Bizarnosti dnešnej doby
Re: Bizarnosti dnešnej doby
mne sa stalo že osoba s dokončenou vysokou školou nevedela otvoriť detskú poistku na fľaši
proste poslednú dobu vidím ako sa snažia dokončiť výšku a pritom sú jak 
ale ked ono sa to fakt niekedy neda otvoritmufazo napísal:mne sa stalo že osoba s dokončenou vysokou školou nevedela otvoriť detskú poistku na fľašiproste poslednú dobu vidím ako sa snažia dokončiť výšku a pritom sú jak
btw. akademicke vzdelanie negarantuje to, ze budes manualne zrucny alebo dobry v takychto praktickych veciach...vela profesorov je v realnom zivote nepouzitelnych a bez manzeliek by boli uplne strateny...
Mne tie poistky otvara 5 rocna neter 
-
qwerty-xyz
ten DEBIL v telke co sa pytal na vyskum toho preco nema muz menstruacny cyklus, je uplne najlepsi, tomu by som bez milosti zobral vsetky tituly a otrepal mu knihu biologie takym sposobom o hlavu ze by si mosad bral priklad v novom type mucenia. Lebo ked niekto potrebuje vyskum na to aby prisiel na to ze menzes sluzi na vyplavenie nepouziteho vajicka z tela von, tak ma velmi vazne medzery v zakladnej biologii, ...... a toho vola co mu dal peniaze na tento vyskum by som obesil na namesti za vlastizradu a nehospodarne nakladanie s financiami statu.
Lebo zatial co saa v 60 tych rokoch chodilo do vesmiru, vynasli sa najlepsie zbrane a technika ehovoriac o pokroku v dalsich sferach, slovensko ( rok 2014 !!! ) da do hlavnych sprav ze vysielame do stratosfery švába. To je nonsens rozmerov takych velkych ze narnia a vxhod do ineho sveta cez skrinu je suvix oproti tomu.
planujem do tejto temy napisat vela, ale este som sa k tomu neodhodlal, lebo tato tema by nemala byt temou, ale samostatnym televiznym kanalom s nazvom NONSENS dnesnej doby v tejto krajine
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
imo by sa to zaobišlo aj bez tvojich obligátnych rečičiek o tom, koho by si mučil a koho obesil 
-
Andi_Cibula
Addict
A nema pravdu ?
-
qwerty-xyz
jasne ze mam, ked si clovek uvedomi kolko penazi sa kde vsade vyhadzuje a aki idioti su dneska docenti a podobne, tak sa skutocni vynalezcovia a vedci musia v hrobe obracat.
a nie, nezaobislo by sa to bez tych reci, lebo ked ma niekto tri tituly pred menom, tri za menom, tak sa ocakava ze nebude az taky sprosty aby v roku 2014 liezol s tak obrovskou hovadinou do televize, ....
Keby liezol do telky s tym ze ma riesenie ako do roka spustit na SR prvu fuznu elektraren na svete a zhana ludi tak wau poviem si, to je borec, ale s tym co prisiel ? slusny clovek by sa po takomto fiasku siel do pivnice s chladnou hlavou obesit.
a nie, nezaobislo by sa to bez tych reci, lebo ked ma niekto tri tituly pred menom, tri za menom, tak sa ocakava ze nebude az taky sprosty aby v roku 2014 liezol s tak obrovskou hovadinou do televize, ....
Keby liezol do telky s tym ze ma riesenie ako do roka spustit na SR prvu fuznu elektraren na svete a zhana ludi tak wau poviem si, to je borec, ale s tym co prisiel ? slusny clovek by sa po takomto fiasku siel do pivnice s chladnou hlavou obesit.
pics (link) or didn't happen
Sa nepýtaj zbytočne a davaj link. 
-
Grim
Darca
...mnohí z hojka nepozerávajú TV...doktori by jej sledovanie mohli predpisovať namiesto liekov na zvýšenie krvného tlaku...
-
qwerty-xyz
Nech sa paaaaaaci..... MUDr. Ing. Mgr. Peter Celec, PhD., MPH skumal tento osudovy problem ludstva.
,
Inak televizia je idealny sposob na zdvihanie krvneho tlaku, osobne sa jej vyhybam, ale priatelka casto pozera, a ja nemozem, a nemusim to vobec.
,
Inak televizia je idealny sposob na zdvihanie krvneho tlaku, osobne sa jej vyhybam, ale priatelka casto pozera, a ja nemozem, a nemusim to vobec.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja by som sa Celeca zastal, nemyslim ze je odtrhnuty od reality (vid. ), alebo ze nerobi zasluznu robotu, to o tej mensturacii je skor povedane tak aby to bolo putave - medialna doba.qwerty-xyz napísal:Nech sa paaaaaaci..... MUDr. Ing. Mgr. Peter Celec, PhD., MPH skumal tento osudovy problem ludstva.
,
Ale samozrejme existuju vedci alebo pseudovedci ktori sa venuju blbostiam - volna energia a podobne kraviny.Vo vede sa venuje vplyvu testosterónu na mozgové funkcie, využitiu slín pre diagnostické účely a génovej terapii s využitím baktérií.
-
Mek
Addict
Ja som sa zamyslal len nad tym, kto tu reklamu plati. Pretoze ak EU, tak je to dalsie rozhadzovanie penazi danovych poplatnikov na zbytocnosti. Ako tie reklamy na rozne operacne programy, eurotabule na kazdom kroku...
To toto ťa tak rozhnevalo? Akože nechápem prečo, Celec sa venuje aj napr. vplyvu testosterónu na správanie a pod., čiže sú to úplne legitímne otázky a je zaujímavé to skúmať.qwerty-xyz napísal:Nech sa paaaaaaci..... MUDr. Ing. Mgr. Peter Celec, PhD., MPH skumal tento osudovy problem ludstva.
,
Ta rozhnevalo, ze niekto skuma ako muzom kolisu hladiny hormonov v priebehu casu? Podla mna je to celkom zaujimave zistenie, najma ked zijeme v spolocnosti, kde je bezne, ze ked sa zena hneva alebo nie je najmilsia, tak vsetci hovoria, ze ma urcite kramy a preto je taka... Zistenie, ze muz ma tiez svoj mesacny cyklus a hladiny homonov mu kolisu este vyraznejsie ako pocas zenskeho menzesu, co samozrejme ovplyvnuje spravanie a nalady muzov, je podla mna dost zaujimave zistenie.
-
qwerty-xyz
Pretoze doba je o tom, ze sa vynakladaju kvanta penazi na hovadiny, keby sa vynakladali peniaze na REALNY vyskum, tak ephramko sa nahana s chlapcmi na MARSE, a s grimom chodim na kavej na PLUTO. Javatar mi posiela obrazky z dovolenky na alfa centauri a audiotrack si slni zadok na vesmirnej lodi pri slnku, filmy pozeram na holograme z hodiniek a nadavam na svojho robota ze mu este neprisiel update a odmieta so mnou rozpravat po vychodnarsky.... A clovek by osidlil MORE, osidil by obrovske mrakodrapy, obrovske podmorske a podzemne mesta, a na mesiac by sme si nepichali vlajky ale chodili na vikendove pobyty. to vsetko JE REALNE, len sa bohuzial k tomu treba pohnut.... ale namiesto toho si vsetci svojvolne kurv**** planetu a trend je nemat deti lebo nie je kam s nimi, vážne? podla mna je miesta neze habadej, ale dobludu a este viac, .... ako by som to nazval jednym slovom? NEKONECNE !!! nekonecne vela miesta.
Zas si si pustil fantáziu na špacír..
Ja som za slobodu v skúmaní a konkrétne o tomto výskume si určite nemyslím, že je zbytočný, keďže sa to dotýka priamo správania chlapov.
Ja som za slobodu v skúmaní a konkrétne o tomto výskume si určite nemyslím, že je zbytočný, keďže sa to dotýka priamo správania chlapov.
-
94jakub
Guru wannabe
Pochopenie všetkých funkcií ľudského tela je základným krokom pre cestovanie mimo orbity Zeme. Keby si mal viac informácií a pobyte astronautov vo vesmíre, pochopil by si.
Zvyšok je len tvoje sci-fi, ktorého sa pravdepodobne nedožiješ.
A každý prírodovedný výskum je hodný peňazí. U tých humanitných je to už horšie, tam je cesta kde zobrať prostriedky na reálny výskum.
Zvyšok je len tvoje sci-fi, ktorého sa pravdepodobne nedožiješ.
A každý prírodovedný výskum je hodný peňazí. U tých humanitných je to už horšie, tam je cesta kde zobrať prostriedky na reálny výskum.
1. Slovensko ma najvyssie danove a odvodove zatazenie v EU.
2. Slovensko je na poprednych prieckach v korupcii v EU.
3. Slovensko je posledne v rebricku EU v % HDP investovanej do vedy a vyskumu.
A za takejto situacie tu niekto bude vyplakavat, ked par drobnych minieme na vyskum hormonalnej sustavy u muzov?
Qwerty, ked uz spominas to velmi dolezite cestovanie do vesmiru. Jeden vylet Apolla na Mesiac a spat stal tolko, ze veda a vyskum na Slovensku by z toho mohli zit aj dalsich 1000 rokov... A to tam iba zapichli vlajocku a podbierali par šutrov, tak ako niekolko letov Apollo pred nimi...velmi uzitocne.
Sme civilizacia typu 0. Cestovanie do vesmiru podla mna nema vyznam, ak nedokazeme ovladat a kontrolovat zdroje a energiu ani svojej vlastnej planety.
2. Slovensko je na poprednych prieckach v korupcii v EU.
3. Slovensko je posledne v rebricku EU v % HDP investovanej do vedy a vyskumu.
A za takejto situacie tu niekto bude vyplakavat, ked par drobnych minieme na vyskum hormonalnej sustavy u muzov?
Qwerty, ked uz spominas to velmi dolezite cestovanie do vesmiru. Jeden vylet Apolla na Mesiac a spat stal tolko, ze veda a vyskum na Slovensku by z toho mohli zit aj dalsich 1000 rokov... A to tam iba zapichli vlajocku a podbierali par šutrov, tak ako niekolko letov Apollo pred nimi...velmi uzitocne.
Sme civilizacia typu 0. Cestovanie do vesmiru podla mna nema vyznam, ak nedokazeme ovladat a kontrolovat zdroje a energiu ani svojej vlastnej planety.