Ako na nu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ehm.... este ze tam mas tie zatvorky.

Prezvana ta? Neries, alebo jej vynadaj. Oprosti sa od nej.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ci pána :D co toto tu....to sme tu uz dlho nemali :smt039 ser na to, je to sopla....nie nemas jej odzvonit. V skole sa spravaj ako keby si ju nepoznal. To zaberá
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ach jááj.. no čo už.. ser na to
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

prepáč eNyCe ale pišem tu lebo nechcem zakladať novu tému :lol:
tiež by som potreboval nejake rady ako na ňu .. chodíme na tú istú školu a je tiež tretiačka...celkom sa mi páči a všimol som si, že aj ona po mne trošku pokukuje...ako sa jej mam prihovoriť (na prestavke a pod.) ale aby to nebolo trápne !!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

kaslat nato, skolske vztahy su na hovno [overene vyskusane :D]
ale nie no...zastav ju dakedy, nahod nejaku hlasku...je tu taka tema s takymi vecami, mna teraz nic nenapada, musi to byt adekvatne situacii..
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

z toho maximalne vymytemu pristupu (nahodne si vyberiem niekoho neznameho kto sa mi "paci" (nic proti sympatiam, ale preboha...) a potom z toho nejak poskladat pseudo-lasku) vsade naokolo mi je tak zle, ze ti nic poradit neviem ani keby som velmi chcel...

ste taky presvedceny, ze to je presne ta prava pre vas, hoci ste s nou neprehodili ani slovo a kur*a pytate sa ako sa prihovorit.
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:kaslat nato, skolske vztahy su na hovno [overene vyskusane :D]
ale nie no...zastav ju dakedy, nahod nejaku hlasku...je tu taka tema s takymi vecami, mna teraz nic nenapada, musi to byt adekvatne situacii..
ešte ťa nič nenapadlo?? lebo mna ešte nič rozumne a zaujimave 8)

//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 13:11 )
Frankie napísal:z toho maximalne vymytemu pristupu (nahodne si vyberiem niekoho neznameho kto sa mi "paci" (nic proti sympatiam, ale preboha...) a potom z toho nejak poskladat pseudo-lasku) vsade naokolo mi je tak zle, ze ti nic poradit neviem ani keby som velmi chcel...

ste taky presvedceny, ze to je presne ta prava pre vas, hoci ste s nou neprehodili ani slovo a kur*a pytate sa ako sa prihovorit.
tak nahodnee nie !!!! ved dievča ktore sa ti navonok pači ti musi byť sympaticka nie????! vlastne tu teraz pišem protiklady pekna vs dobra a škareda vs zla ... ale tak ten tvoj prispevok bol fakt coolovy :lol:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Jussi napísal:tak nahodnee nie !!!! ved dievča ktore sa ti navonok pači ti musi byť sympaticka nie????! vlastne tu teraz pišem protiklady pekna vs dobra a škareda vs zla ... ale tak ten tvoj prispevok bol fakt coolovy :lol:
byt cool... ehm.. ano, to presne .. som tym chcel dosiahnut :roll: proste ak mi je niekto sympaticky, chcem spoznat- nie hned planujem vztahy preboha..
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Frankie napísal:byt cool... ehm.. ano, to presne .. som tym chcel dosiahnut :roll: proste ak mi je niekto sympaticky, chcem spoznat- nie hned planujem vztahy preboha..
ale ja som už od kamaratov počul, že je to veľmi dobre a slušne vychovane dievča !! (takže presne môj typ) :lol:
pershing
Guru
Guru

len aby si sa nezmylil...ja som nato prisiel az neskoro ze normalne holky mi nechutia :)
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:len aby si sa nezmylil...ja som nato prisiel az neskoro ze normalne holky mi nechutia :)
a ty si taky vyberavy?? lebo ja som a MOC :?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Jussi napísal:ale ja som už od kamaratov počul, že je to veľmi dobre a slušne vychovane dievča !! (takže presne môj typ) :lol:
Je fajn, ze je to tvoj typ. Lenze niekto sa mozno na nu pozera troska inac ako ty. Pre niekoho moze byt taka a tebe v urcitych veciach nemusi sadnut. A co sa tyka tych sympatii tak zastavam Frankie-ho. Je to troska blbe rozmyslat nad vztahom ked si sa s nou ani nespoznal, ba dokonca si sa jej ani neprihovoril. A ako zacat? Najlepsie su take situacne nahody po ktorych sa to da do reci nejak. S prihovormi k neznamym slecnam, ktore poznam len z videnia mam tiez znacne problemy.
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Je fajn, ze je to tvoj typ. Lenze niekto sa mozno na nu pozera troska inac ako ty. Pre niekoho moze byt taka a tebe v urcitych veciach nemusi sadnut. A co sa tyka tych sympatii tak zastavam Frankie-ho. Je to troska blbe rozmyslat nad vztahom ked si sa s nou ani nespoznal, ba dokonca si sa jej ani neprihovoril. A ako zacat? Najlepsie su take situacne nahody po ktorych sa to da do reci nejak. S prihovormi k neznamym slecnam, ktore poznam len z videnia mam tiez znacne problemy.
áno ja viem napísal som blbosť, ale takto to v živote chodi! som si toho vedomí že mi nemusi sadnuť, ale už o nej čo to viem...
tie problemy s prihovormi maš aj ty??? ja tie situacie fakt neznašam :( neviem či začať kecať o škole? alebo o futbale (včerajšie zapasy ligy majstrov) :lol: .. ale aj tak diky kámo :) dal si mi veľa do života :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak vies si predstavit, ze na nu spustis nieco typu "Cau, videla si vcera ligu majstrov? Ten gol bol paradicka uplna." Ak mas aspon troska rozumu tak zistis, ze to je blbost. :) Ako som pisal, problemy s prihovormi nemavam casto, len ak tu osobu poriadne nepoznam a nema ma s nou kto zoznamit, potom si vzdy nejaku temu najdem.
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Tak vies si predstavit, ze na nu spustis nieco typu "Cau, videla si vcera ligu majstrov? Ten gol bol paradicka uplna." Ak mas aspon troska rozumu tak zistis, ze to je blbost. :) Ako som pisal, problemy s prihovormi nemavam casto, len ak tu osobu poriadne nepoznam a nema ma s nou kto zoznamit, potom si vzdy nejaku temu najdem.
s tym futbalom som to myslel komicky priam až ironicky !!!! :lol: si nemysli, že som nejakyy pako hej ?!?! ale čo ked ma rada futbal??? :roll:
hladam učinny spôsob ako sa s nou zoznamiť :( nech mi tu teraz odpiše nejaky borec skuseny, ktory mal 15 báb :) thx all
pershing
Guru
Guru

Jussi napísal:a ty si taky vyberavy?? lebo ja som a MOC :?
nemozem povedat ze som vyberavy...ale skor nemam stastie, tj vzdy stretnem nejaku co ma kruto o*ebe.. ja kecam s kazdou normal holkou, lebo nikdy nevies co sa z ktorej vykluje :) a na vzhlad velmi nepozeram, len tak zbezne :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Persho je velmi vyberavy, ale az v druhom kole, ked tusi cosi aj o "dusevnom vyzore" danej dievciny.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ľudia sú svine, to platilo, platí a aj platiť bude! Niekedy prídete na to že aký je vlastne človek, až po sakra dlhom čase...pri niektorých ľuďoch som na to prišiel...polroka, rok, nie je problém. Niekedy je aj týždeň dosť, ono to záleží od situácii do ktorých sa s tým človekom dostanete....Keď nad tým rozmýšľam, tiež mám väčšinou šťastie na také holky :roll:
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

Pozvi ju na zmrzlinu, v tomto jesennom obdobi na dobry burciak...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Jussi napísal:s tym futbalom som to myslel komicky priam až ironicky !!!! :lol: si nemysli, že som nejakyy pako hej ?!?! ale čo ked ma rada futbal??? :roll:
hladam učinny spôsob ako sa s nou zoznamiť :( nech mi tu teraz odpiše nejaky borec skuseny, ktory mal 15 báb :) thx all
Ja som ani nikde nepisal, ze si pako. Ak to tak vyznelo tak sa ti ospravedlnujem. Inak, ono mozno ani nejde tak o to, kto mal kolko bab, ale skor o to kto vie ako na nich. Akurat som si spomenul na jedneho kamarata, ktory sa celkom rad zoznamuje s neznamymi babami. Taketo spoznavania on riesi takym typom, ze ide do toho s ucelom, ze nema co stratit a zabije prvu otazku taku, ze babe neostava nic ine len sa smiat a diskutovat s nim. Tusim, ze raz to bolo "Ahoj, zo zadu vyzeras, ze sa zaujimas o chalanov." :D
Napísať odpoveď