Lisa napísal:Pozvi ju na zmrzlinu, v tomto jesennom obdobi na dobry burciak...
Lisa ty si dobra zmrzlina teraz ked v Bardejove už každy zimušnu bundu skoro nosi a čo je to burčiak?
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2008, 10:03 )
yazoo napísal:Ja som ani nikde nepisal, ze si pako. Ak to tak vyznelo tak sa ti ospravedlnujem. Inak, ono mozno ani nejde tak o to, kto mal kolko bab, ale skor o to kto vie ako na nich. Akurat som si spomenul na jedneho kamarata, ktory sa celkom rad zoznamuje s neznamymi babami. Taketo spoznavania on riesi takym typom, ze ide do toho s ucelom, ze nema co stratit a zabije prvu otazku taku, ze babe neostava nic ine len sa smiat a diskutovat s nim. Tusim, ze raz to bolo "Ahoj, zo zadu vyzeras, ze sa zaujimas o chalanov."
nič sa nestalo (som zvyknuty) ... mysliš si, že by som to mal skusiť takymto spôsobom?? že vyzeraš celkom vkusne a tak?? .. možno to vyskušam v pondelok!
Takych "jedinecnych" som mal v ociach mozno 5 a vyslo mi to z jednou, ktora ma potom aj tak sklamala. Nie vzdy moze byt vsetko ako sa da. Urcite clovek inak posobi v skole a mimo skoly. Nevravim, ze to musi byt jej pripad, ale co ak nahodou?
yazoo napísal:Takych "jedinecnych" som mal v ociach mozno 5 a vyslo mi to z jednou, ktora ma potom aj tak sklamala. Nie vzdy moze byt vsetko ako sa da. Urcite clovek inak posobi v skole a mimo skoly. Nevravim, ze to musi byt jej pripad, ale co ak nahodou?
a v čom ťa sklamala??? koľko maš ty vobec rokov?? dufam, že nie 14 a prečo by sa mala spravať inač v škole a mimo školy?! prosim o rozumne vysvetlenie thx
Som mladsi ako ty ked pises, ze si tretiak. Mam 16 rokov. Sklamala ma v tom, ze ma podviedla. A preco by sa mala spravat inak v skole ako mimo nej? Urcite ma kazdy kamosov aj mimo skoly. A ked dava vacsiu prednost kamosom/kamoskam mimo skoly a ty ich nepoznas tak nemozes vediet aka je mimo skoly. Hovorim to, pretoze na cloveka niekedy vplyvaju aj kamarati. Preto som ti aj napisal, ze to moze a nemusi byt jej pripad.
yazoo napísal:Som mladsi ako ty ked pises, ze si tretiak. Mam 16 rokov. Sklamala ma v tom, ze ma podviedla. A preco by sa mala spravat inak v skole ako mimo nej? Urcite ma kazdy kamosov aj mimo skoly. A ked dava vacsiu prednost kamosom/kamoskam mimo skoly a ty ich nepoznas tak nemozes vediet aka je mimo skoly. Hovorim to, pretoze na cloveka niekedy vplyvaju aj kamarati. Preto som ti aj napisal, ze to moze a nemusi byt jej pripad.