Assassin's Creed 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Assassin's Creed 2

Príspevok od používateľa uplink »

meffisto napísal:no aby sme neboli offtopic ;)

Uvazujem o kupe AC2
Neviem sa ale rozhodnut na com to hrat PS3 alebo PC ?
Co mi ponukne lepsi herny zazitok podla vas ?
jasné že PC. Grafika, efekty, prídavný content a ovládanie. Mám aj PS3 aj xbox 360, hral som to na nich, PC vedie na plnej čiare. Pre mňa v podstate vedie PC kvôli antialiasingu, je to úplne o inom ako bez neho...

...ale to je len môj osobný názor, mimo God of War like hier by som hral všetko najradšej na PC :)...
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Mam otazku vcera som si objednal AC2 cez progamingshop. No a moj problem je taky, ze do emailu mi poslali text, ze mi kurier zavola, ze kedy moze prist. No a ja som vtedy spal ked volal a nezdvihol som. Ked som si to po polhodine vsimol som volal naspat a on nebral.
Takze moja otazka znie aj ked som mu nezdvihol pride k nam do panelaku zazvonit ci sme doma o hocijakom case? A kebyze nahodou nejsom kam da ten balik?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pokial si mu nevolal o deviatej v noci tak nechapem preco nedvihal, skusal si viackrat? Este by to mal skusit na druhy den a ak sa mu s tebou ani tak nepodrai nadviazat kontakt tak si budes moct svoju zasielku vyzdvihnut u nich v depe.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

so screenamy som narazal na to ze kazdeho doje***..
vsadebol patri napriklad na rozsiahlu kritiku recenzie .+ nie ze by si napisal kruh ty napises radsj O = 2.p.r preto to "pomenovanie" je to take povysovanie sa nad niekym co neovlada terminus technikus tak ako ty.i ked mal si aj ty pravdu co sa toho tyka . ale ide o princip ze sa to da napisat aj kulturnejsie
oxcgn<--sector prebral a prelozil cize je to v podstate to iste.. US firma vyskum na US trhu .. najvacsi pirati su madari,rusi,cina co sa tyka EU/Azie.. a aj tak to nie je pravda najviac kradnu politici a este sa tym aj chvalia :P..
ak budes este reagovat posli radsej ss nechcem to tu zasierat nezhodami v nazoroch resp uhloch pohladu na vec..(nema to nic spolocne s tym ze nechcem zverejnovat alebo co ale tak potom by mala byt samostatna tema na to a nie pisat to tu)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ziadna rozsiahla kritika recenzie sa nekonala, len som mu vypisal vyznamove chyby ktore by si mal opravit (a ktore tam skutocne boli/su), nakoniec kazdy si to moze ist na sector precitat ci nie?

Ale ako chces, skoncime. Som rad ze si si uvedomil ze pokial nedokazes svoje vyjadrenia obhajit tak treba vyvesit bielu vlajku a nie sa tu dalej zhadzovat. Chvalabohu.
Laster
Light Professional
Light Professional

Gangy napísal:Pokial si mu nevolal o deviatej v noci tak nechapem preco nedvihal, skusal si viackrat? Este by to mal skusit na druhy den a ak sa mu s tebou ani tak nepodrai nadviazat kontakt tak si budes moct svoju zasielku vyzdvihnut u nich v depe.
No on mi volal o 11 rano. Na 90% by to mal byt kurier. A ano volal som mu viackrat raz ma obsadene a raz nezdviha.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sphinx - Gangy: toto si dorieste cez SS. Sphinx: bud rad, ze tu existuje aspon nejaka "podpora" pre warez, pretoze v pravidlach je zakazane aj to, ale obcas to tolerujeme (hlavne ked sa v nejakej teme rozbehne tema cracku na niekolkych stranach a nestihame to mazat). Skus si pozriet temu o TF2, tam je niekto s warez verziou hry ihned odmietnuty :)
S Gangym tu vynimocne suhlasim, ked crack nie je, tak ho nevytahujte na kazdej druhej strane, ked bude, tak bude, ked nebude, tak nebude a ked budete chciet hrat, tak si musite hru kupit.
Dalsi spam budem mazat.
Laster
Light Professional
Light Professional

Vcera mi prisla tato hra tak som ju nainstaloval. A dneska som su ju isiel zahrat hram bez prestavky po toho typka co mi zabil (........) a tak som ho zabil s tou dikou. Vypnem hru idem sa najest. Potom pustim hru a mam SAVE kde som utekal s tou babou.
Vsak ono mi to ma automaticky ukladat nie? Tak DPC preco mi to neulozilo. :x
Tak sa pytam KDE JE PROBLEM?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

:smt044
vydýchaj sa.
Ukladá to checkpoint. Už dosť dlhú dobu sú hry kde ti ukladá checkpoint a nie presne tú situáciu v ktorej stisneš save...
Laster
Light Professional
Light Professional

Ja chapem jak to uklada, ale lekoklatik asi si ma zle pochopil lebo mne to neulozilo nic :). Na druhy krat uz mi to ulozilo to miesto kde som skoncil. A inac hra je fakt perfektna odporucam kupit.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no tak to bol asi problem v uplayi, aj ked mne napisalo, ze sa nepodarilo ulozit save na server, a ze pri nasledujucom spusteni sa ulozia...ja som s tym nemal problem
janci.p
Expert
Expert

Príspevok od používateľa janci.p »

tak co myslite, podari sa im prelomit ochranu, ci nie?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Dúfam že nie. :wink:
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

dufat mozes kolko len chces :D ale ak sa ludia na scene nedohodnu ze toto proste necrackneme tak skor ci neskor sa im to podari prelomit... napriek tomu ze som pirat a kupenych hier mam fakt minimum si myslim ze kazda hra si zasluzi aby bola kupena, zial ja som chudobny student ktory zatial nepracuje a prachy od rodicov mi stacia akurat tak na intrak, takze zatial budem cakat pekne na crack
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

toto je blbost vyhovarat sa na to ze si studak ked to chces najdes brigadu a mas to .. a netvrd ze keby si veeelmi chcel nic by si nenasiel..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

na chlast sa urcite najdu peniaze :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

rochedo - presne tak. Študáci sa stále vyhovárajú na neskonalé pi*oviny, ale o*ebať každý piatok v podniku 30 éčiek vedia, tak isto na cigy [3-5 e/krabička] a podobné voloviny. Bárskedy má študák auto, nejaký šunt do ktorého vráža prachy a potom napíše nebotyčnú peachovinu že nemá peniažky na hru. Česť výnimkám, ktoré su na tom naozaj tak zle, že si tú jednu hru za mesiac dovoliť proste nemôžu. Ako už keby ľudia obetovali len 30-50 eur mesačne na jednu hru a dve stiahli na čierno [viac ani náhodou bežný človek nezvláda prejisť ak hrá 2-3 hodinky denne] tak sa nič nedeje...

...život je otázkou priorít, niekto vráža prachy do hier, niekto do pečene.
vladko3007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vladko3007 »

Caute chcem sa spytat ci musim bit stale pripojený na net
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ano musis bYt stale pipojeny
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ako jednu hru mesacne si kolkokrat ani ja nedovolim a to uz som zarobkovo cinny :D Nastastie v tej spleti sprostosti vychadza len veeelmi zriedkavo nieco co stoji za rec, zrovna posledny kvartal bol preplneny, ale zase pol roka nic :)
Napísať odpoveď