Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Re: Bolestivý rozchod po 3 rokoch
bež von na vzduch, venuj sa svojim koníčkom, choď chlastať s kamošmi, občas mrkni na redtube a budeš v poho 
S toho sa casom dostanes najhorsie su tie spomienky
Ja som toto zazival presne jeden tyzden. Minuly tyzden v piatok sa to zacalo. Priblizne v nedelu som bol na pokraji sil. Vcera teda v piatok som prvy krat jedol. Ono lahko sa hovori chod vonku. Ja som tiez sedel doma. Ale otvor si okno dokoran, v noci spi tiez pri otvorenom okne. Cerstvy vzduch mi postupom hodne pomohol. Tomuto pomoze len cas nic viac, proste je to etapa ktoru si musis odtrpiet. Je to len 24h dozadu co som bol este uplne mimo a nebol som schopny jest ani pit. Vecer som sa dost rozpraval s ocom, potom si pisal na internete s kamaratmi a sledoval diskusiu tu. Pomaha mi to a je mi lepsie a lepsie. Myslienka ze som o vsetko prisiel ma uz tak nemata ako pred par dnami.jimmy_xp napísal:Ďakujem za pomoc ale nepomáha. Je to horšie a horšie. Keď som ju ešte včera videl s iným tak sa to všetko ešte viac zhoršilo. Za 24hod som zatiaľ zjedol len jeden rožok, nič mi nechutí, je mi nevoľno, búši mi srdce, mám teploty. Som už na pokraji kolapsu. Pri mojom zdravotnom stave to vidím, že do dvoch dní skončím v nemocnici...Neviem čo mám robiť. Zbavil som sa všetkého,aby mi ju nepripomínalo, avšak každá myšlienka je o nej. Je mi samému zo seba zle. Hambím sa, všetci ma poznali ako silného zdravého chalana, dnes vyzerám ako prehnitá troska...![]()
![]()
veru tazko sa hovori nieco, ale musis sa prekonat, kazdy si tym presiel, mna nevynimajuc, skus sportovat, bud s ludmi, rozhodne nebud sam, uplne prerus kontakt a mysli na to, ze uz to moze byt len lepsie
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som si tiež tymto prešiel, tak isto prve dni , tyždne boli hrozne, učiť som sa nemohol, prebudzal som sa skoro, bolelo ma brucho atd. to časom prejde, teraz to vyzera ako tragedia, ako niečo neprekonatelne ale ono, to prejde a potom časom ked budeš mat prazdnu hlavu, tak si sam povieš, že to za to nestalo. Teraz to vnimas tragicky o par mesiacov, to bude ovela ale ovela otupenejšie
Vela zdaru 
Mne pomohli kamoši, akcie, koničky tak ako ti pišu.
Mne pomohli kamoši, akcie, koničky tak ako ti pišu.
-
Janio
Zablokovaný
Ja som týmto neprešiel... Rob to, čo si robil pred tým, ako si s ňou začal chodiť, nie ? Nájdi si iné priority a činnosti, ktoré by zabili čas a myšlienky.... Šport, TV, PC, gitara, klavír, iné baby etc... Viac sa poradiť nedá. Alebo seď a pozeraj do kúta po čase ťa to prejde, ako psa motor... Čiže čas 
Viem ako sa citis... ja som sa s dievcatom asi 2 tyzdne dozadu rozisiel a 2-3dni na to ma noveho a je vyrehotana od ucha k uchu... to nasere najviac. Ked bola somnou tak sme na fb mali asi tak 1-2 spolocne fotky za ten cca. mesiac co sme boli spolu a ako si zacala s tym novym tak uz tam ma s nim 30 novych fotiek a je s nim vo vztahu co sme ani my neboli a to sme spolu boli relativne dlho na podobne veci. Toto je vec ktora (aspon mna) vie vytocit najviac... alebo ak ju stretnem u mna v meste pritom byva niekde uplne inde a vozi sa tam s tym novym na stvorkolke proste najvacsia provokacia aka moze existovat. Mne pomohlo ked som si ju vymazal z Fb, zmazal fotky, spravy a cislo z mobilu vymazal a v neposlednej rade ked som ju zacal ohovarat pred ludmi ktory ju poznaju. Niesom za to hrdy a ani sa to nepatri ale naozaj pomoze ked sa niekomu vyrozpravate a mozte o nej povedat co si o nej naozaj myslite... Ale ked hovoris ze nemas ziadnu spriaznenu dusu to je asi najhorsie. Viem ze je to uplne zufalstvo ale neskusil si niekedy tzv. linku dovery? Mohol by si sa tam vyrozpravat a jedenemu kamaratovi ten clovek ktory s nim volal uplne zmenil pohlad na zivot... Nikdy neni nic stratene neboj sa
a este mi pomohlo ked som bol s kamaratmi, vtedy som na rozchod nemyslel tak si skus aj ty vyrazit niekam s kamaratmi "pod sirak"
alebo sa aspon roz*ebkat niekde do klubu 
Skús si ísť zabehať. Keď už nebudeš vládať len sa prechádzaj len proste neseď doma. Chlastať nieje veľmi dobré lebo na taký žalúdok to určite nebude dobré. A čo sa týka hlavy tak len chytíš väčšie depresie. Fyzický pohyb je to najlepšie čo môžeš urobiť 
Jaj, to ti snáď nestojí žiadna za to, aby si sa kvôli nej psychicky či fyzicky úplne zničil.
Choď si nejak vybiť energiu, či doma ja neviem trieskaj do vankúšov (to aspoň nebolí na rozdiel od trieskania hlavy do steny) alebo bike alebo posilka, alebo pusti hudbu naplno a sa vyskáč alebo dačo, čo je tebe najlepšie.
Ak ti už moc búši to srdce, skús magnéziumB6 alebo nejaký čaj. ale ak sa neukľudníš sám, tak ti nič nepomôže (možno tak na pohotovosti Egilok by ti dali).
P.S.: to, že bola vonku s nejakým chalanom, ešte nemusí znamenať, že s ním aj niečo má
(ale to ti nedávam ako nádej, že by sa vrátila späť. ale ako povzbudenie, že ťa možno nenahradila
Choď si nejak vybiť energiu, či doma ja neviem trieskaj do vankúšov (to aspoň nebolí na rozdiel od trieskania hlavy do steny) alebo bike alebo posilka, alebo pusti hudbu naplno a sa vyskáč alebo dačo, čo je tebe najlepšie.
Ak ti už moc búši to srdce, skús magnéziumB6 alebo nejaký čaj. ale ak sa neukľudníš sám, tak ti nič nepomôže (možno tak na pohotovosti Egilok by ti dali).
P.S.: to, že bola vonku s nejakým chalanom, ešte nemusí znamenať, že s ním aj niečo má
Už je to lepšie. Bol som pozrieť starkú a krstnu, ktoré mi dosť pomohli. Včera som sa zúčastnil pivného festu v Prešove s prístupom do VIP zóny, takže hneď som mal iné myšlienky. A keď som sa tak tam prechádzal, tak sa na mňa usmialo jedno dievča
Hneď mi bolo lepšie. Neskôr som sa rozprával s bývalej priateľky ujom, ktorý mi povedal, že to nemám riešiť. Proste nezamýšľať sa nad tým. Neriešiť prečo, načo. Nezamýšľať sa nad tým, že aké sme mali spoločné plány. Čo ma jediné štve je to, čo s ňou bude ďalej. Bojím sa, že ta prehnaná "sloboda" ju dovedie k niečomu zlému, a spraví nejakú blbosť. Aj napriek tomu, že už nechcem na ňu myslieť, stále mám taký pocit zodpovednosti za ňu. Keď som sa nad všetkým zamýšľal, došiel som k jednej veci - ten rozchod nebol z jej hlavy. Dopomohli k tomu jej akcie s kamarátkami, kamarátmi a v neposlednom rade aj ten debilný FB, na ktorom tak dlho vysedávala. (Inak môjho FB sa nemusíte báť, ten som už dávno zrušil a som na to hrdý
).A taktiež rady dvoch kamarátiek, ktoré nám neskutočne závideli vzťah a štvali ju proti mne. A bohužiaľ, ako som spomínal vyššie, tá baba bola ľahko ovplyvniteľná. Kedykoľvek niekto vstúpil do nášho vzťahu z jej strany, narušilo to celkovú harmóniu. Momentálne je na dovolenke, takže ju týždeň neuvidím, čo je výborné. Ale začínam sa smiať a byť štastný. Som spokojný preto, pretože je ona šťastná. Aspoň sa tak tvárila v piatok večer, keď som ju stretol s tým chalanom...Láska nie je o tom, aby sme chceli dobre pre seba, ale predovšetkým pre toho druhého. A tým, že to takto beriem, v podstate dokazuje, že som ju neskutočne miloval a mám ju rád aj po rozchode...
Teším sa s tebou 
Ozaj sa nad tým nezamýšľaj, lebo odpovede aj tak nedostaneš. A riešiť, prečo, čo by bolo keby alebo čo bolo zlé, sú zbytočné, lebo ti len privodia ďalšia blbé stavy.
Nie si za ňu zodpovedný. Keď sa s tebou rozišla, aj keby ju niekto nahúckal, tak ona dala definitívne slovo. S takou by si chcel chodiť? Veď by si nevedel, kedy čo vyvedie, keď je tak ľahko zmanipulovateľná.
Ber to tak, že mala byť v určitej etape tvojho života, že proste bola tu, získal si novú skúsenosť a that´s over.
Ozaj sa nad tým nezamýšľaj, lebo odpovede aj tak nedostaneš. A riešiť, prečo, čo by bolo keby alebo čo bolo zlé, sú zbytočné, lebo ti len privodia ďalšia blbé stavy.
Nie si za ňu zodpovedný. Keď sa s tebou rozišla, aj keby ju niekto nahúckal, tak ona dala definitívne slovo. S takou by si chcel chodiť? Veď by si nevedel, kedy čo vyvedie, keď je tak ľahko zmanipulovateľná.
Ber to tak, že mala byť v určitej etape tvojho života, že proste bola tu, získal si novú skúsenosť a that´s over.
Základ je zbaviť sa pocitu vlastníctva, resp. istého nároku na danú osobu (čo môže byť spojené aj s tým pretrvávajúcim pocitom zodpovednosti či ochrany). Musíš si uvedomiť, že daná osoba je slobodný jedinec, nezávislý na tebe a rozhodla sa tak, ako rozhodla. Ty si tým pádom stratil na ňu isté "páky." Ak si toto uvedomíš (čo sa zrejme už aj stalo), tak oslobodíš aj svoju myseľ.
Ja som zažil takýto rozchod po 2,5 rokoch a rozchodil som to cca za 4-5 dní. I keď je pravda, že to bolo miernejšie a dodnes sme kamaráti, keď sa "spália mosty," je to určite horšie.
Takéto zmýšľanie je tiež pekné a je to dobrý prístup, lebo ak si ju miloval, tak by si jej nemal priať nič zlé, ale len všetko dobré či najlepšie. Aj keď to už nebude s tebou.Som spokojný preto, pretože je ona šťastná. Aspoň sa tak tvárila v piatok večer, keď som ju stretol s tým chalanom.
Ja som zažil takýto rozchod po 2,5 rokoch a rozchodil som to cca za 4-5 dní. I keď je pravda, že to bolo miernejšie a dodnes sme kamaráti, keď sa "spália mosty," je to určite horšie.
-
blitzkrieg
Professional
chlape hlavu hore, presne toto som zažil ..len som s ňou už býval, v jednej posteli vstával a zaspával s ňou s pocitom že ma miluje a to som zistil pred nedávnom že už pár mesiacov má iného a to som bol ešte s ňou ..presne viem ako sa cítiš a čo ti behá hlavou ..prečítaj si toto http://www.hojko.com/post1691555.html#p1691555 ak chceš aby si vedel že nie si sám, ono to pekné niekde začína ale aj končí a tam kde to končí začína to pekné ..
-
jin
VIP
jimmy_xp: V tejto téme je vďaka Tebe krásne vidno celú anabázu obdobia tesne po rozpade vzťahu - čo krásne potvrdzuje to, že keď si už na úplnom dne, nižšie to už nepôjde, takže môže byť už len lepšie. Ty osobne si už na vzostupe a po čase sa opäť vrátiš do normálu. Na ňu už zabudni. Ako vidíš, je to mrcha, ktorej si sa už zunoval a chcela si nájsť iného, čo sa jej už podarilo. Po čase jej zrejme dopne, čo spravila, no to už bude jedno. To už budete úplne inde - aj ty aj ona.
Čo sa týka Tvojich pocitov po rozchode - ešte chvíľku to bude kolísavé, no nakoniec (o rok, dva) sa dopracuješ ku tomu, že si na ňu už úplne zabudol - prestaneš analyzovať Váš vzťah, skrátka to z Teba všetko vyprchá. Je dôležité, aby si sa nejako zamestnával a skrátka začni sa obzerať aj ty. Báb je dosť a pár letných dní nás snáď ešte čaká.
Čo sa týka Tvojich pocitov po rozchode - ešte chvíľku to bude kolísavé, no nakoniec (o rok, dva) sa dopracuješ ku tomu, že si na ňu už úplne zabudol - prestaneš analyzovať Váš vzťah, skrátka to z Teba všetko vyprchá. Je dôležité, aby si sa nejako zamestnával a skrátka začni sa obzerať aj ty. Báb je dosť a pár letných dní nás snáď ešte čaká.
mna by len zaujimalo, preco by mala byt mrcha?? sa uvedom jin, vyjadrujes sa o cloveku, ktoreho si v zivote nestretol ani z rychliku, rozchody su bezna vec
-
jin
VIP
Daný výraz som použil na základe jej správania a toho, že si deň (dva?) po rozchode s trojročným partnerom už našla náplasť. Viem, že rozchody sú bežná vec a je ťažké určovať kto bol po troch rokoch na vine, ešte takto z rýchlika, no daný expresívnejší výraz som použil aj preto, aby som jimmy_xp povzbudil a pomohol mu na ňu zabudnúť, nakoľko on to má evidentne ťažšie, ako jeho bývalá partnerka. Neviem, či som použil správny, či nesprávny spôsob, to už musí povedať on.
Vďaka jin, ja ju odsudzovať vôbec nechcem. Kvôli jednému stretnutiu s chalanom večer si ešte u mňa nezaslúži zlý status. Horšie by to bolo, kebyže po týždni mi známi povedali, že chodí a omuckáva sa s niekým iným. V tom prípade by aj slovo mrcha bola prislabé...Neviem a netuším, čo mi ešte môže tá baba vyviesť aj po rozchode, no dúfam, že nebude sa snažiť silou mocou mi dokázať, že je tá lepšia, že sa bude snažiť predo mnou narokom ukazovať s niekým iným...Ale aj to je možné, a musím byť na to pripravený. Bude to bolieť, ale aspoň to neklamne odhalí jej charakter...
-
jin
VIP
Jo, máš pravdu, na základe tohoto som odvodil, že si hneď našla vyprošťovák, ako to pomenovali chalani, čo nemusí byť vôbec pravda. No ajtak. Špacírovať sa pár dní po rozpade 3 ročného vzťahu hneď s niekým iným mi príde presne, ako Fabo napísal - "Ona ocividne Jimmyho odpajala uz dlhodobo".jimmy_xp napísal:Tak dnes večer som zostal nemilo prekvapený. Videl som ju už s iným chalanom, usmievajúca, akoby sa nič neudialo. Vidím, že tento rozchod bolí len jednu osobu...
jimmy_xp: Pozri, čo ona už bude robiť po rozchode je jej vec. A rovnako je Tvoja vec, čo budeš robiť Ty a ako rýchlo sa z tohoto dostaneš. Netreba to teraz brať ako nejaký revenge fight. Rozišli ste sa, už nemáte jeden voči druhému záväzky.
No a máme tu problém. Vďaka tomu, že dokážem ovládať lucidné sny si ju často predstavujem v sne. A čo je horšie, stále len v dobrom, nie preto že by som to nevedel zmeniť, ale chcem. Chcel som sa s ňou stretnúť v sne a to mi aj vyšlo. Aj keď neosobne, len sme spolu telefonovali vo sne, ale pekne dlho a dozvedel som sa veci, ktoré som nikdy od nej nepočul. Je to možné? Dokážu takto dve podvedomia spolu "komunikovať"?
-
jin
VIP
Uf, bacha chlape, aby Ti nepreplo. Istá vec, ako kolektívne nevedomie podľa Junga existuje, no nevedno, ako funguje (teda Jung to vysvetlil, no osobne som to nepochopil). Isté prepojenie osôb na nevedomej mentálnej úrovni zrejme existuje, no potvrdené tiež nie je.
Tu by som sa odpichol od filmu Počiatok. Je možné, že jej hlas v telefóne a veci, čo Ti hovorila boli len jej projekciou Tvojho podvedomia. Plus sa do toho zrejme zapojila fantázia.
A ešte jedna vec - netýraj sa. Prestaň o nej chcieť snívať.
Tu by som sa odpichol od filmu Počiatok. Je možné, že jej hlas v telefóne a veci, čo Ti hovorila boli len jej projekciou Tvojho podvedomia. Plus sa do toho zrejme zapojila fantázia.
A ešte jedna vec - netýraj sa. Prestaň o nej chcieť snívať.