Plus II 32/55C uplne ticho, vsetko vyladene, tlmena bedna, teploty aktualne vyssie ako v zimnych mes. Bednu mam cca 30cm od praveho ucha, vsimnut sa ju da len pri Bf 3 (ako priklad urcite na smiech :D ) .. zartovat treba
Prílohy
Bez názvu.png
soson00
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 40
Registrovaný: 14 apr 2012, 11:38
Bydlisko: Kysucký Lieskovec

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa soson00 »

pekný overclock :)
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5979
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa typek61 »

caute skusal som nahodit 4,4 GHz
skusal som to podla youtube
21x210 (215) to skoncilo zamrznutim
ale trapia ma tie teploty :?
co treba pomenit.mam vodne chladenie

//autoeditácia príspevku (17 Jún 2012, 18:15)
ake mate teploty?pochvalte sa v takychto horucavach :D
Prílohy
teploty.jpg
everest.jpg
cpu ov.jpg
cumilko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 695
Registrovaný: 23 júl 2008, 16:02
Bydlisko: BL

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa cumilko »

no tak v týchto horúčavách 1605T x6 @ 3,6ghz default voltage 1,36v chladený Arctic cooling freezer A30
Idle: 44°C
Burn: 59°C
v izbe mám práve 29,4°C
pred tým niekedy v marci som mal v burne 49°C čiže 10°C zmena teplôt :D
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5979
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa typek61 »

42 idle.cim chladis?
Napísať odpoveď