Ako sa mám ubrániť láske?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

MayDaySK: Mám jednu kamarátku, ktorá o sebe tvrdila, že absolútne potlačila svoj emocionálno-ľúbostný život. A zrejme sa jej to aj podarilo, ibaže teraz to trpko ľutuje. Nedokáže nadviazať vzťah normálnou cestou* aj keby chcela. Je nešťastná. Urobila presne to, čo chceš urobiť teraz ty, spálila všetky mosty. S kamarátom jej to teraz pomáhame prekonať, no ide to veľmi ťažko. Preto Ti radím - nechci sa tomu brániť a možno sa troška menej snaž o nadviazanie vzťahu. Skús krátkodobo život ako "single". Myslím, že s tým nadviazaním vzťahu troška tlačíš na pílu. Keď to nejde, tak to nejde. Daj si v tomto pauzu a skús prehodnotiť svoje metódy, lebo poznám chalanov pre baby totálne neatraktívnych, ktorý napriek tomu problém s nadviazaním vzťahu nemali nikdy.
Rob teraz čo uznáš za vhodné, ale rozhodne by si podľa mňa nemal chcieť zanevrieť, zabudnúť, brániť sa....

*- na definíciu tej normálnej cesty sa ma nepýtajte :D
gili
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gili »

a preco sa chces vyhybat zalubeniu? ved je to to najkrajsie,
mne pripada ze si skor nevris a ked uz citis ze sa mozes zalubit tak ustupis
radsej by si si mal verit a oddaj sa tomu peknemu pocitu :)
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Ako sa mám ubrániť láske?

Príspevok od používateľa Sagittarius »

MayDaySK napísal:No o mne je všeobecne známe že sa mi vo vzťahoch nedarí. Stále som nešťastne zaľúbený ale ženy absolútne nepriťahujem. Niesom ničím atraktívny a už ma to nebaví stále sa zalúbiť. Ono to prichádza samo, dobre si s nejakou rozumiem, a stále myslím naňu, začína mi chýbať a také... Proste príznaky lásky. Jediný spôsob je izolovať sa od žien lenže s opačným pohlavím prichádzame do styku dennodenne. Takže komunikovať snimi musím a to už príde samo či už v škole/práci, náhodne príde kamoš s frajerkou atď. Proste sú situácie keď sa s babami zakecám, zistím že si máme čo povedať a dobre si spolu rozumieme ale pokazí sa to vždy tam že sa zaľúbim a viacmenej ma nebude alebo nemže chcieť takže ja sa len trápim.

Takže ja sa pýtam iba na toto. Ako by som mohol to večné zalúbenie zničiť? Úplný zákaz komunikácie s opačným pohlavým je blbosť, hrať sa na neutrálneho je tiež lebo neutralita znamená byť nezadaný ale nie zákaz komunikácie s opačným pohlavým a zase tam hrozí že stretnem sympatickú a zalúbim sa... Takže ako sa tomu vyhnúť? Ako sa vyhnúť zalúbeniu?
Ja som mal podobný problém. Ale poradím ti: nebráň sa tomu, čím sa budeš viac brániť , tým skôr sa zaľúbiš. Jednoducho na to veľmi nemysli. :wink:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Sagittarius napísal:Ja som mal podobný problém. Ale poradím ti: nebráň sa tomu, čím sa budeš viac brániť , tým skôr sa zaľúbiš. Jednoducho na to veľmi nemysli. :wink:
To je ako kasel. Je to ako kasel.
Vzdy zakasles celkom necakane. Aj ked sa tomu chces vyhnut, raz si odkaslat musis.

Zakaslanie = pomyslenie na osobu, ktoru lubis... milujes.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

gili napísal:a preco sa chces vyhybat zalubeniu? ved je to to najkrajsie,
mne pripada ze si skor nevris a ked uz citis ze sa mozes zalubit tak ustupis
radsej by si si mal verit a oddaj sa tomu peknemu pocitu :)
Najkrajsie to je, kym funguje, potom je to len dlhe obdobie trapenia.
k teme: neubranis sa, laska je kur*a
Potom sa da uz iba urychlit to, aby si prestal lubit, to sa bezne robi cez dalsiu zenu, no mne ani to uplne nepomohlo.
A dnes som zistil, ze clovek sa za zivot zalubi iba tak dvakrat, takze mam este jeden pokus :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

GothaR napísal:A dnes som zistil, ze clovek sa za zivot zalubi iba tak dvakrat, takze mam este jeden pokus :)
V takom pripade som tento skol. rok spoznal svoju zivotnu lasku a celozivotnu partnerku alebo je to absolutna kravina.

(Uz vidim, ako sem pisete, ze vek 15 rokov je prinizky na zalubenie atd.)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mastros napísal:V takom pripade som tento skol. rok spoznal svoju zivotnu lasku a celozivotnu partnerku alebo je to absolutna kravina.

(Uz vidim, ako sem pisete, ze vek 15 rokov je prinizky na zalubenie atd.)
Je to nizky vek, ale nechcem ti kecat do toho, ci to bola laska alebo nie, to aj tak nemozem hodnotit :) No tie 2 zalubenia je zrejme priemerna hodnota, niekomu sa to podari raz, niekomu ani raz a niekomu aj 3-4krat. No v puberte s tebou mavaju hormony a to, co sa moze javit ako laska sa potom ukaze iba ako kratkodobe pobluznenie.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

MayDaySK napísal:No o mne je všeobecne známe že sa mi vo vzťahoch nedarí. Stále som nešťastne zaľúbený ale ženy absolútne nepriťahujem. Niesom ničím atraktívny a už ma to nebaví stále sa zalúbiť. Ono to prichádza samo, dobre si s nejakou rozumiem, a stále myslím naňu, začína mi chýbať a také... Proste príznaky lásky. Jediný spôsob je izolovať sa od žien lenže s opačným pohlavím prichádzame do styku dennodenne. Takže komunikovať snimi musím a to už príde samo či už v škole/práci, náhodne príde kamoš s frajerkou atď. Proste sú situácie keď sa s babami zakecám, zistím že si máme čo povedať a dobre si spolu rozumieme ale pokazí sa to vždy tam že sa zaľúbim a viacmenej ma nebude alebo nemže chcieť takže ja sa len trápim.

Takže ja sa pýtam iba na toto. Ako by som mohol to večné zalúbenie zničiť? Úplný zákaz komunikácie s opačným pohlavým je blbosť, hrať sa na neutrálneho je tiež lebo neutralita znamená byť nezadaný ale nie zákaz komunikácie s opačným pohlavým a zase tam hrozí že stretnem sympatickú a zalúbim sa... Takže ako sa tomu vyhnúť? Ako sa vyhnúť zalúbeniu?
som presne taky ako ty, neatriktivny nicim nezaujimavy, ale to mne nevadi, do s tyku s holkami prichadzam takmer v kuse, to je asi jasne ale musism priznat ze som sa este nikdy nezalubil...proste ked sa s dajakou rozpravam tak sa venujem teme co sa riesi a nerozmyslam v podvedomi otom aka by bola v posteli popriade ze by som snou chcel stravit zvysok zivota... :wink: som nastaveny na neutralny postoj, kontakty mam viac-menej len "profesionalne"
skratka s nou jednaj jak s clovekom a nie ako so sexbombou ktora vecer musi byt tvoja...bud neutralny

ad: mne laska naozaj nehrozi, ktora by uz len chcela chodit s opravarom pocitacov :lol:
gili
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gili »

a co to ma spolocne s laskou ze si "opravarom pocitacov"?

sorry to je pre sheep - neda sa mi citovat
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nechaj ho, on vela fajci :D
sry za OT...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

triple napísal:ty vole ved používaj hlavu nie penis
co tu este riesite, uz to je vyriesene.
Sheep
Addict
Addict

gili napísal:a co to ma spolocne s laskou ze si "opravarom pocitacov"?

sorry to je pre sheep - neda sa mi citovat
boze bol to vedlajsi comment, co nechapes? :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Eh ako celkom COOl Tema...hm..cize odpoved na tvoju otazku..nepustaj si ich tak blizko :) nechavaj si mensi vacsi odstup...akonahle si zacnes s niektorou rozumiet tak je to jasne(bohuzial iba s tvojej strany) toto dobre poznam...chce to proste dat tomu vsetkemo pokoj..ked sa nechces "zalubit" tak to nerob :) bez vanku sa ani steblo travy nepohne ...cize to je vsetko na tebe :wink:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

podla mna sa zalubeniu vyhnes ak si budes drzat odstup od ludi, proste si nepripustaj k telu nikoho kto by ta mohol zranit..ale neverim ze to dokazes lebo kazdemu je obcas smutno, a tuzi po niekom ..ale da sa to vydrzat

:D som si vsimla ze midnight_man predomnou pise skoro to iste.:D nedohodli sme sa ani nic...heh aka zhoda:)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Nove zistenia:
Laske sa branit neda.
Spominanych 51% je vypocutim jednej piesne v tahu...
Lany zltych slnecnic...
Luce Slnka palia tvar,
Dotykaju sa nam dlane...

AAAAAA!
Ja ju chcem hladit, bozkavat, byt s nou! Vidiet jej usmev!!!
midnight_man
Guru
Guru

Mastros napísal:AAAAAA!
Ja ju chcem hladit, bozkavat, byt s nou! Vidiet jej usmev!!!
veru je to svinstvo :( (teda myslim ten pocit)
Sheep
Addict
Addict

midnight_man napísal:veru je to svinstvo :( (teda myslim ten pocit)
no lol, tym to konci ze je to pocit? to treba vediet riadit... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Sheep napísal:no lol, tym to konci ze je to pocit? to treba vediet riadit... :wink:
ono to nieje take jednoduche ako sa to zda :idea:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:no lol, tym to konci ze je to pocit? to treba vediet riadit... :wink:
Vidno, ze si este nebol zalubeny :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

podla môjho usudku zle špecifikuješ svoj problém. Bráníť sa laske? vyhybať sa doevčatám aby si sa nezamiloval? veď sám tomu neveríš, že to chceš...
Napísať odpoveď