Ako na nu?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
Presne tak, ja som dnes napriklad oslovila psa na navsteve - ''Pod sem, mojko. Bolo to male, zlate a nevedela som, ako sa vola. A pre byvalu kolegynu bol mojko skoro kazdy, bez ohladu na vek a pohlavie
Ak ta najblizsie oslovi napriklad 'zlatko', tak to uz by aj mozno teoreticky mohla nieco naznacovat.
A ked kamaratovi narovinu povedala, ze sa jej pacis, tak to vyzera dost nadejne.
Ak ta najblizsie oslovi napriklad 'zlatko', tak to uz by aj mozno teoreticky mohla nieco naznacovat.
A ked kamaratovi narovinu povedala, ze sa jej pacis, tak to vyzera dost nadejne.
-
AXO
Professional
ja len podotknem, ze vzdtahy zalozene len na tom, ze sa pacite jeden druhemu, z pravidla dlho nevydrzia - nebudete si mat co povedat(ale vynimky potvrduju pravidla, ci tak nejak)....
po case sa "najete" jeden druheho, a potom vas to omrzi, takze sa snazte nachadzat co najviac spolocnych zaujmov, este pred tym, ako spolu zacnete...
po case sa "najete" jeden druheho, a potom vas to omrzi, takze sa snazte nachadzat co najviac spolocnych zaujmov, este pred tym, ako spolu zacnete...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to je sice pravda, ale pri prvotnom vybere zohra dost velku ulohu ci sa jeden druhemu paci nie ? inak by ten kontakt nevznikol ... nieje to tak, ze teraz si povieme ze mame vztah, kazdy vztah sa buduje postupne, a to ci si dvaja rozumeju zistia az casomAXO napísal:ja len podotknem, ze vzdtahy zalozene len na tom, ze sa pacite jeden druhemu, z pravidla dlho nevydrzia - nebudete si mat co povedat(ale vynimky potvrduju pravidla, ci tak nejak)....
-
pryja
Darca
Ono vztah moze vzniknut aj tak, aj tak.
1. Preskoci hned iskra, su tam vzajomne sympatie a po nejakych tych par stretnutiach dotycni zistia, ze maju dost spolocneho/akekolvek nahodne stretnutie - diskoteka, skola, dovolenka, atd./
2. Poznaju sa dlhsie, maju sa vzdy spolu o com spolu bavit, rozumeju si a casom si zacnu uvedomovat, ze je medzi nimi nieco viac/napr. kamarati z detstva, kolegovia, spoluziaci/
A krachnut, tak ako aj vydrzat, to moze v obidvoch pripadoch.
To ze sa jeden druhemu pacia, je celkom slubny zaciatok
1. Preskoci hned iskra, su tam vzajomne sympatie a po nejakych tych par stretnutiach dotycni zistia, ze maju dost spolocneho/akekolvek nahodne stretnutie - diskoteka, skola, dovolenka, atd./
2. Poznaju sa dlhsie, maju sa vzdy spolu o com spolu bavit, rozumeju si a casom si zacnu uvedomovat, ze je medzi nimi nieco viac/napr. kamarati z detstva, kolegovia, spoluziaci/
A krachnut, tak ako aj vydrzat, to moze v obidvoch pripadoch.
To ze sa jeden druhemu pacia, je celkom slubny zaciatok
-
Sagittarius
Guru
ale no, že mu povedala mojko tiež niečo znamená. znamená to, že je to jeden z ľudí, ktorých si k sebe čiastočne pustí (ženská nepovie mojko každému kktkovi, ale iba tomu kktkovi, ktorého aspoň trochu pozná a je ochotná sa s ním baviť) takže sa zas chytám za hlavu, čo chlapec rieši....keby to bola ženská, ktorú nepozná,, nevie ako sa volá, v živote sa naňho nepozrela-tak nepoviem. ale toto? čo tak nadviazať konverzejšn aus germanischen langue? (nemecky nvm ani zarvať)
nechcel som zbytocne zakladat novu temu tak to napisem rovno tu.
to co som pisal ze snou chodim uz nieje pravda
povedala mi ze sme spolu nikdy nechodili ze ma nechce a pritom minule sa jej spoluziak pytal a ona ze hej...asi si nasla ineho
a teraz nvm ci snou mam ostat byt kamarat alebo ju ignorovat alebo co?pls poradte
to co som pisal ze snou chodim uz nieje pravda
povedala mi ze sme spolu nikdy nechodili ze ma nechce a pritom minule sa jej spoluziak pytal a ona ze hej...asi si nasla ineho
a teraz nvm ci snou mam ostat byt kamarat alebo ju ignorovat alebo co?pls poradte
-
Sagittarius
Guru