Loto je ale o 50% lacnejšie ako Eurojackpot. Plus v Lote sú 2. ťahy, tak to je ako keby si mal 2 tickety za cenu 1.
Raz som v lote5z35 uhádol 4 čísla z 5. Kamoš povedal, že už nikdy nič nevyhrám a nemusím podávať. A hneď v ďalšom žrebovaní som zase úhádol 4 čísla z 5.

(200€ + 300€)
Ale je pravda, že by tie výhry mali upraviť. Kedysi keď bolo v loto5z35 takých 80,000€ tak som si vravel, že to by bolo na byt a 500,000€ z lota bolo už strašne veľa penazí, že by som mohol kúpiť byt aj bratovi aj sebe, autá kamošom a ešte by mi aj hodne ostalo.

Pri tých dnešných cenách nehnuteľností by som musel výhru zatajiť aj pred rodinou a kamošmi
Celkovo na tieto veci mám celkom šťastie a každý rok niečo nájdem. Tento rok zatiaľ tie falošné prachy

Osud je vrtkavý a Bohovia sa z nás smejú

Alebo som bol na obede v Eurovei a na záchode v kabínke som našiel peňaženku. Pozriem sa a to bola peňaženka môjho spolužiaka, s ktorým som mal mať o 2 hodiny seminár.

Mu v triede vravím, či mu nechýba peňaženka a on že nie.

Potom zistil, že ju nemá a smial sa že som profi vreckár. Zbledol keď som mu povedal, kde presne som ju našiel a uvedomil si aké mal šťastie...
Ale moja najväčšia "výhra" bola asi keď som dobrovoľne sám od seba zostal v práci asi o 4 hodiny dlhšie a okolo 23hod som išiel z Petržalky domov. A na zástavke som našiel na malinký štvorček poskladané niečo, čo vyzeralo ako 50ka. Tak som to len nenápadne strčil do vrecka aj keď širokoďaleko nebolo nikoho. Hanbil som sa pozrieť. Až doma som sa mrkol, že čo to je. A na moje prekvapenie to nebola poskladaná 1 bankovka. Jedna, druhá, tretia 50ka...až to bolo spolu 500€.

Aj som rozmýšlal, že to pôjdem ohlásiť, ale potom mi napadlo, že to asi nebude dôchodok nejakej babičky, ale skôr niekto išiel nakupovať drogy a stratil to.
Bonus: Na Valentína večer som pri tej istej zastávke v Petržalke v tráve našiel originál ešte neodbalenú krabicu a bola to súprava cockring + taká ta klietka na gule a penis alebo čo to je + análny kolík

Asi nevhodný valentínsky darček

To som tam nechal na zastávke, možno sa to niekomu inému bude hodiť.