Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
no a ide to, ci nie? ako mam vyskusat ci mi S7 pojde na mojom HW, ci sa mi to bude pacit, ked sa ani demo nepusti 
Kde to zozeniem za najlacnejsi peniaz? najlepsie zo slovenska
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
z Pro Gaming Shopu to mas za 32,99 e + 3.99 e kurier (37 e)
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2010, 6:16)
mam problem s touto rozhladnou v benatkach :
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2010, 6:16)
mam problem s touto rozhladnou v benatkach :
Kód: Vybrať všetko
http://img510.imageshack.us/i/42912740.png/-
miricleboy
Expert
ta sa da dosiahnut iba vyskokom s prichytenim a ten ta nauci ta zlodejka ktoru postrelia lukostrelci. cize ak si tu pasaz este nepresiel tak sa tam nedostanesmam problem s touto rozhladnou v benatkach :
-
uplink
VIP
Dokončené, bombastická hra 10/10
70hrs playtime [trochu som zbieral bonusy a pod
]
Som si tuto hru akurat objednal tak dufam, ze ma ta hra nesklame. Zajtra by mal prist kurier s hrou.
-
2janci2
Medium Professional
dufam, ze nie ! jednoznacne tuto hru treba mat original doma... ozaj skvela hra, jedine, co sa mi nepacilo bolo to, ze hra predvidala co budem robit ja...napr. save bol z miesta kde som vobec nebol
ale inac davam tejto hre 95 % ... jedna z najlepsich hier
uz sa tesim aky karma shitstorm dostanem ale aj tak to napisem...
Dobre spravil ubisfot, dal vsetkym popapuli a podla mna je to spravne... keby to boli vase prachy tak vam tiez vadi ze mate polovicne zisky oproti tym co by ste mohli mat... a zas take strasne drahe tie hry teraz niesu..
Paci sa mi ten princip, ze sa rozhodli, ze proste tu hru necracknu a zatial sa im to dari...
Dobre spravil ubisfot, dal vsetkym popapuli a podla mna je to spravne... keby to boli vase prachy tak vam tiez vadi ze mate polovicne zisky oproti tym co by ste mohli mat... a zas take strasne drahe tie hry teraz niesu..
Paci sa mi ten princip, ze sa rozhodli, ze proste tu hru necracknu a zatial sa im to dari...
-
Royalflush
Guru wannabe
Len nech za to pekne ľudia platia (aj ja mám na pláne), nech spravia ďaľšie pokračovanie tejto famóznej hry. 
Inak AC1 ma mrte bavilo, takže keď vravíte, že dvojka je omnoho lepšia, tak na tom budem asi závislí.
//Edit: Uplink: K- som ti dal za to, že si nadával na konzoly, čo fakt nemám rád.
Inak AC1 ma mrte bavilo, takže keď vravíte, že dvojka je omnoho lepšia, tak na tom budem asi závislí.
//Edit: Uplink: K- som ti dal za to, že si nadával na konzoly, čo fakt nemám rád.
-
uplink
VIP
Royal hlavne že si mi hodil K- keď som písal nech sa tu nepíše o cracknutej hre
...

hra Ti poskytne mnoho hodín zábavy, neviem za koľko si ju zohnal [tipujem tak 28-32 eur], ja som kúpil white edition a neľutujem že stála 60, aj keby stála 100, bolo by to hodné.Laster napísal:Som si tuto hru akurat objednal tak dufam, ze ma ta hra nesklame. Zajtra by mal prist kurier s hrou.
sedí vec, je to jedna z mála hier, ktoré si to zaslúžia, neviem sa dočkať tretieho dielu2janci2 napísal:dufam, ze nie ! jednoznacne tuto hru treba mat original doma... ozaj skvela hra, jedine, co sa mi nepacilo bolo to, ze hra predvidala co budem robit ja...napr. save bol z miesta kde som vobec nebolale inac davam tejto hre 95 % ... jedna z najlepsich hier
Royalflush - nerad by som tuto diskusiu zvrtol inym smerom, ale neodpustim si jednu poznamku - PC hraci nadavaju na konzole pravom. Je pochopitelne, ze ked sa hra robi na 5 rokov staru konzolu, tak jej port na PC verziu nebude ktovieako technologicky vyspely. Nehovoriac o totalnom skonzoloidneni rozhrania/ovladania u mnozstva titulov. Je ale zaroven pravdou, ze vo velkej miere si za toto mozu PC hraci sami - s takou mierou piratstva sa ani nedivim, ked vyvojari nemaju ani snahu spravit nieco viac, nieco lepsie, nieco exkluzivne iba pre PC.
Jedinou vyhodou zabrzdenia vyvoja je to, ze si vystacim aj s 3 roky starou VGA kartou na stale slusne hranie na pomerne vysokych detailoch - to predtym byval problem aj po pol roku
.
Jedinou vyhodou zabrzdenia vyvoja je to, ze si vystacim aj s 3 roky starou VGA kartou na stale slusne hranie na pomerne vysokych detailoch - to predtym byval problem aj po pol roku
-
Sphinx
Addict
tvrdit ze PC hraci si za to mozu sami je blbost ako voda v kosi... na Xboxe,PS2,PSP,DS,WII sa pierati v rovnakej miere ake na pc by mozno aj viac.. jedine PS3 je ako tak na tom dobre ze si "dokaze" na seba zarobit inak nie.. vyhoda je ze hry rozbehate aj na starych masinach no nevyhodou ostava lenivost tvorcou pri porte , a to konkretne pri tom ako nastavia dane ovladanie resp popis a podobne veci na PC.AC2 som hral na xku a v grafiku oproti pc som neriesil pretoze ked hram z 5-6 metrov na 82" LCD tak to ani nepostrehnem ci je hrana zaoblena s AA 2X alebo 16x .. hra ako taka je vyborna ale na PC by som to nekupil uz koli uplay nakolko byvam na dedne a mam wifi a obcas padne aj na viac ako 30min.. tak by to bolo sialenstvo..
Co to prosim ta trepes za kraviny. V prvom rade si over fakty lebo takto sa tu prezentujes ako k*kot ktory sem vypisuje absolutne nezmysli. Keby si aspon chvilu googli zistil by si ze vacsia miera piratsva nez na pc je uz len na psp (preto vacsina vyvojarov tuto platformu opustila a preto sa budu psp hry distribuovat uz len online), na xboxe je o dost mensia a na ps3 ziadna. To po prve.
Po druhe samozrejme tak ako ostatni co na Uplay vkuse kydaju a vravia ze si hru kvoli nemu nekupia nevies, ze ked Ubisoft vydaval Prinse of Persia, vydal ho bez akejkolvek ochrany a slubil, ze ak zaznamena ze sa kvoli tomu miera piratstva znizi, bude dalej vydavat hry bez ochrany. Samozrejme tak ako teraz aj vtedy boli reci ze "piratim len preto ze tam je ta ochrana" len ubohou vyhovorkou a Prince of Persia sa stahoval tak isto ako cokolvek ine. Takze Ubisoft dal PC zakladni sancu ktoru jej nedal nikdo iny, samozrejme zbytocne.
Preto nikdo nema ani najmensie pravo vraviet ako to Ubisoft prehana a o kolko zakaznikov prichadza, lebo sancu dostali. Preto je to take trapne a ubohe a preto mi to tak strasne lezie na nervy.
Po druhe samozrejme tak ako ostatni co na Uplay vkuse kydaju a vravia ze si hru kvoli nemu nekupia nevies, ze ked Ubisoft vydaval Prinse of Persia, vydal ho bez akejkolvek ochrany a slubil, ze ak zaznamena ze sa kvoli tomu miera piratstva znizi, bude dalej vydavat hry bez ochrany. Samozrejme tak ako teraz aj vtedy boli reci ze "piratim len preto ze tam je ta ochrana" len ubohou vyhovorkou a Prince of Persia sa stahoval tak isto ako cokolvek ine. Takze Ubisoft dal PC zakladni sancu ktoru jej nedal nikdo iny, samozrejme zbytocne.
Preto nikdo nema ani najmensie pravo vraviet ako to Ubisoft prehana a o kolko zakaznikov prichadza, lebo sancu dostali. Preto je to take trapne a ubohe a preto mi to tak strasne lezie na nervy.
-
Sphinx
Addict
jaj . zas sa obracias na nezmysli na Sectore? bullshit.. je to meranie v usa kde xbox je lacnejsi ako posraty liter benzinu u nas.. a tak isto podpora xboxu je extremna v porovnani s nami. mna zas zerie to tvoje ospevovanie originalok .. za to ze si si to kupil ty tak sa ideme vsetci pototo?.. ja mam tak isto originalky ako aj zalozaky podla klavity kupujem hru ktora ozaj stoji za to nie jenake shitty splacaniny ktorym ide o to aby vymackali deb*lkov o prachy.. ja nehovorim ze ubi to prehana ale je to chore vynucovat si pripojenie 24/7 .. stacilo by cekovanie tak ako to ma steam resp pustenie aj v offline mode ked pripojenie nie je dostupne.. tak mi tu prosimta nemoralizuj a nehraj sa na vsevediaceho ako na sectore kde ta zotieraju pomerne slusne.. miera piratstva sa neznizi nikdy! aj keby hry stali 1-2€ vzdy!! sa najde niekto kto si to stiahne ci uz z presvedcenia alebo nejakej inej pohnutky..takze taketo ubohe chytanie sa slamy je blbost
Co? 1. Co s tym ma sector 2. "zas"?Sphinx napísal:jaj . zas sa obracias na nezmysli na Sectore?
Toto ma byt vtip? Kde ja ospevujem originalky? Prave ja som sa vacsinou do tem pisal nech sa majitelia originaliek nevyvysuju nad tych co to stiahli, pohladaj napriklad v teme o MW2. Naopak sam stahujem vsetko do radu, aj ked vacsinu ani len nenainstalujem. Takze opat strielas na slepo a fakt zacinas byt s tymito tvojimi dojmami prezlecenymi za fakty na smiech.Sphinx napísal: mna zas zerie to tvoje ospevovanie originalok .. za to ze si si to kupil ty tak sa ideme vsetci pototo?
Wtf? Kde konkretne, ukazes mi?Sphinx napísal:jtak mi tu prosimta nemoralizuj a nehraj sa na vsevediaceho ako na sectore kde ta zotieraju pomerne slusne..
Nechapem ako mam voci tomuto argumentovat, tebe uz evidentne nejde o AC2 ale o to aby si ma v nejakom divnom kontexte "porazil" pises sem take veci ze fakt nechapem ako mam na to reagovat. Takze by som bol rad keby si svoje predosle vyjadrenia niecim podlozil, inak skutocne neviem ako mam v tejto debate pokracovat. Tiez nerozumiem preco si si to cele zmenil na nejaky konflikt, pokial ta tak strasne dozralo ze som ti napisal ze sa prezentujes ako k*kot, tak prosim. Tvoja volba. Ale nevypisuj sem prosim ta tvoje vymysli a chore fantazie, to nepatri na diskusne forum ale do psychologickej ambulancie.
-
Sphinx
Addict
1.na sector som narazal zkrz ten vysledok o pirateni
2.navazas sa do kazdeho kto spomenie palenku,crack a podobne veci s MW to je vynika
3.urcite idem listovat zas x-y tem kde si prispel.. jednoducho prispevky typu "vsadebol,vsetko vedel, vsetko googlil" .. len aby si inym dokazal ze sa mylia
4.mne nevadi ze si ma tituloval... ja som nenarazal na to ale toto nepari uz do temy o AC2..a tie tvoje argumenty potvrdzujes prvim linkom na google? ide o to ze nestaci precitat jeden nazor/recenziu kazdy ma na to iny pohlad a ako admin by si mal ist prikladom a brat aj ine argumenty a nazory a nie hned vsetkych poslat do pi*e a titulovat ich. ked niekomu vyhovuje konzola viac ako PC tek je to jeho vec a nie ho hned doje****t (len priklad netvrdim ze to robis!)
5.psychologicke vysetrenie nepotrebujem a som si tym isty(kedze to studujem a viem priznaky atd)
6. k ochrane, pirati sa vsetko ci uz audio,video alebo iny material..a zakazy a ochrany su ako afrodiziakum pre cloveka lebo vzdy chce to co mat nemoze.
//uz som cakal kedy pojde karma dole .. neskalmal si
a tu su aj tie tvoje vyjadrenia len tak zbezne co som pozrel .. a tu na fore by sa ich tiez naslo..neviem ci si tym zvysujes ego ked niekoho ponizujes za jeho nazor aj ked je mozno nespravny alebo ako je to..
2.navazas sa do kazdeho kto spomenie palenku,crack a podobne veci s MW to je vynika
3.urcite idem listovat zas x-y tem kde si prispel.. jednoducho prispevky typu "vsadebol,vsetko vedel, vsetko googlil" .. len aby si inym dokazal ze sa mylia
4.mne nevadi ze si ma tituloval... ja som nenarazal na to ale toto nepari uz do temy o AC2..a tie tvoje argumenty potvrdzujes prvim linkom na google? ide o to ze nestaci precitat jeden nazor/recenziu kazdy ma na to iny pohlad a ako admin by si mal ist prikladom a brat aj ine argumenty a nazory a nie hned vsetkych poslat do pi*e a titulovat ich. ked niekomu vyhovuje konzola viac ako PC tek je to jeho vec a nie ho hned doje****t (len priklad netvrdim ze to robis!)
5.psychologicke vysetrenie nepotrebujem a som si tym isty(kedze to studujem a viem priznaky atd)
6. k ochrane, pirati sa vsetko ci uz audio,video alebo iny material..a zakazy a ochrany su ako afrodiziakum pre cloveka lebo vzdy chce to co mat nemoze.
//uz som cakal kedy pojde karma dole .. neskalmal si
a tu su aj tie tvoje vyjadrenia len tak zbezne co som pozrel .. a tu na fore by sa ich tiez naslo..neviem ci si tym zvysujes ego ked niekoho ponizujes za jeho nazor aj ked je mozno nespravny alebo ako je to..
no aby sme neboli offtopic 
Uvazujem o kupe AC2
Neviem sa ale rozhodnut na com to hrat PS3 alebo PC ?
Co mi ponukne lepsi herny zazitok podla vas ?
Uvazujem o kupe AC2
-
lekoklatik
VIP
Sphinx ťahať nejaké súkromné rozhovory je trochu úbohé, nie? : /
Gangy pi**** na všetko. Prezívka sa mu preto úplne hodí. Čo sa týka pirátstva súhlasíms Gangym i keď o PSP netuším. Či sektor či nesektor...
meffisto podľa mňa PS3
Gangy pi**** na všetko. Prezívka sa mu preto úplne hodí. Čo sa týka pirátstva súhlasíms Gangym i keď o PSP netuším. Či sektor či nesektor...
meffisto podľa mňa PS3
Na PC mas v cene hry 2 pridavky, ale aj excelentny Uplay.
Ak odhliadneme od tohoto, tak si vyber podla toho, na com sa ti hra lepsie (klavesnica + mys / gamepad). Vyhoda u PS3 je potom mierne v nastaveni ovladacich prvkov, kedy vies co mas stlacit pre vykonanie tej ktorej akcie (mas to tam napisane), kdezto u PC mas krasne ikonky, pod ktorymi nie je na prvy pohlad jasne, ktorou klavesou ich aktivujes.
Ak odhliadneme od tohoto, tak si vyber podla toho, na com sa ti hra lepsie (klavesnica + mys / gamepad). Vyhoda u PS3 je potom mierne v nastaveni ovladacich prvkov, kedy vies co mas stlacit pre vykonanie tej ktorej akcie (mas to tam napisane), kdezto u PC mas krasne ikonky, pod ktorymi nie je na prvy pohlad jasne, ktorou klavesou ich aktivujes.
1. Nechapem. Bolo to na sectore? Ja som to cital na oxcgn nie na sectore. Tiez si mi neodpovedal, co ma znamenat to "zas", takze stale cakam.
2. Navazam sa do kazdeho kto spomenie crack na AC2 pretoze v teme bolo milionkrat napisane ze crack nieje, takze ma prirodzene serie ked sa kazde dva dni najde nejaky retard ktory sa spyta kde to ma stiahnut. Ide to ze je to tam napisane na snad kazdej strane, nie o to ze ja mam origo tak musia mat vsetci. Si uplne vedla.
3. Na tomto fore je X tem, ked prispejem do 20tich a diskutujem s tym ze o danej problematike nieco viem, som automaticky vsade bol vsetko vie? To myslis vazne?
4. Niesom admin, nemusim ist nikomu prikladom a ani nikdy nepojdem. Konzolistov nedojebavam ale kedze si napisal ze je to len priklad tak to necham tak.
5. Vies, aj hadka sa da viest na urovni. Na urovni urcite nieje ale detinske vymyslanie si nezmyslov, to si mozme rovno pisat kto komu j*be mater a kto ma aky dlhy penis. Je to to iste.
6. Noooo a? Nerozumiem co si tym chcel povedat, je to pravda len neviem kam tym smerujes.
//a ked chces pisat ze som ti dal k- napis aj co som ti tam odkazal
Nechapem ani tymto tvojim screenom, pisal si ze na sectore zo seba robim mudreho a ludia ma tam stieraju. Tieto dva screeny co si sem dal nemaju ani s jednym nic spolocne a uprimne nechapem na co si v nich chcel poukazat.
Takze si to zhrnme, neukazal si mi kde konkretne si vzal ze sa stale odvolavam na sector. Neukazal si mi kde ospevujem originalky a tvarim sa ze ludia by sa mali "pototo" z toho ze som si hru kupil a taktiez si mi neukazal kde sa na sectore hram na mudreho a kde ma tam ludia zotieraju. Takze si si to defacto vsetko vymyslel.
Teraz sa ta spytam, este stale sa necitis ako k*kot?
//Samozrejme pokial nemas komp stavany na to aby si to mohol vymaxovat, v tom pripade ako vravi uplink PC.
2. Navazam sa do kazdeho kto spomenie crack na AC2 pretoze v teme bolo milionkrat napisane ze crack nieje, takze ma prirodzene serie ked sa kazde dva dni najde nejaky retard ktory sa spyta kde to ma stiahnut. Ide to ze je to tam napisane na snad kazdej strane, nie o to ze ja mam origo tak musia mat vsetci. Si uplne vedla.
3. Na tomto fore je X tem, ked prispejem do 20tich a diskutujem s tym ze o danej problematike nieco viem, som automaticky vsade bol vsetko vie? To myslis vazne?
4. Niesom admin, nemusim ist nikomu prikladom a ani nikdy nepojdem. Konzolistov nedojebavam ale kedze si napisal ze je to len priklad tak to necham tak.
5. Vies, aj hadka sa da viest na urovni. Na urovni urcite nieje ale detinske vymyslanie si nezmyslov, to si mozme rovno pisat kto komu j*be mater a kto ma aky dlhy penis. Je to to iste.
6. Noooo a? Nerozumiem co si tym chcel povedat, je to pravda len neviem kam tym smerujes.
//a ked chces pisat ze som ti dal k- napis aj co som ti tam odkazal
Nechapem ani tymto tvojim screenom, pisal si ze na sectore zo seba robim mudreho a ludia ma tam stieraju. Tieto dva screeny co si sem dal nemaju ani s jednym nic spolocne a uprimne nechapem na co si v nich chcel poukazat.
Takze si to zhrnme, neukazal si mi kde konkretne si vzal ze sa stale odvolavam na sector. Neukazal si mi kde ospevujem originalky a tvarim sa ze ludia by sa mali "pototo" z toho ze som si hru kupil a taktiez si mi neukazal kde sa na sectore hram na mudreho a kde ma tam ludia zotieraju. Takze si si to defacto vsetko vymyslel.
Teraz sa ta spytam, este stale sa necitis ako k*kot?
Kedze hra je stavana na konzolu, keby som mal na vyber zvolim si PS3.meffisto napísal:no aby sme neboli offtopic
Uvazujem o kupe AC2
//Samozrejme pokial nemas komp stavany na to aby si to mohol vymaxovat, v tom pripade ako vravi uplink PC.
To niesu sukromne rozhovory ale screeny z diskusie na sectore. Uprimne ale nerozumiem co ma byt podla neho na tych dvoch screenoch take kompromitujuce.lekoklatik napísal:Sphinx ťahať nejaké súkromné rozhovory je trochu úbohé, nie? : /