Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa gogo956 »

javatar
vytvorené, prosim pokracovat tam ,
Tvoj návrh na dalsieho aktivneho clena vítame :)
loterie-kolektivne-tipovanie-t204908.html

Autoeditácia príspevku po 1 deň 19 hod 32 min 33 sek:
ahojte, chystate sa dnes ist volit? :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Samozrejme. O to viac ked zmena by znamenala zhorsenie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

prave sa chystam, budem Drobu, Vala, Chrena /Ruzinov/ :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Taktiež. Nie je mi fuk, v čom budeme žiť.
wladas
Redeemer
Redeemer

Ako je to zo zastupitelstami? Pri kazdom si ich tiez volime? Cize mesto, mestska cast, zupa
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

gogo956 napísal: 29 okt 2022, 8:48 ahojte, chystate sa dnes ist volit? :)
Pôjdem. Naše mestečko je ako nejaká monarchia, kde zastupiteľstvo ovládajú 3-4 rodiny a dedia politické stoličky. Korupcia cez mŕtvoly. Mesto predáva pozemky za smiešne sumy. Následne od 3. osôb tieto pozemky kúpia synovia primátora a primátorova firma tam stavia. A to sa bavíme o mestečku, kde primátor legálne zarába viac ako prezidentka SR.

Minulé voľby boli títo ľudia v šoku, keď 45% z nich ľudia vyvolili a mali len tesnú väčšinu. Senec za posledných pár rokov narástol z 15,000 na 25,000 obyvateľov. Predpokladám, že teraz sa to už podarí a tie naše "kráľovské" rodiny pošleme úplne do prdele. A Maďari budú mať hlavu v smútku.

Kampaň bola zaujímavá.

Počas celoplošného testovania u nás čakali ľudia 6 hodín v radoch, zatiaľ čo v dedinách v okolí to bolo na 15 minút max. Náš tiktok primátor schytal riadny náklad a následne sa vtedy úplne opustil. Vulgárne nadával ľuďom na FB a písal, že však budú za 2 roky voľby a on už na to všetko sere, že máme kandidovať my. Samozrejme že dnes zase kandiduje. A ešte sa ľuďom vyhrážal trestnými oznámeniami, keď sme mu pod platenú politickú reklamu dávali screenshoty jeho vlastných (už zmazaných) komentárov a statusov. :D

Maďarská poslankyňa, ktorá stála za predajom verejnej zelene v centre mesta mafiánom po ktorých stále polícia pátra na nás tiež podáva trestné oznámenia za videozáznam zo zastupiteľstva, kde ona tento predaj schvaľuje, obhahuje a ešte sa arogantne vysmieva a uráža ľudí, čo boli proti.

Utvorila sa silná alternatíva v podobe Progresívneho Slovenska. Miestne osobnosti a odborníci. A FB zasratí dezolátmi. Lenže sme malé mestečko a svojich dezolátov si poznáme. "Učiteľke roka" ktorá kandiduje za PS, človek píše, že je pedofilka lebo v PS sú všetci pedofili. Pozriem sa, kto jej to píše a vidím, že to je švagor mojej kamarátky. Človek, ktorého moja kamarátka (jeho švagrová) zbiera ráno z ulice posratého a dogrcaného a šije mu hlavu. Človek, ktorý má 50 rokov a žije u mamičky dôchodkyne, ktorá ho živí z dôchodku. Na FB má samozrejme slovenskú vlajočku a zdieľa všetko o protestoch "slovensko na 1. mieste" a pod...pritom ani poriadne nevie po slovensky, lebo je Maďar. :D

Takže dnes na primátora vyberáme z týchto možností:
1. Súčasný tiktok primátor, bývala pravá ruka primátora developera.
2. Syn primátora developera.
3. Neznáma pani o ktorej som sa z jej predvolebného letáku dozvedel iba to, že je rodená Senčanka (nikto nie je Senčan, lebo nemáme a nemali sme tu pôrodnicu).
4. Človek z PS.

Na poslancov vyberáme zo zaujímavých postavičiek:
- gej komunista, ktorý je za tradičné kresťanské hodnoty :D :D bol taký magor, že ho Danko vyhodil aj z SNS... :D
- včera som si našiel v schránke obálku s neoznačeným listom...celá A4 nejakého chalana, ktorý mi píše o tom, ako sa pestujú kaktusy a že chce v sadení kaktusov pokračovať ako poslanec :D povedal mu niekto, že nie sme mesto v púšti? :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Kedysi sa rodilo doma :-P

V Trenčíne to mame vtipné, kandiduje Rybnicek a Micega, Rybnicek si je taky istý zvolením, že snáď ani nemá billboardy, spam do schránok, nič
Najvyšší čas ho vymeniť po 12 rokoch, aj keby bol dokonalý, čo určite nie je, tak treba novú krv a preriediť vytvorené skupinky, je veľa neofiko informácií ako vyťahujú z mestských firiem peniaze za "služby" cez spriatelené spoločnosti
wladas
Redeemer
Redeemer

Senec? Preco som si myslel ze si blavak?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

wladas napísal: 29 okt 2022, 10:07 Senec? Preco som si myslel ze si blavak?
Ja sám sa pokladám aj za Senčana aj za Bratislavčana. Narodil som sa oproti Modrému Kostolíku, študoval som v BA, pracujem v BA, na cintoríne v Senci nemám nikoho. Ale v noci žijem v Senci. :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Ha! Cize si viac blavak nez Sencan :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

vela ludi ktori ziju v Senci sa narodili a prezili vacsinu zivota v Ba. Senec je uz v podstate predmieste Ba. :)
Odvolene, Ružinov, vela ludi, čakalo sa pomerne dlho v radoch :) Organizácia ináč bola urobená skvelo, nie su namietky.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Som zvedavy ako to dopadne v rodnej vieske. Pani starostka uz bola dvakrat bez podpory strany, no teraz ma proti sebe kandidatku, s ktorou sa bol bozkavat Pelle a pozehnali to pan farar (to uz nikto nic negarantuje); smeracka a kss-sak. Za miestnu cast uz ale dlhe dekady nemame kandidata na poslanca, no aj ked bol, bol na smiech, takze priamu zmenu aj tak nemozno cakat.
Zaujimave bude, ci ostane na zupe priezvisko, alebo to opat ovladne daky magor a zrusi vsetko co sa ludia z mojej generacie snazili za posledne obdobie a s podporou zupy vytvorit a vybudovat.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Prečo majú prakticky všetci jednoduchí (nie len dezoláti) na titulke napríklad FB svoje deti, vnúčatá?
Je to vrchol toho, čo v živote dokázali?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Potom su este ti, ktori maju fotky motoriek a motorkarov stiahnute z internetu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nzabudajte na Ruske a Slovenske vlajocky, ci meno v azbuke.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mnohe tie konta su len fiktivne a spravuju ich pro-kremelske trolie farmy. Obrazky deti maju navodit atmosferu sympatie. Je to sposob podvedomej manipulacie.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

uz som volil, byvam na dedine, takze sa ma vsetky tie zaujimave boje o miesto primatora netykaju :D do vuc som volil len poslancov, lebo na zupana v ziline nekandidoval nikto poriadny, prakticky je mi jedno, ci tam bude jurinova alebo janckulik, ktory pri nej posledne roky sedel. o poslancoch pisat nejdem, to vam nic nebude hovorit, ale na kandidatke ma dostal lucanskeho syn, povolanim asistent europoslanca. niektori ludia nemaju hanby, jeho otec zomrel aby si mohol uzivat nakradnuty majetok, ale aj tak este ide parazitovat na jeho smrti.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Odvolene. Som rad, ze som sa vopred pripravil.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

M142 napísal: 29 okt 2022, 15:53 na kandidatke ma dostal lucanskeho syn, povolanim asistent europoslanca. niektori ludia nemaju hanby, jeho otec zomrel aby si mohol uzivat nakradnuty majetok, ale aj tak este ide parazitovat na jeho smrti.
toto je taky dennik n brainlet take. Adam je v prvom rade velmi schopny ITckar a moze v sukromnej sfere zarabat x nasobok toho, co vo VUC ci EP. S tou smrtou jeho otca to tiez nie je take jednoduche ako sa ti zda, ale to snad eventualne vyplava na povrch. V ziadnom pripade sa nejedna o parazitovanie, je to skorej prirodzeny dosledok toho, ze mal pristup k uplne inym informaciam ako bezny clovek a po tom kolotoci co sa dial od smrti jeho otca kde na jeho hrobe tancovali strany napriec celym politickym spektrom ma jednak aky taky prehlad o slovenskej politike a zaroven aj drive presadzovat svoje vizie. Je to clovek co si dokaze nakreslit vlastne PCB, vytvorit distribuovany system a vsetko medzi tym. Mimo toho zabrda aj do takych veci ako je pestovanie rastlin za pomoci nadbytocnej vody a tepla ci montuje bezpecnostne systemy a sietove prvky. Urcite to nie je povolanim syn.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked som dnes vo volbach pozrel zoznam do VUC, tak som bol zaskoceny kolko ich tam bolo. Pekne som to vzal od konci abecedy, aby som ich 8 zakruzkoval a ostala mi este tretina mien, ale ziadny kruzok. Ale aj tak som rad, ze som dal najma ludi, ktori nesedia na troch stolickach alebo takych, ktori by mohli mat prinos pre mesto.

Pri tom zozname do VUC som pochopil, ze preco su dochodcovia za plentou 5 minut - vsak oni si to citali cele ako keby mali doma noviny na stole.
Napísať odpoveď