Bolestivý rozchod po 3 rokoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Bolestivý rozchod po 3 rokoch

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, ja o tom dosť pochybujem, že ste spolu naozaj komunikovali. Len si chcel možno počuť, že si pre ňu veľa znamenal atď, aby ťa to tak nebolelo.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Práveže neboli to milé slová...Ale dosť, musím už prestať! Spočiatku mi to pomáhalo každý večer zaspať, pretože som sa "tešil", že sa znova stretneme. Často, ešte keď sme spolu chodili, sme sa bavili o snoch. Vedel som, že ona si sny nepamätá, pamätá si iba pocity zo sna. Preto bola moja snaha sa o niečo pokúsiť touto cestou. Ale dnes som sa rozhodol, že to už nechám tak. Viem, že keby som chcel, tak sa mi to podarí (lucidné sny a zdieľanie snov ovládam už dávnejšie). Ale bude to sprosté a nefér odomňa. Preto sa už o to viac nebudem pokúšať a nechám to tak. Len ešte ostáva úplne oslobodiť svoju myseľ a podvedomie...
zuzanuska
Professional
Professional

A stačí ;)

To už hraničí s masochizmom. Sám si spôsobuješ bolesť. Zameraj sa na niečo iné.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

uz patrim medzi vas ,po vyse dvoch rokoch mi povedala ze potrebuje pauzu ,spravila to aj pred rokom ,vtedy sa po tyzdni sama vratila ze jej chybam ,neviem co si mam od toho cakat ,nejem od nedele ,nic mi nechuti ,ozrat som sa bol vcera a to som stale len plakal ,nezvladam to ,trasem sa jak blbec ,mam tie iste pocity co kolektiv v tejto teme ,hrcu v krku jak svina ,nechut jest ,pocit na zvracanie ,strasnu bezmocnost no u mna navyse aj zmysel prestat zit a tym padom uvazovat o samozvrazde ...... co pre boha baby hladaju za tymi pauzami ? na otazku ci ma miluje mi povie rano ze ano a v noci uz neviem ? ano priznavam ,hustil som do nej lebo ju nieco ocividne sralo no nepovedala mi to ,chcela sa vyrozpravat niekomu koho vobec nepozna , preco ja toto musim zazivat vzdy rok po roku :cry:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

mne pri takychto pocitoch strasne pomahala spolocnost

spravte si vy traja (cORP., blcha1234 a jimmi_xp) chatu kde sa dosytosti vyrozpravate, vyplacete, opijete a na druhy den bude lepsie ;-)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja tiez vyhladavam spolocnost ,len zial vacsina znamych je spolocna ,vsetci ziju v meste kde aj ona ,viem ze je doma a viem ze by ma to tam brutalne tahalo a zas by som to len zhorsil ,tu na dedine kde zijem neni ani nohy ,je to cele zle ....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

cORP. napísal:uz patrim medzi vas ,po vyse dvoch rokoch mi povedala ze potrebuje pauzu ,spravila to aj pred rokom ,vtedy sa po tyzdni sama vratila ze jej chybam ,neviem co si mam od toho cakat ,nejem od nedele ,nic mi nechuti ,ozrat som sa bol vcera a to som stale len plakal ,nezvladam to ,trasem sa jak blbec ,mam tie iste pocity co kolektiv v tejto teme ,hrcu v krku jak svina ,nechut jest ,pocit na zvracanie ,strasnu bezmocnost no u mna navyse aj zmysel prestat zit a tym padom uvazovat o samozvrazde ...... co pre boha baby hladaju za tymi pauzami ? na otazku ci ma miluje mi povie rano ze ano a v noci uz neviem ? ano priznavam ,hustil som do nej lebo ju nieco ocividne sralo no nepovedala mi to ,chcela sa vyrozpravat niekomu koho vobec nepozna , preco ja toto musim zazivat vzdy rok po roku :cry:
Uf, chlape, to mi je ľúto.
Teraz jej musíš dať fakt pokoj a priestor. Keď ona prišla s nápadom o pauze, tak to musí ona aj vyriešiť. Očividne má nejaký vnútorný problém, ktorý si potrebuje sama vyriešiť a ty sa môžeš aj rozkúskovať a neprídeš na to, čo to bolo. Hold držím Ti palce a ber to tak. Pred rokom sa vrátila, určite jej podľa mňa chýbaš aj teraz.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ked som bol sam tak mi pomahala tvoriva cinnost, pripadne logicke hry

a co mi napada presne pre teba: nauc sa sulat cigarety....
zuzanuska
Professional
Professional

No ale pauza môže znamenať aj to, že jej na dotyčnom niečo vadí a nevie, čo s tým. Alebo sa možno aj na niečo sťažovala, ale chlap to nejak nevnímal alebo proste nič sa nemenilo a nevedela, čo ďalej a preto dala pauzu, že možno sa to vyrieši. Ale keď človek nevie, o čo ide, ťažko niečo riešiť.

Alebo nevie ona sama, čo so sebou. Ktovie.
Ak nestojí o rozhovor, tak ťažko môžeš niečo vyriešiť.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ved to ,nereaguje ,nedviha telefon ,na otazku ci ju mozem zajtra prist pozriet povie akurat to ze prepac nie musim sa ucit ,na posranom fb ma pritom stale stucha ,rano mi povie ze ma miluje a ze chce so mnou ostat a vecer ze potrebuje pauzu ,mam taky pocit ze vtedy ta pauza bola aj v ramci nejakej krizy + aj to ze mi povedala ze som moc ziarlil ,teraz to tak nebolo proste je cela taka bez nalady uz dlho a zadepkovana ,ked ma nechce preco mi rovno nepovie ze je koniec ? toto cakanie je naozaj horsi pocit ako priamy rozchod ach .... :(
zuzanuska
Professional
Professional

Lebo dať pauzu je jednoduchšie ako dať zbohom. Aby človek nebol za toho zlého. Alebo možno sa ťa nechce vzdať, ale nevie byť ani s tebou. Ale nie je to fér voči tebe.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Kua, na pauzu ser, je to ta najblbšia výhovorka, ktorú by som kedy od baby počul. Na čo je dobrá pauza? Len zbytočne oddiali už nakopené problémy a nezrovnalosti. A takto to pojde stále dookola. Ja som svojej vravel už dávnejšie, pretože tiež za mnou prišla s takým blbým nápadom pauzy, že žiadna pauza neexistuje, buď chce a zostane so mnou a vyriešime problém, alebo sa rozídeme. Problémy sme väčša vyriešili, ale koniec koncov, ten najvážnejší problém týkajuci sa existencie nášho vzťahu sa nedoriešil, resp. doriešil tým najhorším možným spôsobom. Holt, ľudia dnes už nechcú hľadať konsenzus, uzmierenie, nechcú sa obetovať (pretože by ich stálo ukrojiť si kúsok zo svojej hrdosti), nechcú byť tolerantní. Áno, nemôžme všetkých hádzať do jedného vreca, ale poväčšine sme takí...Preto niekedy nehľadíme pri riešení problému na toho druhého, ale predovšetkým na seba...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

inak by som to bral ,keby sa to nestalo pred rokom ,mala nejake depky a neviem co ,odmietala so mnou komunikovat ,jasne som sa jej do oci pytal ze ci sa chce rozist povedala mi ze nie ,proste je cela nejaka divna , pred rokom povedala toto iste ze chce pauzu ,tlacil som na nu ,isiel som za nou ,s placom mi povedala ze sa musime rozist ,po 5tich dnoch mi opat zavolala ze jej chybam ,ono preto tu pauzu dokazem brat ako pauzu ,len neviem co si mam mysliet to je najrhorsie ...

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 18:01)
co mam hladat pod tym ked mi dvihne ,je smutna ,na otazku ci ma miluje povie neviem ,na otazku ci stale ku mne nieco citi povie ze hej ,na otazku preco nechce byt teraz so mnou povedala ,ze sa musi strasne vela ucit ,ze jej rodicia nadavaju ,celkovo stale ze chce byt sama ci jake sracky dokola naklada ,neviem uz co spravit ,fakt neviem , povedala ze do maturity chce byt sama a ze potom mozme prebrat co bude ,dalej povedala ze ked jej budem chybat / bude chciet tak mi zavola ... :cry: ved to je horsie ako smrt ,ci nemam to vidiet tak dragicky ? nieco podobne tu bolo pred rokom vravim , fakt nechapem co to je za dovod ze ma toho naozaj vela a nestiha ,to ze nestiha viem ,ale preco ja ?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

netlac na nu, nevnucuj sa jej, nesnaz sa hrat na city...
.
v telefonate len povedz, ze ma cas a ze si tu pre nu..

Zvysok je loteria.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nojo tak isto to bolo aj pred tym ,ma toho vela a nevie nevie ,vymazal som si facebook profil a bolo hotovo ,asi budem travit cas s kamaratkami a tak ,kupim si notebook a budem dufat ze sa mi ozve ked jej pride smutno .... tak to bolo minuly rok ,no nemozem vediet ako to bude tento rok ,snad sa dievca uvedomi lebo mi na nej zalezi viac ako na sebe ,ked mi chalani sme tusim taky slahnuty ,z mojho okolia a skusenosti trpia prave chlapske pohlavia ako zeny ..... :cry:
v!X
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa v!X »

Dievča asi nevie čo chce a musí si to v hlave dať doporiadku. Možno jej niečo vadilo a ty si to zanedbal a došlo to až tu. Daj jej čas, ale nie zas moc. Keď to už raz spravila, nepovedala ti dôvod?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vtedy ziarlivost ale teraz nie ,len to ze ma toho strasne vela a ze sa musi ucit ,neviem vazne ,nieco jej je ,ako najvacsie dovody nevidim vztah ale vztahy doma + mozno nieco co mne vadilo ,je pravda ze sme sa hadali ,mozno sa zlakla ,neviem ,dufam ze savrati :(
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

co ta nezabije, to ta posilni.. a nezabudaj, pocas pauzy neplatia ziadne pravidla :D
.

takze usmev vole, trochu nadhladu.. pamataj: "Po tme je kazda p... cierna" :sneaky:
zuzanuska
Professional
Professional

Ako že sa musí veľa učiť? prenášala skúšky či čo?

Fúúúú, no neviem. Teraz si vlastne v tom horšom postavení, lebo ty čakáš na to, ako sa ona rozhodne a ona ani nevie, čo chce.
Ano, môžeš čakať. Ale tak možno by ste si mohli dohodnúť nejakú dobu, dokiaľ máš čakať. či akože donekonečna?

napr. že 3 týždne nech si necháte každý pre seba a potom nech povie, ako sa rozhodla. ale ak sa k sebe ešte vrátite, musí ti povedať, čo vlastne vidí, aký problém. lebo takto čo? sa budete každý rok trápiť? resp. ty sa trápiš.
blcha1234
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blcha1234 »

Ja fakt zasnem co sa to v tejto dobe deje s tymito vztahmi.

Pauza - toto mi tiez kedysi navrhla moja byvala, razantne som to odmietol. To nie je riesenie, je to ako poziciavat peniaze grekom na ich statny dlh. Problem treba vyriesit nie ho odlozit. Ak je to problem ktory vztah nedokaze prekonat, tak je na case to ukoncit. Ja osobne by som pauzu nebral a to z dovodu, ze nevies co mas cakat. Ked sa s tebou rozide tak hned sa snazis bojovat a liecit bolest lebo vies ze to co bolo uz je stratene. Ale mat plnu hlavu toho "co ak" nie je dobre. Najprv budes cakat a trapit sa v case pauzy a potom sa zase trapit v case kedy uz to ona skonci. Skus byt iniciativny a dat jej vediet ze je koniec. Ak to spravila raz, teraz znova tak uz to bude robit ako na beziacom pase a ty budes take jojo s ktorym si bude robit co chce.

Skor sa vyliecis z bolesti ked vies na com si. Ked vies aku bolest mas priamo liecit. Neistota je strasna zbran pre telo. Vstup si do svedomia a cen si svoje dusevne a fyzicke zdravie a bud aj ty niekto. Ja som sa ponizoval prosikal ju, zniesol som jej modre z neba a vysrala sa na mna. Odisla za somarom ktory je o 10 rokov starsi, ktoreho uz opustilo niekolko dievcat koli tomu ze je debil. Ona si uvedomi ze to bola obrovska chyba. Ale ja jej uz s hrdostou len ukazem :blee: Bud chlap, nenechaj zo sebou zametat. Zeny s padavkami nechodia. Nakoniec sa aj tak rozidete a o to viac to zase bude boliet. Viem o com pisem :)

Ja sa mozem pochavalit ze uz od soboty som zase zacal jest. Citim sa lepsie, v noci uz spim celkom dobre. Rano a vecer je to stale tazke, ale je to oproti tomu co som mal pred tyzdnom uplne zanedbatelne.
Napísať odpoveď