Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Re: Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Viem asi ako sa cítiš. A keď vieš kde si urobil chybu, snaž sa ju napraviť. Teraz jej ale daj čas a potom uvidíš čo ďaľej.. nenechaj sa ale ovládať, to je to najhoršie..
v!X: Keď už píšeš o tom ovládaní, už si si zamietol pred vlastným prahom? 
Corp.: Dobehni radšej na pivo, než by si mal doma pozerať do steny a topiť sa vo vlastnom žiali. Túto situáciu som zažil 2x, samota ju vždy len zhoršovala. Drž sa!
Corp.: Dobehni radšej na pivo, než by si mal doma pozerať do steny a topiť sa vo vlastnom žiali. Túto situáciu som zažil 2x, samota ju vždy len zhoršovala. Drž sa!
Frikso, práve preto mu radím, aby nedopadol ako ja ..
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
presne tak ,volal som s nou ,bola smutna ,na otazku ci ku mne nieco este citi povedala hej ,na otazku ci ma miluje ze neviem ,ona nieje celkom zmierena s tym ze ma uz neuvidi ,viem ako je na tom labilne psychycky ,frikso do pi*e nedal si cislo ,zavolaj mi ked chces ,zverejnim ho tu sak co budem 090465092 ,zijem blizko a idem na taku polovnicku chatu za catajom ,teda v cataji tak kludne dojdi ,ideme volaco popit a tak ,
ludia teraz som uplne na totalnom dnes ostal ,uz viem co to je totalny spodok ,mal som krasnu zenu ktoru som miloval / teda mozno este budem mat ,mozno inu ,neviem , nejdem sa zamyslat ,mal som pracu odisiel som ,mal som peniaze ,nemam ani jedno ani druhe ani tretie ,ak sa dostanem z tohoto do stavu ze budem stastny tak si poviem ze som silny clovek ,ale frikso mohol by si dojst ak nemas nejako extra zajtra nic na plane ....
ludia teraz som uplne na totalnom dnes ostal ,uz viem co to je totalny spodok ,mal som krasnu zenu ktoru som miloval / teda mozno este budem mat ,mozno inu ,neviem , nejdem sa zamyslat ,mal som pracu odisiel som ,mal som peniaze ,nemam ani jedno ani druhe ani tretie ,ak sa dostanem z tohoto do stavu ze budem stastny tak si poviem ze som silny clovek ,ale frikso mohol by si dojst ak nemas nejako extra zajtra nic na plane ....
To číslo si radšej odtiaľ vymaž, nikdy nevieš 
Keď si už tak padol na dno, už odtiaľ je len cesta hore. Si silný. Možno si bol dlho silný, a preto to teraz na teba všetko padlo. Ale naozaj to prejde. Len si to nesmieš toľko pripúšťať a nesmieš dovoliť NIKOMU, aby ťa tak ničil.
Keď si už tak padol na dno, už odtiaľ je len cesta hore. Si silný. Možno si bol dlho silný, a preto to teraz na teba všetko padlo. Ale naozaj to prejde. Len si to nesmieš toľko pripúšťať a nesmieš dovoliť NIKOMU, aby ťa tak ničil.
V tom čísle chýba jedna číslica. SS..
Tak chlapi uz sem napisem aj ja
Temu som sledoval uz dlhsie, ale pisem sem az teraz ked mam chladnejsiu hlavu a uz som zo vsetkim vyrovnany. Rozisiel som sa v sobotu, akurat tomu bolo rok a 3 mesiace. Vztah zacal velmi zaujimavo, priam blaznivo.
Do nasej partie ju dotiahol kamos. Ja som to vtedy nejako specialne nevnimal, bab som mal tu dobu dost, skoro na kazdej akcii. Automaticky som predpokladal, ze ju bude chciet zbalit kamos, co aj bola pravda ale ona mu poskytla to stare zname zasrane kliše: Beriem ta ako kamarata
. Tak sme ho ako prava parta vzali na chatu, spili sa na šrot a hodili vsetky zeny do jedneho vreca, nech sa z toho cim skor dostane. Zabralo, dokonca mu ani nevadilo ked s nami bude chodit nadalej von. Jednu noc som sa tak teda ocitol pod holim nebom uplne sam s mojou nastavajucou
Preberali sme uplne vsetko pocnuc tim istym dnom nasho narodenia ( ano je to tak
) az po mnoho spolocnych zaujmov. Ta iskra ktora vtedy preskocila to ti vam ani neviem opisat, nieco elektrizujuce. Uvedomil som si aka je prekrasna a do rana sme sa vasnivo bozkavali. Slubili sme si ze sa dame dokopy ked to nebude vadit kamosovi. Tak sme sa dali dohromady ( ja som zo zaciatku kamosovi nechcel byt na ociach,no ubezpecil ma ze je v uplne v pohode )
Ten rok co som zazival poviem vam, to bol ako sen.
Pozorovanie hviezd hlava pri hlave, premilovane prazdniny, vykendy s rodicmi, a mnoho dalsieho co je na vztahu take uzasne. Hadky co sme zazili viem spocitat na jednej ruke a trvali mozno zopar hodin. Takto to islo zhruba rok aj mesiac. Prislo obdobie ked sme boli obaja vystresovani a podrazdeni. Ja mensi problem v rodine a skusky na vodicak, ona zaverecne skusky v hudobke a skola. Hadky boli intenzivnejsie, ale vedeli sme ze raz to muselo prist a ze to zvladneme. Na konci šk. roka isla na plavecky, kde si porozumela este viac s jednim jej kamaratom. Dohodli sa ze po plaveckom skocia vonku. Nebojte sa nesom az taki ziarlivec, pretoze aj predtim ked sa ma spytala ci je v poriadku ked pojde na pizzu s kamosom z detstva som ju tam sam odprevadil. Lenze ona na plaveckom nadobudla dojem ze on jej rozumie lepsie kedze sme sa mi poslednu dobu hadali. Takze moja mila s nim sla von ked som bol na druhej strane republiky na feste. Ja som sa vratil domov a bol som rad ze uz su prazdniny, ze si vsetko vysvetlime a budeme pokracovat v tom krasnom co sme zazivali rok.
LENZE
Po tom ako boli von si zacali intenzivne vypisovat na tej drbnutej socialnej sieti ktoru tak neznasam. Bolo mi jasne ze nieco neni absolutne v poriadku, kedze celkom schopne citam rec tela a viem si dat dohromady 2+2. Ona tvrdila ze je vsetko ako ma byt, ja som zatial patral. Dostal som sa k sprave jej kamoske s ktorej vysvitlo ze s nim bola von a ze nekedy nanho mysli.
Zmocnil sa ma strasny hnev. Reagoval som hranicne, zavolal jej a vynadal do hnusnej klamarky. Monolog cez ktory som pocul len vzlikanie som zakoncil tim, ze je taka sprosta ze nevie ani klamat a telefon letel von oknom. Isiel som behat. Nepomohlo. 2 dni som ledva jedol a spal. Tyzden som bol naliaty jak snop. Prisla od babky tak sme sa stretli a tvrdila ze je jej to velmi luto, zrutila sa povedala ze len preto nanho myslela lebo ju vedel rozosmiat ked jej bolo z nas do placu. Predomnou si ho vymazala z FB. Ukludnil som sa aj ked moja dovera nebola ako predtim.
Potom zacali hadky o tom dokedy jej to budem vycitat a znova si zacala vylievat srdce jemu tentoraz cez skype
Dost cudne mi prislo ze mi napisala jej matka ze sa uz nemame trapit ked sme takyto mladi (obaja 18) a ze si mame dat pauzu inak ju somnou nepusti von, kedze ju videla mnoho plakat. Bol som zarazeny a vedel som ze pauza je podvedomi koniec ale povedal som si ze je vynutena. Ona slubila ze pocas pauzi bude len a len rozmyslat ja som mal volnost
Nijak som to nezneuzil
. No a o par dni ju uvidim v meste na lavicke ako je pri nej ON kedze to prehnala z alkoholom. Keby nebol primne kamos tak ho na tej lavicke asi udupem. Poslal som ho domov s ostal prinej. Znova slzy v ociach, ze vraj v tom podniku bol on a ledva vedela stat na nohach. V tej chvili sa vomne nieco zlomilo a uz som sa ako keby odlaskovaval. Odprevadil som ju domov, noc som znova prebdel a rozmyslal co horsie este pride. Dostal som sa jej na FB a s tych sprav co tam boli mi prislo zle hosi. S niektorymi to nemalo daleko od sexu cez internet a to bolo v dobe ked nam bolo uzasne. Moje ego strasne utrpelo. Celu noc som sa triasol. Na druhy den som ju zavolal na lavicku vsetko jej vyhodil na oci a poslal ju tam skadial prisla na tento svet. Hrozne som nadaval. Cakal som nejake vysvetlenie ale podla nej to bolo vsetko v poriadku tak som to skoncil uplne. Nepovedal by som nikdy ze nebudem jest 4 dni
Z najhorsieho som vonka, prisiel som na to ze uz sa nejak z mojho srdca vytratila. Len ma este chyti chvilka ked si predstavim co mohlo byt dalej. Asi to tak muselo byt alebo ja neviem.
Temu som sledoval uz dlhsie, ale pisem sem az teraz ked mam chladnejsiu hlavu a uz som zo vsetkim vyrovnany. Rozisiel som sa v sobotu, akurat tomu bolo rok a 3 mesiace. Vztah zacal velmi zaujimavo, priam blaznivo.
Do nasej partie ju dotiahol kamos. Ja som to vtedy nejako specialne nevnimal, bab som mal tu dobu dost, skoro na kazdej akcii. Automaticky som predpokladal, ze ju bude chciet zbalit kamos, co aj bola pravda ale ona mu poskytla to stare zname zasrane kliše: Beriem ta ako kamarata
Ten rok co som zazival poviem vam, to bol ako sen.
LENZE
Po tom ako boli von si zacali intenzivne vypisovat na tej drbnutej socialnej sieti ktoru tak neznasam. Bolo mi jasne ze nieco neni absolutne v poriadku, kedze celkom schopne citam rec tela a viem si dat dohromady 2+2. Ona tvrdila ze je vsetko ako ma byt, ja som zatial patral. Dostal som sa k sprave jej kamoske s ktorej vysvitlo ze s nim bola von a ze nekedy nanho mysli.
Zmocnil sa ma strasny hnev. Reagoval som hranicne, zavolal jej a vynadal do hnusnej klamarky. Monolog cez ktory som pocul len vzlikanie som zakoncil tim, ze je taka sprosta ze nevie ani klamat a telefon letel von oknom. Isiel som behat. Nepomohlo. 2 dni som ledva jedol a spal. Tyzden som bol naliaty jak snop. Prisla od babky tak sme sa stretli a tvrdila ze je jej to velmi luto, zrutila sa povedala ze len preto nanho myslela lebo ju vedel rozosmiat ked jej bolo z nas do placu. Predomnou si ho vymazala z FB. Ukludnil som sa aj ked moja dovera nebola ako predtim.
Potom zacali hadky o tom dokedy jej to budem vycitat a znova si zacala vylievat srdce jemu tentoraz cez skype
Z najhorsieho som vonka, prisiel som na to ze uz sa nejak z mojho srdca vytratila. Len ma este chyti chvilka ked si predstavim co mohlo byt dalej. Asi to tak muselo byt alebo ja neviem.
Je to krásne, že do jednej témy sme hodili toľko príbehov. O to smutnejšie je to, ako sa všetky tieto príbehy ukončili. Ale sme chlapi a musíme to vydržať. Ako tu bolo spomenuté, ženy potrebujú chlapov a nie padavky! Neriešme viac minulosť, nepremýšľajme nad tým čo keby, čo ak a podobne, stejne sa dopracujeme k X možnostiam, ktoré by mohli nastať, ale už nenastanú. Keď zostaneme zašprtaný v minulosti, nevšimneme si to, čo nám ponúka budúcnosť. Ja osobne som už na tom omnoho, omnoho lepšie. Spočiatku keby som si pomyslel ako sa omuckáva s iným, drží za ruku a podobne, tak by to vo mne vyvolalo pocit nevoľnosti, skľúčenosti, bolesti a trápenia. Ale teraz, teraz by som sa smial a neriešil to. Keď si chcem poplakať, poplačem si sám, ale pred ňou sa nebudem hrať na slabocha. Pretože každá naša slabosť ich len posilňuje. A to predsa nechceme, že chlapi?
//Mimochodom, tie anti"sociálne" siete má už vážne serú. Niektorým ľudom by tam mali zakázať prístup.
//Mimochodom, tie anti"sociálne" siete má už vážne serú. Niektorým ľudom by tam mali zakázať prístup.
Ked to tak citam, vsetci robime tu istu chybu ze sa prihlasujeme priatelkam na ich ucty na socialnych sietach. Teraz premyslam, je to spravne rozhodnutie v danom momente, alebo skutocne zasah do sukromia? Moja mi to tiez vycitala a popritom mi este aj nadavala. Avsak clovek sa tam dozvie na com skutocne je. Je to zarazajuce, ked si zadane dievca dokaze pisat casto krat o intímnych veciach do takej hrany, ked uz to zacina byt nevhodne. Ja som v case chodenia fb ani nepouzival, ba dokonca ziadnu socialnu siet, proste som ju nepotreboval a vedel som ze "draha" bola ziarliva, tak naco este pridavat olej do ohna. Naopak ona v tomto bola "pecena varena" a utajovala kazde tuknutie do klavesnice.
VireX tiez pisal o tom ako cital tie spravy, ze co tam vsetko nasiel v dobe ked mali stastne obdobie. To iste som mal aj ja. Tym zenam hrabe? Niesom chorobne ziarlivy, ale toto by nahnevalo aj najvacsieho flegmatika.
Takisto som mal zo zaciatku myslienky ako v mojej posteli, v mojich perinach spi iny clovek s mojou byvalou. Boli to bolestive myslienky. jimmi_xp doplnil jednu dolezitu vec a to ze kazda nasa slabost, kazdy nas ustupok ich posilnuje. Je to pre nich ako take vitazstvo v boji.
Boj sme sice prehrali, ale vyhrali sme vojnu!
VireX tiez pisal o tom ako cital tie spravy, ze co tam vsetko nasiel v dobe ked mali stastne obdobie. To iste som mal aj ja. Tym zenam hrabe? Niesom chorobne ziarlivy, ale toto by nahnevalo aj najvacsieho flegmatika.
Takisto som mal zo zaciatku myslienky ako v mojej posteli, v mojich perinach spi iny clovek s mojou byvalou. Boli to bolestive myslienky. jimmi_xp doplnil jednu dolezitu vec a to ze kazda nasa slabost, kazdy nas ustupok ich posilnuje. Je to pre nich ako take vitazstvo v boji.
Boj sme sice prehrali, ale vyhrali sme vojnu!
Nechcem ti brať ilúzie, ale nie že ich vaša slabosť posilňuje, možno im to je už úplne ukradnuté.
Ale na začiatok je hnev lepší ako nejaká sebaľútosť.
Tak sa držte
Ale na začiatok je hnev lepší ako nejaká sebaľútosť.
Tak sa držte
-
cORP.
Addict
a dost ,nevydrzim takto cakat ,nelepsi sa to ani stvrty den ,idem za nou nech sa na mna pozrie a nech mi povie pravdu ,potom jej poviem ze je koniec ,co myslite mam ist na to takto ? ja nedokazem takto zbytocne cakat a dufat ,ved som uplne na dne ......
Ja osobne by som nesiel. Ale konfrontacia zoci-voci je lepsia ako cez telefon. Ja by som to len ukoncil, ako chlap sa jej pozrel do oci a povedal ze je koniec. Nevyzvedal by som preco, pravda ti moze este viac prehlbit depresiu. Treba si dat pozor na "psie oci", milucicke reci pretoze teraz si velmi zranitelny. Treba si uvedomit co chces, chces taketo trapenie znova o rok az pozbytok zivota? Ist tam a stat si za svojim. Ked ona chce pauzu, ty chci rozchod. Kazda bolest raz preboli, aj mna rozchod uz skoro neboli a som rad ze sa to skoncilo. Radsej teraz, kedy to preboli po par tyzdnoch, ako potom ked budu vo vztahu deti alebo manzelstvo. Potom to budes rozchadzat velmi dlho.
-
cORP.
Addict
asi to bude najrozumnejsie ,zial sa poznam ze pridem tam a vseko moje odhodlanie padne niekde prec ,ako ju uvidim tak sa len rozplacem a zacnem zas prosim jak debil ,to je najvacsi problem by som povedal

Tak tam nechod. Ukonci to sebecky, mysli na seba a zavolaj ze ty takto zit nevladzes a basta. Je koniec.
-
jin
VIP
cORP.: Nebudem hovoriť, aby si tam šiel, alebo nešiel, to je čisto na Tebe.
Viem si predstaviť v akom si momentálne rozpoložení a dokážem pochopiť, že rozum hovorí, aby si to chladne ukončil, lebo by to bolo pre Teba asi najlepšie. No srdce je u teba očividne silnejšie a stále sa snaží situáciu zachrániť. Osobne by som ešte aspoň deň počkal. Tú pauzu pre niečo vyvolala a podľa mňa ani ona to nemá najľahšie. Ešte deň počkaj, nech má čas a potom jej zavolaj / choď za ňou.
Nedovolím si predpokladať, ako to dopadne, no každopádne ma to zaujíma. Drž sa a informuj!
Zvyšok prípadov: Došlo na moje slová, sociálne siete a internetová komunikácia vzťahom len škodia.
Viem si predstaviť v akom si momentálne rozpoložení a dokážem pochopiť, že rozum hovorí, aby si to chladne ukončil, lebo by to bolo pre Teba asi najlepšie. No srdce je u teba očividne silnejšie a stále sa snaží situáciu zachrániť. Osobne by som ešte aspoň deň počkal. Tú pauzu pre niečo vyvolala a podľa mňa ani ona to nemá najľahšie. Ešte deň počkaj, nech má čas a potom jej zavolaj / choď za ňou.
Nedovolím si predpokladať, ako to dopadne, no každopádne ma to zaujíma. Drž sa a informuj!
Zvyšok prípadov: Došlo na moje slová, sociálne siete a internetová komunikácia vzťahom len škodia.
-
javatar
Hardcore addict
Mali by sme tu mat temu "ako mi internetova komunikacia znicila vztah/znemoznila vytvorit vztah" hore pripnutu a pisat tam pribehy s poucenim pre nepoucitelnych.jin napísal:Zvyšok prípadov: Došlo na moje slová, sociálne siete a internetová komunikácia vzťahom len škodia.
-
cORP.
Addict
ja by som skorej zrusil komplet cely posraty facebook a skype ,vsetky hadky vaznejsie co som mal boli prave kvoli tymto dvom zasranym sluzbam ,ziadny osobny kontakt ,nic kazdy si tam vsetko vysvetli po svojom a je lahsie ovplivnitelny uz len kvoli tomu ze hadajuci sa ludia niecu priamo pri sebe a ani sa nemozu nejako udobrit objatim alebo bozkom , kazdopadne je to na rit ,
jin ,si super clovek ,si sice mlady ale posobis ovela vyzretejsie ako vacsina fora to je proste fakt ,asi sa prekonam a nepojdem tam ,pockam ten den ,v piatok sa uvidi ,ci pockam alebo pojdem ,no necham to zatial tak radsej ,
ja si tiez myslim ze kebyze ma urcite nechce tak ma rovno posle prec a viem ze ona je ticha povaha ,ja neviem vobec co si mysli ,kebyze aspon viem ze ma uz nemiluje len mi to nevie povedat tak idem rovno za nou a uz sa nevratim
ale takto
jin ,si super clovek ,si sice mlady ale posobis ovela vyzretejsie ako vacsina fora to je proste fakt ,asi sa prekonam a nepojdem tam ,pockam ten den ,v piatok sa uvidi ,ci pockam alebo pojdem ,no necham to zatial tak radsej ,
ja si tiez myslim ze kebyze ma urcite nechce tak ma rovno posle prec a viem ze ona je ticha povaha ,ja neviem vobec co si mysli ,kebyze aspon viem ze ma uz nemiluje len mi to nevie povedat tak idem rovno za nou a uz sa nevratim
ale takto
Lenže teraz mladí ludia inak nevedia komunikovať len cez net.. dokonca keď čítam že cez net sme mali vzťah, tak ma až nadrapuje... potom jaký je to vzťah ked sa nikdy nevideli a len si píšu.. potom sa stretnú, zrazu nevedia o čom by mali komunikovať lebo na živo to nevedia..
Zachvílu už aj bozky, objatia, emócie všetko to bude cez net ???!!
Pozerala som dokument, kde 30+ chlapi ale aj ženy, chodia na hodiny komunikácie v bežnom reálnom živote, lebo si nevedia nájsť partnera..zvyčajne sú to ludia z oblasti IT, ale nieje to pravidlo... hovorila tam jedna psychologička, že títo ludia stále len pracovali, alebo boli len na sieťach, a nevedia proste komunikovať a chovať sa..tak ich to učia... Smutné si myslím...
žiaľ to je realita... ak môžeme vybaviť cez net účty, zabookovať si letenky, hotely.. prečo by sme nemohli mať cez net aj vzťah, že ? 
Zachvílu už aj bozky, objatia, emócie všetko to bude cez net ???!!
Pozerala som dokument, kde 30+ chlapi ale aj ženy, chodia na hodiny komunikácie v bežnom reálnom živote, lebo si nevedia nájsť partnera..zvyčajne sú to ludia z oblasti IT, ale nieje to pravidlo... hovorila tam jedna psychologička, že títo ludia stále len pracovali, alebo boli len na sieťach, a nevedia proste komunikovať a chovať sa..tak ich to učia... Smutné si myslím...
-
javatar
Hardcore addict
cORP. : Nemozes zrusit vsetky potencialne skodlive veci kvoli tomu ze ludskej hluposti.
Upokoj sa, sprav kavicku, cigaretku, mysli na nieco ine (pokial sa da). Preto som ti odporucil bud tvorivu alebo silne logicku cinnost, lebo si chlap a chlapi maju tendenciu sa do tychto veci zazrat tak, ze zvysok sveta neexistuje. A tvoja (ex)priatelka patri do toho zvysku sveta.
Nic proti vyfiltrovaniu sa za pomoci fora ale mam pocit, ze sa uz tyras. Prestan sa tyrat.
Upokoj sa, sprav kavicku, cigaretku, mysli na nieco ine (pokial sa da). Preto som ti odporucil bud tvorivu alebo silne logicku cinnost, lebo si chlap a chlapi maju tendenciu sa do tychto veci zazrat tak, ze zvysok sveta neexistuje. A tvoja (ex)priatelka patri do toho zvysku sveta.
Nic proti vyfiltrovaniu sa za pomoci fora ale mam pocit, ze sa uz tyras. Prestan sa tyrat.
-
cORP.
Addict
neviem co bude, stale nedokazem jest ,ono aj obcas hladny ostanem ,no v polkde si na nieco hned spomeniem a uz nechcem ani susto ....
,ono za tie dni co som cez den nic nejedol a len pil v noci alkohol az vtedy som sa vedel najest lebo sa mi uvolnilo telo ,inak to proste neviem do seba dostat .... ,ono neviem ci jej nenecham cas aspon tak do soboty , dufam ze pojde v piatok von a niekto jej poradi pravnu vec ,vsetci nasi znami maju len vyvalene oci a povedali ze jej asi len sibe chvilu kvoli rodicom a skole ,aj kamoska s ktorou sa v sobotu bavila na chate ked mala vypite jej povedala ze o mne nevravela nic len ze ma doma toho strasne vela a nevie co robit skorej ,neviem ci toto je najhlavnejsi dovod alebo co ....