Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Re: Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Kafiatko, no škoda je to. O chvíľu budú len virtuálne vzťahy a virtuálne dotyky atd. Na nete je odvážny každý.
Corp, radšej ešte počkaj. Ale ja neviem, bež na futbal či na bike, nejak si vybiť energiu.
ALE
ak sa k tebe vráti, naozaj si vydiskutujte dôvod tej pauzy. Veď ak nevieš, kde je problém, ako ho máte riešiť. Inak sa to bude objavovať znova a znova a ešte viac nakopené.
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 13:07)
A teda, ak má doma problémy s rodinou, tak práve by ťa mala chcieť pri sebe ako psychickú podporu. Veď dvom sa ľahšie všetko znáša ako jednému.
Corp, radšej ešte počkaj. Ale ja neviem, bež na futbal či na bike, nejak si vybiť energiu.
ALE
ak sa k tebe vráti, naozaj si vydiskutujte dôvod tej pauzy. Veď ak nevieš, kde je problém, ako ho máte riešiť. Inak sa to bude objavovať znova a znova a ešte viac nakopené.
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 13:07)
A teda, ak má doma problémy s rodinou, tak práve by ťa mala chcieť pri sebe ako psychickú podporu. Veď dvom sa ľahšie všetko znáša ako jednému.
-
javatar
Hardcore addict
par praktickych veci ktore som sa naucil ked som prezival taketo stavy:
1. je dobre si jedlo planovat na istu hodinu, aj ked clovek neciti hlad
2. obmedzit pecivo - rado sa zasekavav krku a ide dole pomaly - rovnako ako vsetko "suche"
3. zeleninka, jablcko, salatiky - pripravovat sam, dalsia vec na odtrhnutie pozornosti
4. NECHLASTAT!
5. najdi si malu vec z ktorej budes mat radost (u mna to tusim bola vtedy cigaretka ktoru som si tiez naplanoval aby som sa na nu mohol tesit)
1. je dobre si jedlo planovat na istu hodinu, aj ked clovek neciti hlad
2. obmedzit pecivo - rado sa zasekavav krku a ide dole pomaly - rovnako ako vsetko "suche"
3. zeleninka, jablcko, salatiky - pripravovat sam, dalsia vec na odtrhnutie pozornosti
4. NECHLASTAT!
5. najdi si malu vec z ktorej budes mat radost (u mna to tusim bola vtedy cigaretka ktoru som si tiez naplanoval aby som sa na nu mohol tesit)
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak teraz neviem co mam sprait ,dnes som jej nepisal ani nic ,zrazu mi cca 10 minut dozadu od nej prislo ze ,
prisiel by si prosim v nedelu na obed ku mne ? ,moja otazka znela ze nejako nechapem preco by som mal zrazu
dalej som sa spytal ze na co tam pojdem ked viem ze sa chce rozist ze to mi moze povedat rovno ,ona na to ze sa nechce rozist a ze ma stale miluje ,no ze chce tu nedelu preto ze sa ma aj tak strasne vela ucit a ze jej rodicia doma strasne nadavaju + ze chce so mnou ostat a vsetko vydiskutovat ,potom povedala ze chce zacat uplne od zaciatku a ze ma stratit nechce , sam z toho nechapem , citil som to tiez ze je to cele napate medzi nami ,hadky za totalne kraviny ,ju strasne nieco trapi doma + nedostala pravidelny zensky cyklus a je jej strasne na blvanie ,je normalne ze sa citim ako nechapavy retard ?

prisiel by si prosim v nedelu na obed ku mne ? ,moja otazka znela ze nejako nechapem preco by som mal zrazu
dalej som sa spytal ze na co tam pojdem ked viem ze sa chce rozist ze to mi moze povedat rovno ,ona na to ze sa nechce rozist a ze ma stale miluje ,no ze chce tu nedelu preto ze sa ma aj tak strasne vela ucit a ze jej rodicia doma strasne nadavaju + ze chce so mnou ostat a vsetko vydiskutovat ,potom povedala ze chce zacat uplne od zaciatku a ze ma stratit nechce , sam z toho nechapem , citil som to tiez ze je to cele napate medzi nami ,hadky za totalne kraviny ,ju strasne nieco trapi doma + nedostala pravidelny zensky cyklus a je jej strasne na blvanie ,je normalne ze sa citim ako nechapavy retard ?
No, ja som síce žena a zvyknem skákať z témy do témy, ale teraz som z toho ani ja moc nepochopila.
chce sa stretnúť, ok.
za čo jej nadávajú rodičia? že chodí s tebou a nemá čas na učenie či čo? (nejak síce nechápem, či prenášala štátnice, skúšky či čo, že sa teraz učí, ale ok).
Ak sa má veľa učiť, no tak nech sa učí pilne od rána a večer nech si nájde čas na teba. Ja keď som sa učila na štátnice, večer som si aspon na dve hodky vedela nájsť na priateľa čas, resp. ja som sa kľudne učievala u neho. Mne nevadí nikto v miestnosti, ak ma nevyrušuje. Ale tak každý máme svoj spôsob.
A keď teda jej rodičia nadávajú, prečo ťa volá k nim.
Začať odznova? No jedine fakt, keby vyriešite, kde je teda problém, a až následne sa budete môcť cez to preniesť a pokúsiť sa začať s čistým štítom. Odznova nie, ale tak aspoň bez riešenia starých problémov.
Čo bolo, bolo. To nech sa vyrieši. A potom sa môže na to zabudnúť a pokračovať nanovo.
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 13:57)
Základ by teda bol, že ťa miluje. Aspoň to vie teda naisto. Vraví sa, že niekedy ani láska nestačí, ak dvaja nevedia spolu koexistovať.
(a k tomu poslednému, to bude zrejme len z tých stresov, či zdravotné problémy? alebo sa bojí, že je tehotná, a preto nevie čo skôr?)
chce sa stretnúť, ok.
za čo jej nadávajú rodičia? že chodí s tebou a nemá čas na učenie či čo? (nejak síce nechápem, či prenášala štátnice, skúšky či čo, že sa teraz učí, ale ok).
Ak sa má veľa učiť, no tak nech sa učí pilne od rána a večer nech si nájde čas na teba. Ja keď som sa učila na štátnice, večer som si aspon na dve hodky vedela nájsť na priateľa čas, resp. ja som sa kľudne učievala u neho. Mne nevadí nikto v miestnosti, ak ma nevyrušuje. Ale tak každý máme svoj spôsob.
A keď teda jej rodičia nadávajú, prečo ťa volá k nim.
Začať odznova? No jedine fakt, keby vyriešite, kde je teda problém, a až následne sa budete môcť cez to preniesť a pokúsiť sa začať s čistým štítom. Odznova nie, ale tak aspoň bez riešenia starých problémov.
Čo bolo, bolo. To nech sa vyrieši. A potom sa môže na to zabudnúť a pokračovať nanovo.
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 13:57)
Základ by teda bol, že ťa miluje. Aspoň to vie teda naisto. Vraví sa, že niekedy ani láska nestačí, ak dvaja nevedia spolu koexistovať.
(a k tomu poslednému, to bude zrejme len z tých stresov, či zdravotné problémy? alebo sa bojí, že je tehotná, a preto nevie čo skôr?)
-
jin
VIP
cORP.: Presne, ako som vravel, ešteže si sa neunáhlil
V nedeľu tam choď, predpokladám, že sa vyjasní dosť veľa vecí. To, že Ťa volá ku nim má isto nejaký dôvod. Má sa veľa učiť - to sa dá pochopiť, nech sa učí koľko potrebuje, ale musí si nájsť čas aj na chvíle strávené s Tebou. Rodičia jej nadávajú? Treba zistiť za čo. Ale hlavne z nej musíš dostať to, prečo opäť potrebovala pauzu, nakoľko dve pauzy v skoro identickom intervale sú mierne divné. Povedala, že Ťa stále miluje - to je fajn, potreboval si to počuť. Pekne si v nedeľu preberte ako to bude medzi Vami ďalej - hovorí, že chce začať od začiatku, akoby chcela nejaké veci zmiesť zo stola (je možné, že práve kvôli tomu ste mali teraz pauzu - zisti to!). Tak začnite odznova, no teraz bude dôležité, aby ste vyložili karty na stôl. Aj ty, aj ona. Ak nebude chceiť, treba to z nej nejako jemne vydolovať. Skrátka keď ste partneri máte tu byť jeden pre druhého v dobrom aj v zlom. Musíte spolu prežívať ako radostné chvíle, tak aj starosti aj trápenia a riešiť ich jeden s druhým a to musí pochopiť hlavne ja ona. Neriešiť problémy s partnerom je nanič a vidíme, ako to môže dopadnúť. No a po nedeli sa opäť pene udobrite a začnite odznova. A hlavne je treba o všetkom komunikovať!
Ku poslednej vete: V prvom rade musíš vedieť ty, či je šanca. No a testy sú k dispozícii v každej lekárni/drogérii. Ale tieto veci celkom pekne vie rozhodiť stres. Ako cyklus, tak aj trávenie. A zdá sa, že stresu mala v posledných dňoch viac, ako dosť.
V nedeľu tam choď, predpokladám, že sa vyjasní dosť veľa vecí. To, že Ťa volá ku nim má isto nejaký dôvod. Má sa veľa učiť - to sa dá pochopiť, nech sa učí koľko potrebuje, ale musí si nájsť čas aj na chvíle strávené s Tebou. Rodičia jej nadávajú? Treba zistiť za čo. Ale hlavne z nej musíš dostať to, prečo opäť potrebovala pauzu, nakoľko dve pauzy v skoro identickom intervale sú mierne divné. Povedala, že Ťa stále miluje - to je fajn, potreboval si to počuť. Pekne si v nedeľu preberte ako to bude medzi Vami ďalej - hovorí, že chce začať od začiatku, akoby chcela nejaké veci zmiesť zo stola (je možné, že práve kvôli tomu ste mali teraz pauzu - zisti to!). Tak začnite odznova, no teraz bude dôležité, aby ste vyložili karty na stôl. Aj ty, aj ona. Ak nebude chceiť, treba to z nej nejako jemne vydolovať. Skrátka keď ste partneri máte tu byť jeden pre druhého v dobrom aj v zlom. Musíte spolu prežívať ako radostné chvíle, tak aj starosti aj trápenia a riešiť ich jeden s druhým a to musí pochopiť hlavne ja ona. Neriešiť problémy s partnerom je nanič a vidíme, ako to môže dopadnúť. No a po nedeli sa opäť pene udobrite a začnite odznova. A hlavne je treba o všetkom komunikovať!
Ku poslednej vete: V prvom rade musíš vedieť ty, či je šanca. No a testy sú k dispozícii v každej lekárni/drogérii. Ale tieto veci celkom pekne vie rozhodiť stres. Ako cyklus, tak aj trávenie. A zdá sa, že stresu mala v posledných dňoch viac, ako dosť.
cORP: Drzim palce ale nedavam dlhu zivotnost teda ak vobec nejaka bude, mozno to pisem preto lebo ja tie reci poznam...dristy dristy a dristy
-
cORP.
Addict
tie reci poznam aj ja ,zazil som aj pekne pokracovania po krizach / pauzach ,aj velmi zle , ono toto je velmi individualna vec ,ja som clovek rozumny ,zalubeny som a ako s kazdym zalubenym clovekom si zial ta druha strana povacsinou moze zametat ako chce a dany uboziak to nevidi ,viem ze som v takej situacii ,no tychto situacii som zazil uz viacmenej dost ,aj poznam aky je u mna priebeh ,no pri tejto kocke som rozhodnuty ostat navzdy ,nech to stoji co to stoji ,nech sa aj v pripade neuspechu zahlusim ,mne to stale pripada ako ta ktoru chcem ,sam sa niekedy nechapem preco som taky zaslepeny debil no kto si tym presiel mozno aj chape ze by asi spravil to iste ,proste na co zit bez lasky ? ja v tom dovod vazne nevidim ,ale to je moj osobny a mozno blby nazor . povedala ze mi v nedelu vsetko povie preco je taka a co ju trapi ,mozno sa konecne nejako premyslela a pochopila ze mi verit moze ,pretoze ona je taka ze vsetko stale dusi v sebe ,je na nej vidno ze jej nieco je no nikomu to nechce povedat , jej sa totiz stala v detstve ( 15 ) jedna velmi hnusna vec ktoru nie kazda zena zvladne ,myslim ze niektory pochopia ak poviem ze styk ktory chce len jedna strana nieje prijemny pre tu druhu hlavne ked je donutena , ja ju za ten cas poznam ,len nechapem kedy ona dokaze nejakemu muzovi plne doverovat ,vzdy som jej chcel len dobre tak sak uvidim ako to v nedelu dopadne ,chcel by som sa s nou sice stretnut uz skorej ale neviem ci to bude mozne ,zatial to necham tak ,kupim si notebook nech mam nejaku hracku zatial ,
a na otazku preco sa uci ,maturovala ,povodny plan bol ze zmaturuje a ze pojdeme prec do zahranicia skusit stastie prec z tohto statu ,vsetko sme si snivali a ona zrazu jeden predmet nespravila ,v podstate od vtedy ostala taka sklamana ,utiahnuta a znicena az kym to nepuklo teraz ,cele leto jej len rodicia hucia ze sa musi ucit ,cez tyzden mozme byt spolu mozno jeden den a tak ,fakt neviem ludia co sa odohrava v jej hlave ale nechcem ju stratit ,snad tento moj bezhlavy text niekto aj pochopi .
to s tym tehotenstvom nejako neriesim ,to budem riesit potom ,kazdopadne jin vies aky mam na to nazor ,niesom daleko od tvojej predstavy dokonaleho zivota a nemam problem sa ozenit ani v nasom veku . zas rozmaznane decko co sa vsetkeho boji niesom ,mna vie vzdy skolit len to moje srdce ...
a na otazku preco sa uci ,maturovala ,povodny plan bol ze zmaturuje a ze pojdeme prec do zahranicia skusit stastie prec z tohto statu ,vsetko sme si snivali a ona zrazu jeden predmet nespravila ,v podstate od vtedy ostala taka sklamana ,utiahnuta a znicena az kym to nepuklo teraz ,cele leto jej len rodicia hucia ze sa musi ucit ,cez tyzden mozme byt spolu mozno jeden den a tak ,fakt neviem ludia co sa odohrava v jej hlave ale nechcem ju stratit ,snad tento moj bezhlavy text niekto aj pochopi .
to s tym tehotenstvom nejako neriesim ,to budem riesit potom ,kazdopadne jin vies aky mam na to nazor ,niesom daleko od tvojej predstavy dokonaleho zivota a nemam problem sa ozenit ani v nasom veku . zas rozmaznane decko co sa vsetkeho boji niesom ,mna vie vzdy skolit len to moje srdce ...
No chápem, maturity sú dôležité. Ale zas ak opakuje len jeden predmet a rodičia ju nútia stále byť v knihách, tak to si jej psychika vôbec neoddýchne.
Ach bože, tak to si dosť vytrpela. to je ešte silná, že dokáže s tebou fungovať, teda fungovať ako fungovať. Teraz teda to skôr škrípe.
Počkaj teda do nedele, ale potom trvaj na tom vysvetlení, lebo inak si to ehmm odserieš každý rok, ak sa to bude stále v týchto intervaloch opakovať.
Ach bože, tak to si dosť vytrpela. to je ešte silná, že dokáže s tebou fungovať, teda fungovať ako fungovať. Teraz teda to skôr škrípe.
Počkaj teda do nedele, ale potom trvaj na tom vysvetlení, lebo inak si to ehmm odserieš každý rok, ak sa to bude stále v týchto intervaloch opakovať.
Tak prvorade hadam sa nebudes kvoli nejakej babe hadzat.... to je jedna vec....druha vec aby si sa nehrnul do svadby alebo podobne ... ono ja som si prezil to iste ....mal som jednu a budem s Tebou stale navzdy... no po case zmenis nazor
-
jin
VIP
cORP.: Tvoj text som si nechal cez noc uležať v hlave. Konečne sa dostávame hlbšie a rozumiem jej problému s dôverou a zrejme aj citovou labilitou. Vzhľadom na to, čo zažila sa to dá chápať, na druhej strane si určite aj ty sám uvedomuješ isté veci. Pokiaľ sa to nebude riešiť je možné, že to bude pretrvávať, prípadne sa zhoršovať. Je obtiažne povedať do akej miery je s tým jej aktuálna labilita spojená, nakoľko je jasné, že je to kooperácia viacerých okolností. Ako som už hovoril skôr - ona v tebe musí cítiť maximálnu oporu a mať totálnu dôveru, je to šialene dôležité, nakoľko si myslím, že bez týchto dvoch aspektov to bude mať Váš vzťah v budúcnosti ťažké.
Jo a viem aký máš na to názor. A vážim si Ťa za to.
Jo a viem aký máš na to názor. A vážim si Ťa za to.
-
cORP.
Addict
ja som jej to povedal ,ze som ochotny jej pomoct ale ,musi si byt ista ze ma miluje ,ze mi doveruje a ze ma chce mat pri sebe a citi ze bezomna by bola stranena ci uz dusevne alebo ako chce inak ,skratka ja som jej vzdy hovoril ze vo vztahu chcem viac rozhovorov nie ako doteraz ,mozno si to uvedomila ked chce zacat od znova ,mam pocit ze v tu danu nedelu sa chce uz konecnce zdoverit aj mne a vyplakat sa ,mozno jej to uz doslo ,pretoze jej dlhorocna najlepsia kamaratka sa jedneho pekneho dna na nas oboch normalne vysrala a to ju tiez dost zlozilo ,proste si nasla inu osobu s ktorou travi rozhovory a podobne veci co maju dievcata medzi sebou a teraz nema nikoho len mna co vlastne odkopla a znova zistila ze to dobre nieje ...
-
Vitaaa
Expert
corp. koľko máš rokov? ty vyzadujes aby sa ona bez teba citila stratena?! neni si ty trosicku paticky sebec? co este ma sadnut na postel a mumlat tvoje meno kazdy vecer pred spanim? na mna pôsobíš násilne. si ochotný pomôcť ale ona musí...? uvedom si ze kazdy tvoj post bol o tom, ze vies, ze ma doma problemy. "Som tu pre teba /jej meno/" by uplne stacilo. zmohol si sa iba na otazky - ci ona miluje TEBA, ci k TEBE este nieco citi. ked to uz "hras na lasku" tak to "hraj" poriadne a nie sebecky
druha vec je, ze podla toho ako a co pises je zrejme, ze v pripade problemu to s tebou poriadne "cvičí". s uzasom citam, o pauzičkách, o tom ze raz ta chce raz ochvilku zase nie. ja ti teda neviem, ja bych jej uz asi povedal "bye slečna nebezpečná
". stojis o taketo muky? co jej city a rozpolozenia bude ovplyvnovat nabuduce? neblaha situacia bielych tigrov? a kto si to zas odserie?
druha vec je, ze podla toho ako a co pises je zrejme, ze v pripade problemu to s tebou poriadne "cvičí". s uzasom citam, o pauzičkách, o tom ze raz ta chce raz ochvilku zase nie. ja ti teda neviem, ja bych jej uz asi povedal "bye slečna nebezpečná
-
cORP.
Addict
tvoj nazor je fakt uplne mimo zial ,to co si ty myslis pravda ani zdaleka nieje ,vazne ak nemas co ponuknut tak nepis ,tu sa riesi nieco troska ine ,to aby mala pocit ze je bezomna bezmocna bolo ako zelanie mna ze keby si to myslela tak by si ma mozno v tej dobe viac vsimla ....
-
Janio
Zablokovaný
Vitaa k Corpovi sa netreba vyjadrovať
On je taký rojko 
skús na PSYCHOLOGIA.SK tam ti ochotne poradia sú tam odborníci 
cORP. napísal:tvoj nazor je fakt uplne mimo zial ,to co si ty myslis pravda ani zdaleka nieje ,vazne ak nemas co ponuknut tak nepis ,tu sa riesi nieco troska ine ,to aby mala pocit ze je bezomna bezmocna bolo ako zelanie mna ze keby si to myslela tak by si ma mozno v tej dobe viac vsimla ....
a sprava sa tak 'vselijak dotycna vseobece ku svojmu okoliu, viac ludi vybadalo zmey v jej spravani? ak ano, tak hej dost pravdepodobne ze ju nieco trapi .. ale ak pinka len s tebou, potom baba nevie co chce a ty len prides zbytocne o nervy
-
jin
VIP
cORP.: Máme nejaké novinky? Ako to včera dopadlo?
greny: WTF man?
greny: WTF man?
-
cORP.
Addict
hej hej o nej si to vsimlo aj okolie ,no je po vikende ,vsetko sa nastastie dostalo do myslim ze spravnych kolaji ,v piatok sa mi bala pozriet do oci ze ako zareagujem na jej spravanie ,potom sme si to vysvetlili ,povedala ze mala toho velmi vela a ze rodicia na nu stale tlacili + ze to ze bola hnusna posledny vikend bolo hlavne preto ze sa to vsetko v nej zlomilo a zaposobilo aj to ze ked som si nasiel novu pracu tak som bol jemne v strese a castejsie som jej vyvolaval ako mi je smutno a tak ,potom mi povedala ze to jej zacalo troska aj liezt na nervy ,ale ze vsetko lutuje a ze to bola totalna kravina ,uz sme sa aj bavili ze by sme mohli teda nakoniec odist do zahranicia skusit nejaky ten rok pobudnut ,aj ked mozno nezarobime ale jazyk sa zide . dokonca v nedelu sama navarila obed a povedala ze by sme mohli zoznamit rodicov
tak dufam ze to uz bude fajn . suhlasila aj s tym ze ak ju trapi to ucenie ze jej pomozem ,myslim ze nakoniec bola aj celkom rada 
Tak to je super, že ste si všetko vysvetlili a udobrili sa 
Len teda bacha na to, aby to zas nebolo len na určitý čas a keď ju bude dačo trápiť, nech to povie narovinu a nie dusiť to v sebe a potom to takto vyvrcholilo.
Len teda bacha na to, aby to zas nebolo len na určitý čas a keď ju bude dačo trápiť, nech to povie narovinu a nie dusiť to v sebe a potom to takto vyvrcholilo.
alebo nech jej kupi boxovaci mech, a tam nech si vybija negativne emocie a nie na priatelovi
ps, ale aj tak mam blby pocit, ze toto je zas iba prechodny stav, bodaj by som sa mylila
ps, ale aj tak mam blby pocit, ze toto je zas iba prechodny stav, bodaj by som sa mylila