vytvorené, prosim pokracovat tam ,
Tvoj návrh na dalsieho aktivneho clena vítame
loterie-kolektivne-tipovanie-t204908.html
Autoeditácia príspevku po 1 deň 19 hod 32 min 33 sek:
ahojte, chystate sa dnes ist volit?
Pôjdem. Naše mestečko je ako nejaká monarchia, kde zastupiteľstvo ovládajú 3-4 rodiny a dedia politické stoličky. Korupcia cez mŕtvoly. Mesto predáva pozemky za smiešne sumy. Následne od 3. osôb tieto pozemky kúpia synovia primátora a primátorova firma tam stavia. A to sa bavíme o mestečku, kde primátor legálne zarába viac ako prezidentka SR.
Ja sám sa pokladám aj za Senčana aj za Bratislavčana. Narodil som sa oproti Modrému Kostolíku, študoval som v BA, pracujem v BA, na cintoríne v Senci nemám nikoho. Ale v noci žijem v Senci.
toto je taky dennik n brainlet take. Adam je v prvom rade velmi schopny ITckar a moze v sukromnej sfere zarabat x nasobok toho, co vo VUC ci EP. S tou smrtou jeho otca to tiez nie je take jednoduche ako sa ti zda, ale to snad eventualne vyplava na povrch. V ziadnom pripade sa nejedna o parazitovanie, je to skorej prirodzeny dosledok toho, ze mal pristup k uplne inym informaciam ako bezny clovek a po tom kolotoci co sa dial od smrti jeho otca kde na jeho hrobe tancovali strany napriec celym politickym spektrom ma jednak aky taky prehlad o slovenskej politike a zaroven aj drive presadzovat svoje vizie. Je to clovek co si dokaze nakreslit vlastne PCB, vytvorit distribuovany system a vsetko medzi tym. Mimo toho zabrda aj do takych veci ako je pestovanie rastlin za pomoci nadbytocnej vody a tepla ci montuje bezpecnostne systemy a sietove prvky. Urcite to nie je povolanim syn.M142 napísal: 29 okt 2022, 15:53 na kandidatke ma dostal lucanskeho syn, povolanim asistent europoslanca. niektori ludia nemaju hanby, jeho otec zomrel aby si mohol uzivat nakradnuty majetok, ale aj tak este ide parazitovat na jeho smrti.