Assassin's Creed 2
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assassin's Creed 2
ja som mal tento problem nesekne sa ti to sekne sa ti to normalne v hre, musis si tym cim si vyberas cepel to musis kliknut ak nevies co tak stlacaj vsetko mozme ako ja 
-
IamMartinQo
Star
helicos napísal:mám jeden problém s hrou a to že sa mi sekne jedna animačka a dalej to nechce pokračovať.
je to presne tu: je to misia jak idem prví krát za leonardom da vincim ,skúšal som hru aj preinštalovať ale nepomohlo to.
jako do menu sa môžem normálne dostať aj robiť hocijaké nastavenia v hre ale ta animačka nechce dalej pokračovať.
verziu mám samozrejme SKIDROW +patch 1.1
os mám win 7
stretol sa už niekto s týmto problémom?
...stlačením č. 2 nad W/Q sa ti visunie tá čepeľ, 3 sa mi zdá visunieš meč, je to taký malý bug...
dik bolo to jak ste hovorili ,že ma to nepadlo 
Zdravim...mam mensi problem.
Pocas hrania tejto hry mam uplne zlu grafiku: postavy a budovy predomnou su nezretelne skoro ich nie je vidno, popripade sa zlodeji na strechach ktorych si mozem kupit sa objavia az ked pridem k nim (modra znacka na GPS) Ked bezim niekde po luke trava a kvety sa menia len asi 1m okolo mna inak vsade zeleno a nic. Grafiku a detaily mam nastavene na maximum.
Moj PC:
RAM: 4gb DDR3
Procesor: AMD Phenom(tm) II x4 B35 2,90GHz
Graficka: ATI Radeon HD 5700 Series ( pamat 512 MB )
Neviete kde je asi chyba?
Dakujem za odpoved.
Pocas hrania tejto hry mam uplne zlu grafiku: postavy a budovy predomnou su nezretelne skoro ich nie je vidno, popripade sa zlodeji na strechach ktorych si mozem kupit sa objavia az ked pridem k nim (modra znacka na GPS) Ked bezim niekde po luke trava a kvety sa menia len asi 1m okolo mna inak vsade zeleno a nic. Grafiku a detaily mam nastavene na maximum.
Moj PC:
RAM: 4gb DDR3
Procesor: AMD Phenom(tm) II x4 B35 2,90GHz
Graficka: ATI Radeon HD 5700 Series ( pamat 512 MB )
Neviete kde je asi chyba?
Dakujem za odpoved.
Skus preinstalovat DirectX a potom nahodit najnovsie ovladace na grafiku.
Dakujem, nasiel som nejaky DirectX 11, je to funkcne ci len nejaky internetovy fake?...v PC mam DirectX9.crochedo napísal:Skus preinstalovat DirectX a potom nahodit najnovsie ovladace na grafiku.
-
JeffHardyy
Light Professional
pokial máš windows 7 tak DX11 možeš mať
JeffHardyy: keby mal Win7, tak nemoze mat DX9.
assasino: Skus stiahnut toto: http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 6652cd92a3
assasino: Skus stiahnut toto: http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 6652cd92a3
-
miricleboy
Expert
mozno blba otazka ale preco by nemohol mat directx 9 na win7?? ako by inak spustil dx9 hry?rochedo napísal:JeffHardyy: keby mal Win7, tak nemoze mat DX9.
Jednoducho - DX11 je vyssia verzia ktora podporuje instrukcie nizsich verzii.
caute, dokoncil som sekvencie a mam ist do vily za leonardom, ale nechce ma tam pustit rpetoze nemam vsetky kodexy - mam ich 26, lenze beham kade-tade po svete a nikde na mape uz ziadky kodex nemam, ta zena (hlas) mi vravi ze ezio mal urcite mapu sveta a na nej su vyznacene vsetky kodexy, ako sa k nej dostanem? alebo ako najdem umiestnenie vsetkych kodexov?
Myslím, že tie mapy kúpiš v obchodoch ak si to dobre pamätám.
nepotrebuješ kupovať žiadnu mapu, lokácie kodexov sa ti automaticky objavia na hlavnej mape stači poprechadzať všetky mesta a zachvilu to mášCheZteR napísal:caute, dokoncil som sekvencie a mam ist do vily za leonardom, ale nechce ma tam pustit rpetoze nemam vsetky kodexy - mam ich 26, lenze beham kade-tade po svete a nikde na mape uz ziadky kodex nemam, ta zena (hlas) mi vravi ze ezio mal urcite mapu sveta a na nej su vyznacene vsetky kodexy, ako sa k nej dostanem? alebo ako najdem umiestnenie vsetkych kodexov?
fajn čize sa mám prebehnúť po všetkých výhľadoch v každom meste a chýbajúce kodexy sa mi určite na mapke objavia?
-
Ba-Yo
Light Professional
CheZteR : teraz už myslím ,že nemusíš ani na výhľadne chodiť .... len obehaj všetky mestá
Ba-Yo
obehol som toskánsko, florenciu, benátky, forli, aj vilu a ziadnu ikonu kodexu uz na svojej mapke nemám, dokonca som sa bol pozriet aj do hôr
obehol som toskánsko, florenciu, benátky, forli, aj vilu a ziadnu ikonu kodexu uz na svojej mapke nemám, dokonca som sa bol pozriet aj do hôr
a v San Gimignano si bol ?
inak ma už nič nenapada mne sa pekne na mape zobrazovali tie kodexy
inak ma už nič nenapada mne sa pekne na mape zobrazovali tie kodexy
dakujem za rady, nakoniec som presiel výhľady a v kazdom meste som nasiel ešte po 1 kodexe, konecne som hru presiel, koniec bol super, strasne sa tesim na brotherhood 
Caute neexistuje daky trainer na preskocenie misii ? Mam problem s jednou cutscenou, tam kde mam vyskusat novu zbran co opravil leonardo. Ale mne ta cutscena lagne(PC,aj hra nelagnu) a proste nemozem dalej pokracovat 
EDIT: Sorry pozeram ze sa to uz riesilo tak to idem testnut
musis stlacit klávesu na použitie zbrane, ja som to mal Qdej12 napísal:Caute neexistuje daky trainer na preskocenie misii ? Mam problem s jednou cutscenou, tam kde mam vyskusat novu zbran co opravil leonardo. Ale mne ta cutscena lagne(PC,aj hra nelagnu) a proste nemozem dalej pokracovat