Assassin's Creed 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mirom11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Assassin's Creed 2

Príspevok od používateľa mirom11 »

No asi nikdy :lol: Ubisoft 1:0
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Čmeliak napísal:Neviem ako vy, (sorry že píšem od témy) ale ja si myslím, že grafika v AC1 je lepšia ako v AC2.
Ak degradáciu teselácie objektov [ich polygonálnu štruktúru], chýbajúce post-efekty, absenciu 8 násobného antialiasingu so 16timi samplami, chýbajúcimi viacerými svetlami v scéne, menším počtom postáv, chudobnejšou grafikou s pomalším enginom, chýbajúcím HDR, aLoD a field of view [focus] nazývaš "lepšia grafika" v tom prípade máš úplnú pravdu.

Aj keď si mi dal K- na fakte že AC2 má lepšiu grafiku to nič nezmení ;)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hh niekto ma zjavne ten pocit, ze hojko.com je jedno z najvacsich celosvetovych for, kde sa s radostou so svojimi dojmami prichadzaju podelit aj skupiny razor, ci reloaded :D. Co ta serie, ze nemozes hrat hru, ktoru si si nekupil tak ako vsetky ostatne co si doteraz hral co? Asi bude nacase zacat si pomaly zvykat, ze nebyt piratov (resp v takej miere), tak by nebolo ani tych ochran. S tou ochranou nesuhlasim ani ja, preto to nekupim, ale ani nebudem hrat!
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

mirom11 napísal:No asi nikdy :lol: Ubisoft 1:0
Tak tak, cracku sa asi nedockame :D . Ale nemyslim si ze je to 1:0 pre ubisoft, skor 1:∞ :D .
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ba-Yo napísal:ja tam mam iba jeden key(na instalaciu) ,ziadnu karticku som tam nemal
No tak si k tomu nedostal ziadne bonusy, ty si nejaky pomalsi nie?
Čmeliak napísal:
hej hej teraz si frajer zato ze si vybalil 20 vyrazov co nerozumie nikdo tak to rovno povec ze ty si myslis ze AC2 je lepsia... dakujem
Nejde o to co si mysli a ako to napisal, ide o to ze ta zotrel ako prvotriednu spinu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Čmeliak napísal: hej hej teraz si frajer zato ze si vybalil 20 vyrazov co nerozumie nikdo tak to rovno povec ze ty si myslis ze AC2 je lepsia... dakujem
pozri, nie len že má AC2 evidentne lepšiu grafiku, ale je to diametrálne odlišná hra od prvého dielu. Prekopali kompletne koncept hry. V prvom diely si bol len postavička, ktorá mala jediný quest, choď, nájdi, zabi. Druhý diel máš rozvetvený príbeh, celkom kvalitnú zápletku, príjemné misie, spestrenie mnohými užitočnými side questmi [altairs armor] a ako masterpiece máš villu, ktorá sa rekonštruujue podľa toho ako do nej vrážaš prachy, čo mňa osobne veľmi nadchlo. Vo vile máš obrazy, brnenia, zbrane, codex manuscripty a iné. Buduješ si vlastné "mestečko", robíš zaujímavé misie s napínavným príbehom a je tu prítomná kopa minihier, ktoré sú [imho] celkom zábavné a podarené. Napríklad CTF na karnevale, alebo závody na koňoch. Mnohé veci ktoré chýbali v AC1ke a boli podľa prianí fanúšikov dodané do dvojky. Dvojka je majstrovský kúsok oproti prvému dielu...

A teraz si zoberme Teba. Prídeš sem a zadrieš že AC2 je grcná hra a má zlú grafiku, tak ako čakáš že na Teba ľudia zareagujú? S otvorenou náručou že aký si hrdina, lebo si myslíš o jednej z najlepších hier roku 2009 [x-box 360, PS3]/2010 [PC] že je to odpad?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Kód: Vybrať všetko

No tak si k tomu nedostal ziadne bonusy, ty si nejaky pomalsi nie?
ale na obale je napisane : obsahuje aj dodatocne misie......a......
mas to vobec doma?nesom vobec pomalsi.....
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

ale na obale je napisane : obsahuje aj dodatocne misie......a......
mas to vobec doma?nesom vobec pomalsi.....
ja som to tiez chcel aktivovat cez bonusy a potom som zistil ze tie misie su uz v hre zakomponovane takze nemusis nic aktivovat a mozes ich hrat. pozrel som si video na youtube a zistil som ze uz som ich presiel :D
Gangy
Darca
Darca

Ba-Yo napísal: ale na obale je napisane : obsahuje aj dodatocne misie......a......
Na obale je napisane ze su tam vstavane dva DLC packy ktore sa na konzoli museli dokupovat. Dalsie bonusy su pribalene k zberatelskym ediciam alebo si ich odomknes za body nahrane v Uplay.
Ba-Yo napísal:mas to vobec doma?nesom vobec pomalsi.....
Lol. Nemam slov.
Čmeliak napísal:Neviem ako vy, (sorry že píšem od témy) ale ja si myslím, že grafika v AC1 je lepšia ako v AC2.
Čmeliak napísal:Konecne mi niekto napisal svoj nazor, ja som tu hru poriande nehral.
= imbecil
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Gangy ako toto bolo vyslovene no brain z tvojej strany .. kazdy ma pravo na svoj nazor a nie sa hned titulovat.. tiez zadries riadne kraviny a nenadavame ti
Gangy
Darca
Darca

Sphinx napísal:Gangy ako toto bolo vyslovene no brain z tvojej strany .. kazdy ma pravo na svoj nazor a nie sa hned titulovat.. tiez zadries riadne kraviny a nenadavame ti
No brain je prist diskutovat o hre ktoru som nehral a potom sa hrat na zraneneho a urazeneho ked ta niekdo zotrie. A o jeho ostatnych prispevkoch dostatocne svedci jeho karma.
Gangy
Darca
Darca

Čmeliak napísal:
Tu karmu ste mi dali vy 2 co ma "zotierate".. Ja sa necitim zraneny.. Taky chudaci ako si ty ma vobec nezauimaju... Chcel som nazor inych ludi a nie odborne slova ktorym ani nerozumiem alebo nejake trapne urazky od nejakeho debila(tym myslim teba):)
Ty si bol dvoma stvorcekmi v minuse este predtym nez som sa ti ja alebo uplink karmy dotkol, tak sa spamataj. Ty sem pises sracky ze ludom ostava rozum stat a ja som debil? Zaujimava dedukcia. Nakoniec, ze som chudak a debil mi ale mozes povedat aj osobne ked si zo Ziaru, ci mas prilis vela prace s hranim Wowka? Nevadi Majko, ja si na teba cas najdem kedykolvek.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

A teraz pre zmenu k teme:

Kedze dost novych hier je vyhypovanych az k plutu, a stoja za par drobnych, chcel by som jednoznacnu odpoved niekoho, kto hru dohral, ci sa opati zaplatit tu sumu za hru. Vrati sa mi to v podobe zabavy alebo nadavania ze aka kravina zase uzrela svetlo sveta ? Staci odpoved ano alebo nie.
Gangy
Darca
Darca

Urcite ano. Mne AC seria sadla dokonale uz od prveho dielu takze nelutujem ani cent, ale som presvedceny ze aj keby to hral niekdo kto o podobne tituly inak nema ani najmensi zaujem, AC2 by unho dopadol minimalne ako vyssi priemer. Urcite si ale pred kupou zahraj najprv jednotku, to je nutnost.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

viem, ze je to OT, ale ako do certa ma fungovat tak ubisoftova ochrana: nainstaloval som demo Settlers 7, ale nespusti sa, lebo mu nieco vadi na pripojeni. pritom som stale pripojeny cez kabel, stahovanie bezi, len ubisoft prska.
mam firewall od windowsu, pri instalacii dema som povolil nastavit ju...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak po precitani tvojho prispevku sa chystam stiahnut to demo kedze sa chystam do zakupenia SC:Conviction aaa aby som mal na koniec take problemy s tou ochranou ze sa jej cosi na mojom nete nezapaci a ja si nezahram tak to nie uff :nono:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.. cela tema zasvinena otazkami okolo cracknutej hry, pricom XY krat sa spominalo, ze povaha ochrany ti tak skoro nedovoli hru hrat nacierno, ak niekedy vobec (bodaj by nikdy). Verim, ze este dalsich 20 stran okolo tejto ochrany tu pribudne, aby sme aj po sty krat mohli opakovat, ze hru nacierno nie je mozne hrat. Aj ked rozbehas tie dva sejvy, tak si zahras len po najblizsiu misiu, a zase si skoncil.

Ako sorry, ale argumentovat zufalost nad nemoznostou hratia piratskej verzie, za ktoru si nedal cent, slovami ako "rad by som si to zahral"... Aj ja by som si to rad zahral, no nekupil som, tak nehram.

A to bud este vdacny, ze som ti to takto maximalne slusne napisal ja. Ked si to precita taky gangy, tak dostane tusim basu za vyjadrovanie :D ...

Nemas zac.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Každý kto tu bude písať ohľadom AC2 pirátskej verzie si vyslúži basu. Ide to dosť na nervy. Sťahujte Béčkové veci koľko len chcete, ale Áčkové tituly by ste mohli naozaj kúpiť, aby tá firma mala za čo spraviť pokračovanie. Ináč sa vyserú na PC úplne a bude to už vychádzať len na po*raté konzoly a grafiku, fyziku, možnosti a kvalitu hier budeme mať najbližších 5 rokov na úrovni DX9 a havoc enginu...
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Kedze ste mi povedali, ze Neocube je hlupost rozhodol som sa investovat do tejto hry. No ale tu nastava ten problem, ze niektorym blbne uplay co som si cital a jak teda zistim ze uplay neblbne aj mne ked AC2 demo neexistuje alebo som ho nenasiel :).
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

si stiahni demo Settlers 7 tam je uplay tiez :)
Napísať odpoveď