temy: hudba, cestovanie, skola, moja oblubena otazka na rande co by si robila keby si mala na den neobmedzenu moc a preco (da sa kecat uplne o vsetkom), pripadne aka rozpravkova postava si chcela byt ked si bola mala (tiez uplna haluz)
miesta kam vziat: pizza, kofolka, kavicka - nic prevratne ale ide sa na istotu. odporucam pogooglit co sa deje v tvojom okoli a tam ist - dievca strati akusi nervozitu. tip zadarmo odo mna: v piatok v noci maju padat hviezdy - ak vies poriesit logistiku tak zobrat deku, piknikovy kosik a spravit piknik v noci (mam volny barak takze som tej svojej kamaratke navrhol toto a suhlasila) - proste snaz sa byt kreativny
ak by si sa bal alebo by nastalo TT aka trapne ticho nadhod hocijaku temu alebo otazku (napr. moje banany, bacha su pod copyrightom

, kde zaklad je sa opytat ci ich dievca supe od stopky alebo naopak). dalej bacha aby si neostal dlho pri jednej teme, ked preskaces viac tem, dievca ziska pocit ze sa poznate dlho.
A NAJDOLEZITEJSIE: KED SA S TEBOU STRETNE TAAK SA S TEBOU STRETNUT CHCE A PRETO SA NEBOJ DOTYKAT SA JEJ!!!! nehovorim aby si ju obchytkval ale pohladenim nikdy nic nepokazis - na zaciatku jej daj napr. pusu na lice aby videla ze nemas problem s interakciou.
a druha najdolezitejsia vec: KED CHCES NIECO UROBIT TAK TO SPRAV!