Ako na nu?
-
midnight_man
Guru
z toho maximalne vymytemu pristupu (nahodne si vyberiem niekoho neznameho kto sa mi "paci" (nic proti sympatiam, ale preboha...) a potom z toho nejak poskladat pseudo-lasku) vsade naokolo mi je tak zle, ze ti nic poradit neviem ani keby som velmi chcel...
ste taky presvedceny, ze to je presne ta prava pre vas, hoci ste s nou neprehodili ani slovo a kur*a pytate sa ako sa prihovorit.
ste taky presvedceny, ze to je presne ta prava pre vas, hoci ste s nou neprehodili ani slovo a kur*a pytate sa ako sa prihovorit.
-
Jussi
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ešte ťa nič nenapadlo?? lebo mna ešte nič rozumne a zaujimavepershing napísal:kaslat nato, skolske vztahy su na hovno [overene vyskusane]
ale nie no...zastav ju dakedy, nahod nejaku hlasku...je tu taka tema s takymi vecami, mna teraz nic nenapada, musi to byt adekvatne situacii..
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 13:11 )
tak nahodnee nie !!!! ved dievča ktore sa ti navonok pači ti musi byť sympaticka nie????! vlastne tu teraz pišem protiklady pekna vs dobra a škareda vs zla ... ale tak ten tvoj prispevok bol fakt coolovyFrankie napísal:z toho maximalne vymytemu pristupu (nahodne si vyberiem niekoho neznameho kto sa mi "paci" (nic proti sympatiam, ale preboha...) a potom z toho nejak poskladat pseudo-lasku) vsade naokolo mi je tak zle, ze ti nic poradit neviem ani keby som velmi chcel...
byt cool... ehm.. ano, to presne .. som tym chcel dosiahnutJussi napísal:tak nahodnee nie !!!! ved dievča ktore sa ti navonok pači ti musi byť sympaticka nie????! vlastne tu teraz pišem protiklady pekna vs dobra a škareda vs zla ... ale tak ten tvoj prispevok bol fakt coolovy
Je fajn, ze je to tvoj typ. Lenze niekto sa mozno na nu pozera troska inac ako ty. Pre niekoho moze byt taka a tebe v urcitych veciach nemusi sadnut. A co sa tyka tych sympatii tak zastavam Frankie-ho. Je to troska blbe rozmyslat nad vztahom ked si sa s nou ani nespoznal, ba dokonca si sa jej ani neprihovoril. A ako zacat? Najlepsie su take situacne nahody po ktorych sa to da do reci nejak. S prihovormi k neznamym slecnam, ktore poznam len z videnia mam tiez znacne problemy.Jussi napísal:ale ja som už od kamaratov počul, že je to veľmi dobre a slušne vychovane dievča !! (takže presne môj typ)
-
Jussi
Medium Expert
áno ja viem napísal som blbosť, ale takto to v živote chodi! som si toho vedomí že mi nemusi sadnuť, ale už o nej čo to viem...yazoo napísal:Je fajn, ze je to tvoj typ. Lenze niekto sa mozno na nu pozera troska inac ako ty. Pre niekoho moze byt taka a tebe v urcitych veciach nemusi sadnut. A co sa tyka tych sympatii tak zastavam Frankie-ho. Je to troska blbe rozmyslat nad vztahom ked si sa s nou ani nespoznal, ba dokonca si sa jej ani neprihovoril. A ako zacat? Najlepsie su take situacne nahody po ktorych sa to da do reci nejak. S prihovormi k neznamym slecnam, ktore poznam len z videnia mam tiez znacne problemy.
tie problemy s prihovormi maš aj ty??? ja tie situacie fakt neznašam
Tak vies si predstavit, ze na nu spustis nieco typu "Cau, videla si vcera ligu majstrov? Ten gol bol paradicka uplna." Ak mas aspon troska rozumu tak zistis, ze to je blbost.
Ako som pisal, problemy s prihovormi nemavam casto, len ak tu osobu poriadne nepoznam a nema ma s nou kto zoznamit, potom si vzdy nejaku temu najdem.
-
Jussi
Medium Expert
s tym futbalom som to myslel komicky priam až ironicky !!!!yazoo napísal:Tak vies si predstavit, ze na nu spustis nieco typu "Cau, videla si vcera ligu majstrov? Ten gol bol paradicka uplna." Ak mas aspon troska rozumu tak zistis, ze to je blbost.Ako som pisal, problemy s prihovormi nemavam casto, len ak tu osobu poriadne nepoznam a nema ma s nou kto zoznamit, potom si vzdy nejaku temu najdem.
hladam učinny spôsob ako sa s nou zoznamiť
-
midnight_man
Guru
Ľudia sú svine, to platilo, platí a aj platiť bude! Niekedy prídete na to že aký je vlastne človek, až po sakra dlhom čase...pri niektorých ľuďoch som na to prišiel...polroka, rok, nie je problém. Niekedy je aj týždeň dosť, ono to záleží od situácii do ktorých sa s tým človekom dostanete....Keď nad tým rozmýšľam, tiež mám väčšinou šťastie na také holky 
Ja som ani nikde nepisal, ze si pako. Ak to tak vyznelo tak sa ti ospravedlnujem. Inak, ono mozno ani nejde tak o to, kto mal kolko bab, ale skor o to kto vie ako na nich. Akurat som si spomenul na jedneho kamarata, ktory sa celkom rad zoznamuje s neznamymi babami. Taketo spoznavania on riesi takym typom, ze ide do toho s ucelom, ze nema co stratit a zabije prvu otazku taku, ze babe neostava nic ine len sa smiat a diskutovat s nim. Tusim, ze raz to bolo "Ahoj, zo zadu vyzeras, ze sa zaujimas o chalanov."Jussi napísal:s tym futbalom som to myslel komicky priam až ironicky !!!!si nemysli, že som nejakyy pako hej ?!?! ale čo ked ma rada futbal???
![]()
hladam učinny spôsob ako sa s nou zoznamiťnech mi tu teraz odpiše nejaky borec skuseny, ktory mal 15 báb
thx all