Prave som to dohral.. Mind=blown na konci
Assassin's Creed 2
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assassin's Creed 2
Mne to tak nefungovalo, stlacil som Ľ(2) a uz to islo dalej...
-
aviceN
Guru
pockaj na brotherhood, to bude epic mind blown 
-
Nadeo
Guru wannabe
AC 1 a 2 som nekupil, ale je to taka peckova hra, ze brotherhood si proste kupit musim.. ked vyjde na PC 
Pocuvajte potreboval by som pomoct s Assassins creed 2 origo cd vsetko ale zapol som hru normalne zacalo nacitavat naskocila taka tabulka ta tam som sa mal zaregistrovat vsetko som popisal a pitalo cod dal som a je uz pouziti a to sa neda neoko obist ked nekcem hrat online??
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kúpil si z bazáru? Obísť sa to dá jedine crackom alebo kúpením druhej hry. Ak si to kúpil v normálnom obchode chod to reklamovať. Ak si sa už registroval prihlás sa so starými údajmi. A inak online to hrať nejde.
a ha prave ze som to nekupil z bazaru ja to mam od kamosa a da sa to obyst crackom? aby som hned normalne hral ?
Pouzity kod znamena, ze kod uz bol pouzity. Necakane.
Kamaratovi hru vrat s tym, ze instalacka bola fajn, ale ci by ti radsej neposkytol prihlasovacie udaje do Ubi Play, nech si aj zahras.
Kamaratovi hru vrat s tym, ze instalacka bola fajn, ale ci by ti radsej neposkytol prihlasovacie udaje do Ubi Play, nech si aj zahras.
jj ale ci sa to ubi prihlasovanie neda obyst?
-
lekoklatik
VIP
To ti my už nepovieme.
Nezaoberáme sa warezom.
googluj.
//tak vidíš. Ostáva ti už teda vytiahnuť z tata z mama 40 EUR a hurá na AC2
Nezaoberáme sa warezom.
googluj.
//tak vidíš. Ostáva ti už teda vytiahnuť z tata z mama 40 EUR a hurá na AC2
zatial nic take ze sa to da obyst crackom
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2011, 17:02)
zase pred 3 mesiacmy som si kupil BFBC 
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2011, 17:02)
ty si radsej kup slovensku gramatiku a zaregistruj sa do skoly miesto hrania ...
caute vsetci, pocuvajte mam stiahnuty AC2, a raz som ho uz aj mal, len teraz davam na novy windows... ide o to, ze na Ac2 som sa predtym trapil asi tyzden s crackom a potom mi dakto povedal ze us vysiel skidrow crack... ta som prosten dal a tak... hral som. ale teraz.. nepametam si ako som to zrobil : cize mam nainstalovat hru, normalne je cracknut tymi 2subormi(ac2 game a ac2) a ubisoft launcherom, a potom skydrow skopirovat do tej zlozky s cracky, regnut sa na launcher: ALE!! aky je ten product key? predtym si este pametam ze som sa asi ani neregoval iba som napisal sprostosti napr.: meno: dwdwdw : heslo : dwdwdw125, a potom product key dawdwdadasdehfu. a islo mi to... ale teraz som ani neskusal nic co som predtym pisal.. pls poradte ako to mam urobit stymi cracky.. vopred dakujem za kazdu radu
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 15:18)
uz mi to ide
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 15:18)
uz mi to ide
-
miricleboy
Expert
Tak Brotherhood uz mam predobjednany. Skoda ze ceska verzia vychadza az 26.3. Som nedockavy a tak bude 16.2. anglicka 
// asi mas pravdu. na progamingu bol taky datum ale na ostatnych strankach je 22.2. Aj tak je to o mesiac skor ako CZE
// asi mas pravdu. na progamingu bol taky datum ale na ostatnych strankach je 22.2. Aj tak je to o mesiac skor ako CZE
nezda sa mi ze anglicka verzia vide toho 16.2 ...miricleboy napísal:Tak Brotherhood uz mam predobjednany. Skoda ze ceska verzia vychadza az 26.3. Som nedockavy a tak bude 16.2. anglicka
Zdravim, nemoze mi niekto pomoct s tou instalaciou? Mam hru od kamosa i z navodom jak to spustit treba tam nainstalovat nejaky patch sa mi vidi a potom skopirovat isty subor ktory je zbaleny a zaheslovany a heslo nevie ani kamos tak by som sa chcel spytat ci nestiahnem niekde inde tie subory a ine veci co potrebujem k spsteniu hry.
warez verziu budes musiet konzultovat s navodom a kamaratom, tu sa nim nezaoberame. Jednym som si ale isty, s originalkou neboli ziadne potiaze 
-
IronMaiden26
Novice
Prosím vás mohli by ste mi poradiť keď dokončím celú hru teda som už vonku z animusu a idú titulky, tak či sa dá ešte nejako vrátiť spať do animusu resp. nahrať späť nejakú misiu. (nepozbieral som všetky feathers ako som chcel )... dík 
-
JeffHardyy
Light Professional
myslím že do hry sa dá vratiť ešte ako free roam...ale misie nie
-
IronMaiden26
Novice
A ako sa tam vrátim do toho free roam-u ?JeffHardyy napísal:myslím že do hry sa dá vratiť ešte ako free roam...ale misie nie
-
JeffHardyy
Light Professional
praveže sa už nepametám kedže som to prešiel dávnejšie...ale viem že som si mohol po príbehu pozbierať pierka a podobne veci